NetBaron Aurinkopalvelu® Taloushallinto

Sähköinen taloushallinto
yhden kirjauksen periaatteella

Askarruttaako automaattinen kirjanpito, sähköinen laskutus, ostolaskujen kierrätys tai uuden työaikalain vaatimukset? Haluaisitko yritykseesi  reaaliaikaisen kassajärjestelmän tai nykyaikaisen palkkaohjelman?

NetBaron Aurinkopalvelu® on yritykselle paljon muutakin kuin pelkkä kirjanpito-ohjelma. NetBaronilla voit tehostaa  yrityksesi koko taloushallintoa.

Päivitä yrityksesi talouden rutiinit nyt ja ota yhteyttä 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

NetBaron Aurinkopalvelu® on älykäs kokonaisratkaisu sähköisen taloushallinnon automatisointiin

Automatisoi kirjanpito, toistuvat maksut ja pankkiliikenne NetBaron Aurinkopalvelun® sähköisellä taloushallinnolla sekä ota hyödyt irti joustavasta laskujen kierrätyksestä ja reaaliaikaisesta kirjanpidosta.

Hyödynnä lisäksi uuden työaikalain mukainen työaikakirjanpito, palkkahallinnon ominaisuudet sekä monipuoliset kassa- ja laskutustyökalut.

Aina kiinteään kuukausihintaan ilman piilokuluja!

NetBaron-aurinkopalvelu toiminnanohjausjärjestelmä

Anna NetBaron Aurinkopalvelun® helpottaa työtäsi

Yhdellä kirjauksella kotisivuilta kirjanpitoon

NetBaron Aurinkopalvelu® -sovellusperhe toimii yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi tarjouspyynnöstä on helppo tehdä tarjous, tilaus, lasku sekä kirjanpidon tapahtuma automaattisesti.

Voit toimittaa kausi- ja vuosiveroilmoitukset sekä muut viranomaisilmoitukset sähköisesti. Pankkiyhteyksillä voi hakea ja kirjata maksusuorituksia automaattisesti reskontrista aina kirjanpitoon asti. Saat reaaliaikaista tietoa organisaation kassavirrasta ja taloudellisesta tilanteesta.

SÄÄSTÄ RAHAA Sähköinen taloushallinto voi tuoda yritykselle jopa 50% vuotuiset säästöt.

NetBaron sähköinen taloushallinto voi tuoda yritykselle jopa 50% vuotuiset säästöt.

TEHOSTA AJANKÄYTTÖÄ Sähköinen taloushallinto poistaa manuaalisen kirjaamisen tarpeen, mikä vapauttaa jopa 64% työaikaa.

NetBaron sähköinen taloushallinto poistaa manuaalisen kirjaamisen tarpeen, mikä vapauttaa jopa 64% työaikaa.

NetBaron Aurinkopalvelun® automatiikka tekee ison osan töistäsi

Automatisoi usein toistuvat työt ja vähennä inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Saat enemmän aikaa keskittyä toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja henkilöstön tehtäväkuormaa.

Säästä NetBaron Aurinkopalvelulla® jopa yhden hengen palkkakulut

NetBaron Aurinkopalvelulla® säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta säästetään jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä, kun sekä yritys että tilitoimisto hyödyntävät automatiikkaa.

Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia, laiteinvestointeja tai ohjelmistojen ylläpitoa.

NetBaronin automatiikka vähentää jopa 68% kirjanpidon manuaalisesta työtä.

NetBaronin automatiikka vähentää jopa 68% kirjanpidon manuaalisesta työtä.

NetBaronista sanottua

NetBaron on Kattotutkan rinnallakulkija taloushallinnon sovellusten tarjoajana.

Edustustilissä on käytetty NetBaronia® jo yli 10 vuotta. Katso, mitä mieltä yrityksen avainhenkilöt ovat sovelluskokonaisuudesta tilitoimiston työkaluna.

