TALOUDEN­OHJAUS

Sähköinen taloushallinto yhden kirjauksen periaatteella

Askarruttaako automaattinen kirjanpito, sähköinen laskutus tai uuden työaikalain vaatimukset? Haluaisitko reaaliaikaisen kassajärjestelmän tai nykyaikaisen laskutus- tai palkkaohjelman?
Autamme sinua valitsemaan oikeat työkalut, ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

ÄLYKÄS JA KOKONAISVALTAINEN sähköinen TALOUSHALLINTO

Kiinteään kuukausihintaan ilman piilokuluja

Automatisoi kirjanpito, toistuvat maksut ja pankkiliikenne NetBaron® taloushallinnolla sekä ota hyödyt irti lähes reaaliaikaisesta kirjanpidosta. Hyödynnä lisäksi uuden työaikalain mukainen työaikakirjanpito, palkkahallinto sekä monipuoliset kassa- ja laskutustyökalut.

Tehosta toimintaa

NetBaron®-sovellukset toimivat yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi tarjouspyynnöstä on helppo tehdä tarjous, tilaus, lasku sekä kirjanpidon tapahtuma automaattisesti. Voit toimittaa kausi- ja vuosiveroilmoitukset sekä muut viranomaisilmoitukset sähköisesti. Pankkiyhteyksillä voi hakea ja kirjata maksusuorituksia automaattisesti reskontrista aina kirjanpitoon asti. Saat reaaliaikaista tietoa organisaation kassavirrasta ja taloudellisesta tilanteesta.

Vapauta aikaa

Automatisoi usein toistuvat työt ja vähennä inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Saat enemmän aikaa keskittyä toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja henkilöstön tehtäväkuormaa.

Säästä selvää rahaa

NetBaronilla säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta säästetään jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä, kun sekä yritys että tilitoimisto hyödyntävät automatiikkaa. Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia, laiteinvestointeja tai ohjelmistojen ylläpitoa.

sovellukset

Taloudenohjauksen sovelluksilla hoituvat mm. osto- ja myyntireskontrat, ostolaskujen sähköinen käsittely sekä hyväksyminen, sähköinen laskutus, kassatapahtumat, myyntihistoria, palkkahallinto, kirjanpito ja pankkiyhteydet. Myös tilinpäätös ja tilintarkastus onnistuvat sähköisesti!

SKAALAUTUVA TALOUSHALLINTO

Talous-Baronilla hoituvat helposti ja joustavasti niin budjetointi, laskutus ja viennit reskontriin kuin liikekirjanpito ja pankkiliikennekin. Kirjanpidon aineisto syntyy ilman lisätyötä Talous-Baronin automatiikan sekä rekisteriasetuksien ansiosta.

KÄTEVÄ LASKUTUS

Sähköinen laskutus poimimalla tai automatiikkaa hyödyntäen muista sovelluksista. Laskutuksesta tieto siirtyy automaattisesti reskontraan ja muodostuu tosite kirjanpitoon.

JOUSTAVA KASSA

Monipuolinen kassajärjestelmä päivittäismyyntiin. Kassatapahtumasta syntyy tosite reaaliaikaisesti kirjanpitoon. Kassatapahtumista voidaan etsiä ja myyntihistoriaa tarkastella jälkikäteen omalla etsi-toiminnolla.

PANKKIYHTEYDET KAIKKIIN PANKKEIHIN

Monipankki mm. noutaa aineistot automaattisesti valmiiksi päivä töitä varten. Pankkiliikennesopimukseen voidaan kytkeä eri asiakkaiden Suomessa toimivia pankkitilejä.

Ketterä palkkahallinto

Tehosta ja automatisoi palkkojen laskentaa, maksua ja palkkoihin liittyvien viranomaisilmoituksien toimitusta. Palkkatiedot siirtyvät reaaliajassa kirjanpitoon ja kausiveroilmoitukselle.

TYÖAJAN SEURANTA

Uusi työaikalaki toi uusia vaatimuksia työajanseurantaan. Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit kuluineen työkohteessa mobiililaitteella. Työntekijä ja työnantaja voivat helposti seurata mm. työaikaa ja ylitöitä. Työaika siirtyy automaattisesti reaaliaikaisesti mm. palkanlaskentaan, laskutukseen ja kirjanpitoon.

Tilintarkastustyökalut

Helpota ja tehosta tilintarkastusta NetBaron®-tilintarkastustyökaluilla, jotka soveltuvat sekä sisäiseen että lakisääteisen tilintarkastukseen. Aktiivista tilitarkastusta voidaan tehdä koko tilikauden ajan.

TILINPÄÄTÖSTYÖKALUT

Tilinpäätös, tilintarkastus, veroilmoitus ja sähköinen arkistointi tilikauden jälkeen on vaivatonta. Tilintarkastustyökalu soveltuu sisäiseen ja lakisääteiseen tilintarkastukseen sekä aktiiviseen (kiertävään) tilintarkastukseen koko tilikauden ajan. Moniyritysliittymä on erityisesti tilitoimistolle suunniteltu.

Turvallinen suomalainen pilvipalvelu kiinteään kuukausihintaan.

Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa. Niiden käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein.

NETBARONISTA SANOTTUA

Otimme NetBaronin, ja sen myötä sähköisen taloushallinnon käyttöön yrityksessämme jo vuonna 2005 etsiessämme toimivaa sovellusta tilitoimistoalan pioneeritehtäviin, sähköisen taloushallinnon toimintaympäristöjen uudistamiseen. Olemme olleet yhteistyöhön tyytyväisiä, koska me olemme päässeet itse keskeisesti vaikuttamaan käytössämme olevien sovellusten kehittämiseen.