Haluatko tienata tuhansia euroja kuussa?

NetBaron® hankkii yhden hengen palkkarahat

Yksi sopimus

KAIKKI TYÖKALUT

NetBaron® on yli 20 sovelluksesta koostuva täydellinen paketti ERP-, CRM- ja HRM-työkaluja, jotka ovat reaaliaikaisesti yhteydessä toisiinsa. Mitään muita ohjelmistoja ei tarvita yritystoiminnan ohjaukseen.

kiinteä hinta

EI PIILOKULUJA

Tiedät, mitä rahallasi saat. Kiinteä hinta sisältää kaikki sovitut palvelut, sovellukset ja käyttäjätunnukset eivätkä esimerkiksi kuukausittain vaihtelevat tositemäärät vaikuta hintaan. Tiedät siis tulevat kiinteät kuukausikustannukset etukäteen.

investoinnit

SÄÄSTÖÄ 5 000 €*

Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 missä ja millä tietokoneella vain ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia.

TEHOSTA

SÄÄSTÖÄ 5 000 €*

Kerran yhteen sovellukseen syötetty tieto on reaaliaikaisesti käytettävissä muissa sovelluksissa ja esim. toimipisteissä. Mahdollisuus yhdistää ja integroida automaattisesti verkkokauppaan ja muihin ohjelmistoihin.

Vähemmän työtä

VÄHEMMÄN VIRHEITÄ

Tiedon kulku sovellusten välillä vähentää näppäilykertoja ja virheiden mahdollisuuksia. Yhtenäinen käyttöliittymä helpottaa käytön oppimista ja hallitessaan yhden sovelluksen osaa käyttää kaikkia.

AUTOMATISOI​

SÄÄSTÖJÄ JA LISÄTULOJA

NetBaronilla tienataan kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta säästetään jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä. Säästösi ovat suurimmillaan kun myös tilitoimistosi hyödyntää NetBaronin automatiikkaa.

Reaaliaikainen kassavirran hallinta

SÄÄSTÖJÄ JA LISÄTULOJA

Kassavirtaa voidaan hallita reaaliaikaisesti ja sen avulla säästää mm. korkokuluja tai saada lisätuloja lyhytaikaisten sijoitusten korkotuotoilla.

Mukauta

OMIIN TARPEISIIN

Sovellusperhe muokkautuu organisaation tarpeisiin sekä sovelluksen että käyttäjän mukaan. Esim. oikeuksia voidaan määritellä käyttäjäkohtaisesti sovelluksiin, asetuksiin ja ominaisuuksiin. Raportit voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti ja sovelluskohtaiset tulostuspohjat voi muokata itse.

luotettavaa

TIETOTURVAA

Tietoturva on varmistettu käyttämällä https-rajapintaa ja salausavainta. Lisäksi käytössä on kaksivaiheinen eli vahva tunnistautuminen sisäänkirjautumisessa ja rahaliikennettä koskeviin toimintoihin siirtymisessä.

Turvallista

Kaikki päivitykset ja varmuuskopioinnit tehdään asiakkaan puolesta ilman käyttökatkoja. Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa. Asiakkaiden tiedot varmuuskopioidaan konesaleissa säännöllisesti ja varmuuskopiden palautukset testataan säännöllisesti.

Suomalaista laatua

AVAINLIPPU PALVELU

NetBaron® on Suomessa suomalaisille tehty ohjelmistoperhe, jossa huomioitu mm. lainsäädäntö ja kaikki ohjeet sekä koulutus- ja tukipalvelut ovat ensisijaisesti suomenkielisiä.

Ennakoi

VARAUDU TULEVAAN

Automatisoinnin merkitys kasvaa jatkuvasti. Taloushallinnon henkilöistä on jo nyt pula ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuus heikkenee Suomessa monilla aloilla. PK-yrityksen näkökulmasta ennakointi on tärkeää, koska samalla henkilökunnalla voidaan tehdä jopa 50 % suurempaa liikevaihtoa, kun prosessit on jalostettu sähköistä liiketoimintaa tukeviksi.

* Vuotuiset säästöt

Kiinteä kuukausihinta - ei piilokuluja.

NETBARONISTA SANOTTUA

Kyllähän tälläinen pilvipalveluna toimiva ohjelmisto on tätä päivää. Etenkin jos kasvua haluaa, niin tällainen ohjelmisto on yritykselle välttämätön. Pilvipalveluna toimivan NetBaronin kanssa toiminta ei ole työpistekohtaista, vaan monelta laitteelta on mahdollista operoida ja nähdä kokonaistilanne.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi