NetBaron®

NetBaron® on pilvipalveluna internetselaimella toimiva ja käyttöjärjestelmästä riippumaton sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuus. Se tuo automatiikan ja tietotekniikan tuomat edut ja säästöt organisaation ydinliiketoimintaan.

Autamme sinua valitsemaan, ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

NetBaron® on yli 20 helppokäyttöistä ja turvallista sovellusta, jotka integroituvat saumattomasti sekä keskenään että rajapintojen avulla muihin järjestelmiin, kuten verkkokauppaan tai selainpohjaisiin ajanvarausjärjestelmiin. Sovellusperhe täyttää sekä Suomen että EU:n asettamat liikekirjanpitoa ja laskua koskevat vaatimukset (huomioitu mm. SEPA: Single Euro Payments Area).

Mukautuva ja reaaliaikainen

Tieto sovellusten välillä siirtyy reaaliajassa. Sovellusperhe mukautuu täysin organisaation tarpeisiin sekä sovellus- että käyttäjätasoilla. Sovelluksia voidaan ottaa käyttöön yksittäin tai paketteina ja myöhemmin täydentää tarpeiden muuttuessa.

Kieliversiot ja valuutat

Sovellusperhe käsittelee ulkomaan valuuttaa automaattisesti noutaen ajantasaiset kurssitiedot Euroopan keskuspankista (EKP). Sovellusperheen kieli on suomi, ruotsi tai englanti, myös muut kielet käännettävissä.

Turvallista pilvipalvelua

Pilvipalveluna toimivan sovellusperheen käyttö ei vaadi ohjelmistojen asennuksia, päivityksiä tai varmuuskopiointeja. Tietoturva on varmistettu käyttämällä https://-rajapintaa ja salausavainta. Lisäksi käytetään kolmitasoista sisäänkirjautumista sekä tarvittaessa SMS-tunnistusta. Palvelinten käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein. Sovellusperheen ylläpito- ja päivityspalvelut sekä varmuuskopiointi kuuluvat palvelusopimukseen. Näistä tukitoiminnoista vastaa kokonaisuudessaan Netbaron Solutions Oy.

Koulutusta ja tukea

Koulutussuunnitelma tehdään aina asiakaskohtaisesti, sillä valitut sovellukset ja koulutettavien tehtävät vaikuttavat koulutuksen sisältöön. Teemoitettuja yhteiskoulutuksia järjestetään useita kertoja vuodessa. Tukipalvelupaketteihin sisältyy yhden henkilön kouluttaminen yhteiskoulutuksessa vuosittain. Tämän lisäksi järjestetään asiakaskohtaisesti räätälöityä tehokoulutusta. Kaikesta koulutuksesta vastaavat alan asiantuntijat, joilla on pitkä kokemus esim. taloushallinnosta.

Netbaron Solutions Oy lyhyesti

Perustettu 2003
Toimipisteet Keravalla ja Jyväskylässä
Työntekijöitä 22*
Asiakkaita yli 4000* asiakasorganisaatiota ja n. 7000* sovellusten käyttäjää.
Kumppaneita 45*
Sovelluksia 22
*Tiedot vuodelta 2022