03/03/2015

Lasku-Baron

Helpota ja tehosta laskutusta

Lasku-Baronilla hoituu niin sähköisten kuin paperilaskujenkin luominen kätevästi. Lasku kuittautuu maksetuksi automaattisesti pankkiyhteyden kautta viitenumerolla. Laskuja voidaan luoda käsin tai poimimalla laskutusjonosta syntyneistä tapahtumista muissa sovelluksissa. Laskusta voidaan myös luoda hyvityslasku, maksumuistutukset ja korkolasku sekä siirtää tarvittaessa perintään.

NetBaron Aurinkopalvelu® tarjoaa laskutukseen ratkaisun, jossa lähes kaikki tiedot tulevat edellisestä oheissovelluksesta valmiina laskutusta varten. Tämän kokonaisratkaisun avulla teet kaiken laskutukseen liittyvän nopeasti missä ja milloin vain, millä päätelaitteella tahansa.

Saat kaipaamaasi helpotusta laskujen käsittelyyn ja tarkastamiseen: saat laskutukseen tarvittavat tiedot heti kaikilta toimipisteiltä ja voit kerätä kaiken laskutukseen liittyvän tiedon yhdessä järjestelmässä ilman manuaalisia kirjauksia tai tietojen siirtoja toisesta ulkopuolisesta järjestelmästä.

NetBaron Aurinkopalvelu® toimii yhden kirjauksen periaatteella ja sama pätee kaikkea laskutettavan tiedon käsittelyä: esimerkiksi tilaukselle kirjatut tiedot saadaan suoraan laskulle nappia painamalla. Tilaushistoriaa on helppo tarkastella jälkikäteen, sillä porautuvuus on ensiluokkaista. Asiakkaan tiedustellessa tilaukseensa tai laskuunsa liittyvää tietoa, historiatietojen etsintä ja löytäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Mikäli tarvitset verkkolaskutusmahdollisuuden, se löytyy Talous-Baronin ominaisuuksista.

Lisäksi kaikkien sovellusten yhtenäinen asiakas- ja tuoterekisteri sekä tilaushistoria helpottavat yrittäjän arkea.

Tämä on kevennetty versio (Lite) myyntireskontrasta, joka sisältää:

  • Asiakas- ja tuoterekisterit
  • Perusasetukset ja tilatiedot
  • Maksukehotukset
  • Korko- ja hyvityslaskut
  • Lasku- ja viitenumerot sekä pankkiviivakoodin automaattisen muodostamisen
  • Laskujen lähettäminen automaattisesti kiertoon
  • Suoritusten ja viitesuoritusten automaattisen tai manuaalisen kirjauksen
  • Tulostukset paperille, PDF-tiedostoon tai verkkolaskuna
  • Sähköiset välityskanavat: laskuoperaattorit tai sähköpostipankit
  • Suomen Pankkiyhdistyksen mukaiset sähköiset tiedonsiirtomuodot (Finvoice, LMP, LUM, TITO jne.)

Kaikki tiedot siirtyvät automaattisesti myyntireskontraan, mikäli se halutaan ottaa myöhemmin käyttöön.

Lisäominaisuuksia Kassa-Baronilla

Laskutusta voidaan laajentaa Kassa-Baronilla, joka tuo mukaan perinteisen kassajärjestelmän ominaisuudet. Kassatapahtumariviksi voidaan myös tuoda mikä tahansa laskutusjonossa oleva myyntitapahtuma ja käsitellä se kassatyyppisesti loppuun.

Tositteet automaattisesti kirjanpitoon

Lasku- ja kassatapahtumasta syntyy automaattisesti tosite kirjanpitoon, mikäli käytössäsi on Talous-Baron, myyntireskontra ja kirjanpito. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen kassavirtojen tarkastelun ja raportoinnin, vaikka kassat olisivat toimipisteissä, jotka sijaitsevat eri paikkakunnilla.

Tilaa testitunnukset