Toimivan tilaus- ja varastonhallinnan ympärille on vähitellen lisätty muitakin sovelluksia ja tällä hetkellä käytössä on laaja NetBaron-paketti kokonaisvaltaiseen tuotannon ja taloudenhallintaan. – NetBaron sovellukset ovat vaikuttaneet toimintaamme paljonkin ja pyrimme löytämään NetBaronista ratkaisuja ongelmiin.
NetBaron®-sovellukset auttavat meitä keskittymään ydinosaamiseemme tarjoten erinomaisen alustan mm. tilausten, rahdin ja laskujen hallintaan. Ne ovat erittäin helppoja käyttää, toimivat varmasti ja ovat ominaisuuksiltaan monipuolisia. Tuki- ja asiakaspalveluista saamme vastaukset ripeästi ja yhteydenotot sujuvat vaivatta, asiat on saatu aina kuntoon ongelmatilanteissa.

NetBaron Aurinkopalvelu®
Taloushallinnon sovellukset

Taloudenohjauksen sovelluksilla hoituvat mm. osto- ja myyntireskontrat, ostolaskujen sähköinen käsittely sekä hyväksyminen, sähköinen laskutus, kassatapahtumat, palkkahallinto, kirjanpito ja pankkiyhteydet. Myös tilinpäätös ja tilintarkastus sekä ilmoitukset viranomaisille onnistuvat sähköisesti NetBaron Aurinkopalvelulla®!

Skaalautuva taloushallinto

Talous-Baronilla hoituvat helposti ja joustavasti niin budjetointi, verkkolaskutus ja ostolaskujen kierrätys kuin liikekirjanpito ja pankkiliikennekin. Kirjanpidon aineisto syntyy ilman lisätyötä Talous-Baronin automatiikan sekä rekisteriasetuksien ansiosta.

Kätevä laskutus

Sähköinen laskutus poimimalla tai automatiikkaa hyödyntäen muista sovelluksista. Laskutuksesta tieto siirtyy automaattisesti reskontraan ja muodostuu tosite kirjanpitoon.

Joustava kassa

Monipuolinen kassajärjestelmä päivittäis- ja tukkumyyntiin. Kassatapahtumasta syntyy tosite reaaliaikaisesti kirjanpitoon. Kassaohjelmisto, joka soveltuu hyvin monipistekäyttöön. Helppo tapahtumien etsintä.

Pankkiyhteydet kaikkiin pankkeihin

Monipankki mm. noutaa aineistot automaattisesti valmiiksi päivä töitä varten. Pankkiliikennesopimukseen voidaan kytkeä eri asiakkaiden Suomessa toimivia pankkitilejä.

Ketterä palkkahallinto

Tehosta ja automatisoi palkkojen laskentaa, maksua ja palkkoihin liittyvien viranomaisilmoituksien toimitusta. Palkkatiedot siirtyvät reaaliajassa kirjanpitoon ja kausiveroilmoitukselle.

Työajan seuranta

Uusi työaikalaki toi uusia vaatimuksia työajanseurantaan. Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit kuluineen työkohteessa mobiililaitteella. Työntekijä ja työnantaja voivat helposti seurata mm. työaikaa ja ylitöitä. Työaika siirtyy automaattisesti reaaliaikaisesti mm. palkanlaskentaan, laskutukseen ja kirjanpitoon.

Tilintarkastus­työkalut

Helpota ja tehosta tilintarkastusta NetBaronin tilintarkastustyökaluilla, jotka soveltuvat sekä sisäiseen että lakisääteisen tilintarkastukseen. Aktiivista tilitarkastusta voidaan tehdä koko tilikauden ajan.

Tilinpäätös­työkalut

Tilinpäätös, tilintarkastus, veroilmoitus ja sähköinen arkistointi tilikauden jälkeen on vaivatonta. Tilintarkastustyökalu soveltuu sisäiseen ja lakisääteiseen tilintarkastukseen sekä aktiiviseen (kiertävään) tilintarkastukseen koko tilikauden ajan. Moniyritysliittymä on erityisesti tilitoimistolle suunniteltu.

NETBARON AURINKOPALVELU® ON TURVALLINEN SUOMALAINEN PILVIPALVELU

Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa. Niiden käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi