03/03/2015

UKK

Miten NetBaron® hinnoitellaan? »

Missä palvelimet ovat? »

Onko NetBaron® suomalainen ohjelmisto? »

Onko sovelluksista kieliversioita? »

Voiko NetBaronissa käsitellä ulkomaan valuuttaa? »

Voiko verkkokaupan integroida NetBaroniin? »

Toimiiko NetBaron tabletissa? »

Järjestetäänkö jotain koulutusta? »

Mikä on Saas? »


Miten NetBaron® hinnoitellaan?

Hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausimaksuihin, hinta muodostuu valituista sovelluksista ja käyttäjätunnusten määristä.
Annamme myös takuun siitä, että tiedätte seuraavan vuoden kiinteät kuukausikustannukset etukäteen.

HUOM! muissa vastaavissa järjestelmissä tapahtumapohjaisia lisämaksuja voi syntyä jo yhdellä käyttäjätunnuksella ja pelkällä taloushallinnon ratkaisulla keskimäärin 300 €/kk, joten nämä tapahtumien lisämaksut ovat merkittäviä lisäkuluja pienen perusmaksun lisäksi muissa järjestelmissä. Tämä on hyvä ottaa huomioon, kun vertaillaan hintoja suhteessa NetBaronin kiinteisiin kuukausimaksuihin.

 

Missä palvelimet ovat?

Palvelimet sijaitsevat kahdessa fyysisessä paikassa luotettavilla sertifioiduilla korkean turvallisuusluokituksen konesalioperaattoreilla Suomessa.
Palvelut ovat myös kahdennettuja, joten teleoperaattoreiden väliset yhteyskatkokset eivät vaikuta NetBaronin toimintaan millään tavalla.

 

Onko NetBaron® suomalainen ohjelmisto?

Kyllä on, olemme suomalainen yritys ja kaikki toimintomme sekä tuotekehityksemme on täällä Suomessa.
Emme myöskään käytä alihankintaa vaan kaikki tuotekehityksen johtamisesta ja ohjauksesta alkaen tehdään oman henkilökunnan voimin. Näin takaamme, että toimintavarmuus sovellusten käytettävyydestä ja asiakastyytyväisyydessä ovat erittäin korkeita.

 

Onko sovelluksista kieliversioita?

NetBaronin käyttökieli voi olla suomi, ruotsi tai englanti, myös muut kielet käännettävissä.

 

Voiko NetBaronissa käsitellä ulkomaan valuuttaa?

Sovellusperhe käsittelee ulkomaan valuuttaa automaattisesti noutaen ajantasaiset kurssitiedot Euroopan keskuspankista (EKP).

 

Voiko verkkokaupan yhdistää NetBaroniin?

Kyllä voi. Käytämme WS-teknologiaan perustuvia rajapintoja, joiden avulla voidaan intgeroida verkkokauppa NetBaroniin. Toteutuksia on tehty useisiin verkkokauppa-alustoihin mm. Magento ja MyCashflow. Lue lisää verkkokauppa- ja WS-rajapinnoista sekä kytkentämahdollisuuksista omaan järjestelmään ».

 

Toimiiko NetBaron tabletissa?

Kyllä toimii. NetBaron on täysin selainpohjainen ja toimii parhaiten uusimmilla selaimilla.

 

Järjestetäänkö jotain koulutusta?

Kyllä, koulutuksia järjestetään eri muodoissa mm. maksuttomat webinaarit, räätälöidyt etäkoulutukset ja koulutuskäynnit, lähikoulutukset ja videot. Tutustu tarkemmin »

 

Mikä on Saas?

SaaS = Software as a Service, sovellukset palveluna. SaaS mahdollistaa yritysten ja organisaatioiden ICT-ratkaisujen, kuten esimerkiksi sähköisen asioinnin ja monipuolisten viestintäsovellusten toteuttamisen uudella tehokkaalla tuotantotavalla. SaaS-pohjaiseen palvelutuotantoon kuuluu erottamattomana osana automaatioiden käyttö, jolla saadaan palvelun laatua ja kustannustehokkuutta kasvatettua, joustavat hinnoittelumallit sekä palvelun skaalautuminen. SaaS-mallissa asiakkaan ei tarvitse hankkia laitteistoja, asentaa sovellusta, ei myöskään huolehtia sovellusten versiohallinnasta eikä ohjelmistotuesta. Maksu perustuu suoraan sovellusten todelliseen käyttöön. SaaS-mallissa on myös varmistettu liiketoiminnan muuttuva luonne, silloin kun kapasiteettia tarvitaan, sitä on saatavilla. Toisaalta joustoa löytyy myös käyttötarpeiden vähentyessä.