NetBaron®

NetBaron Aurinkopalvelu® on pilvipalveluna internetselaimella toimiva ja käyttöjärjestelmästä riippumaton sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuus. Se tuo automatiikan ja tietotekniikan tuomat edut ja säästöt organisaation ydinliiketoimintaan.

Autamme sinua valitsemaan, ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

NetBaron Aurinkopalveluun®  kuuluu yli 20 helppokäyttöistä ja turvallista sovellusta, jotka toimivat saumattomasti keskenään sekä rajapintojen avulla muiden järjestelmien  kuten verkkokaupan tai selainpohjaisten ajanvarausjärjestelmien kanssa. Sovellusperhe täyttää sekä Suomen että EU:n asettamat liikekirjanpitoa ja laskua koskevat vaatimukset (huomioitu mm. SEPA: Single Euro Payments Area). 

Mukautuva ja reaaliaikainen

Tieto sovellusten välillä siirtyy reaaliajassa. Sovellusperhe mukautuu täysin organisaation tarpeisiin sekä sovellus- että käyttäjätasoilla. Sovelluksia voidaan ottaa käyttöön yksittäin tai paketteina ja myöhemmin täydentää tarpeiden muuttuessa.

Kieliversiot ja valuutat

Sovellusperhe käsittelee ulkomaan valuuttaa automaattisesti noutaen ajantasaiset kurssitiedot Euroopan keskuspankista (EKP). Sovellusperheen kieli on suomi, ruotsi tai englanti, myös muut kielet käännettävissä.

Turvallista pilvipalvelua

Pilvipalveluna toimivan sovellusperheen käyttö ei vaadi ohjelmistojen asennuksia, päivityksiä tai varmuuskopiointeja. Tietoturva on varmistettu käyttämällä https://-rajapintaa ja salausavainta. Lisäksi käytetään kolmitasoista sisäänkirjautumista sekä tarvittaessa SMS-tunnistusta. Palvelinten käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein. Sovellusperheen ylläpito- ja päivityspalvelut sekä varmuuskopiointi kuuluvat palvelusopimukseen. Näistä tukitoiminnoista vastaa kokonaisuudessaan Netbaron Solutions Oy.

Koulutusta ja tukea

Koulutussuunnitelma tehdään aina asiakaskohtaisesti, sillä valitut sovellukset ja koulutettavien tehtävät vaikuttavat koulutuksen sisältöön. Teemoitettuja yhteiskoulutuksia järjestetään useita kertoja vuodessa. Tukipalvelupaketteihin sisältyy yhden henkilön kouluttaminen yhteiskoulutuksessa vuosittain. Tämän lisäksi järjestetään asiakaskohtaisesti räätälöityä tehokoulutusta. Kaikesta koulutuksesta vastaavat alan asiantuntijat, joilla on pitkä kokemus esim. taloushallinnosta.

Netbaron Solutions Oy lyhyesti

Perustettu 2003
Toimipisteet Keravalla ja Jyväskylässä
Työntekijöitä 22*
Asiakkaita yli 4000* asiakasorganisaatiota ja n. 7000* sovellusten käyttäjää.
Kumppaneita 45*
Sovelluksia 22
*Tiedot vuodelta 2022

NetBaronin suuntaviivat

missio

Missio

NetBaron® tarjoaa asiakkailleen täydellisen Aurinkopalvelu® -ohjelmistokokonaisuuden. Tällä saavutetaan yhdenkirjauksen periaate tietojen syöttämisessä ja tallettamisessa, aina verkkokaupasta sähköiseen tilintarkastukseen asti.

visio

Visio

Haluamme tuottaa asiakkaille kaiken kattavaa NetBaron Aurinkopalvelu® -ohjelmistokokonaisuutta, joka tukee asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä.

strategia

Strategia

NetBaron Aurinkopalvelu® -ohjelmistokokonaisuutta kehitetään asiakkaitamme varten valoa ja tehoa toimintaperiaatteella. Tämä saavutetaan kuuntelemalla asiakkaiden käytettävyys- ja ominaisuustavoitteita sekä toteuttamalla asiakkaiden kehitystavoitteet mahdollisimman hyvin.

arvot

Arvot

asiakaslähtoisyys

Asiakaslähtöisyys

Asiakaspalvelu toteutetaan asiakaslähtöisesti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet tuotekehityksessä, koulutuksessa ja asiakaspalvelussa. Tunnistamme asiakkaamme ja kumppaneiden tarpeet ja organisaation tiimien koko on mitoitettu joustavaksi ja tehokkaaksi. Tämä mahdollistaa tiiviin ja läheisen yhteistyön asiakkaan ja kumppaneiden kanssa.

kasvun mahdollistaminen

Kasvun mahdollistaminen

Kehitämme NetBaron Aurinkopalvelu® -konseptia asiakkaidemme ja kumppaneiden liiketoiminnan kasvun ja kehittymisen myötä.

tehokkuus erp crm wsm

Tehokkuus

Tehostamme asiakkaiden ja kumppaneiden liiketoimintaa tuomalla käyttöön täydellisen NetBaron Aurinkopalvelu® -toiminnanohjausjärjestelmän, jolla asiakkaat ja kumppanit tehostavat omaa ja asiakkaiden liiketoimintaa. Yhden kirjauksen periaatteella toimiva tietojen syöttö ja käsittely verkkokaupasta tilintarkastukseen asti. Tämä toimintaperiaate vähentää myös inhimillisten virheiden tapahtumista, mikäli samoja tietoja on aiemmin syötetty käsin useassa vaiheessa uudelleen.

toimintavarmuus erp

Toimintavarmuus

Suomessa ja EU-alueella toimivien hajautettujen konesalipalvelujen käytettävyys on 24/7 periaatteella. Käyttökatkoja ei palvelujen tuottamisen aikana synny, koska hajautetun kuormantasauksen ansiosta palvelut ovat käytettävissä myös huoltotoimenpiteiden aikana. Hyvästä toimintavarmuudesta olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailta ja kumppaneiltamme.

Suomalaisuus

NetBaron Aurinkopalvelu® -konsepti on Suomessa suomalaisille tehty kaiken kattava sovellusperhe, jossa on huomioitu myös monikielisyys ja kansainvälinen käytettävyys. Käyttöohjeet, videot, koulutus- ja tukipalvelut tuotetaan Suomessa suomalaisille.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi