25/03/2015

Fix-Forum

NetBaronin kanssa toiminnan tehostaminen käy vaivattomasti, sillä sovelluksien käyttäminen on helppoa. Huolto-Baron keskustelee päämiehemme järjestelmän kanssa ja siirtää työtilaukset meille ilman viivettä. Tämän jälkeen resurssoimme ja toteutamme työn sekä raportoimme työhön käytetystä ajasta, matkoista sekä varaosista.

FIX_FORUM_RGB
Toimiala

ICT-huolto


Valtakunnallisesti palveleva Fix-Forum tekee tietojärjestelmien, tietokoneiden ja niiden oheislaitteiden asennuksia, korjauksia sekä erilaisia päivitys- ja muutostöitä. Yrityksestä löytyy syväosaamista erityisesti HP:n koneista ja järjestelmistä. Tämän lisäksi yritys myy lisäarvopalveluna HP:n laitteisiin takuulaajennuksia.

Fix-Forum korostaa toiminnassaan korkeatasoista ja luotettavaa palvelua. Asiakkaiden ongelmat ratkaistaan aina asiantuntevasti, joustavasti ja tapauskohtaisesti oli sitten kyse isoista palvelin- ja massamuistiympäristöistä tai yksityishenkilöiden tietokoneista ja niiden oheislaitteista. Uusimpana palvelualueena yritys tarjoaa nyt PC-ympäristöihin lähitukipalvelua.

Vuonna 2006 kartoitimme erilaisia sovellusratkaisuja tehostaaksemme huollonohjaustamme ja vertailujen jälkeen otimme käyttöömme käyttäjäystävällisen ja luotettavan Huolto-Baronin, toteaa Fix-Forum Groupin toimitusjohtaja Kari Lehto. Huolto-Baron keskustelee erikseen rakennetun adapterin kautta päämiehemme järjestelmän kanssa ja siirtää työtilaukset meille käytännössä ilman viivettä. Tämän jälkeen resurssoimme työn, suoritamme korjaavat toimenpiteet ja raportoimme työhön käytetystä ajasta, matkoista sekä varaosista. Kun työtilaus on suljettu, tieto sen suorittamisesta ja korjaavista toimenpiteistä siirtyy automaattisesti päämiehemme järjestelmään. Tämä järjestely on nopeuttanut ja tehostanut toimintaamme huomattavasti. Positiivisten käyttökokemuksien myötä laajensimme NetBaronin-sovellusperheen käyttöä vuonna 2008 taloushallinnon puolelle tehostaaksemme toimintaamme entisestään, toteaa Kari Lehto erittäin tyytyväisenä.

NetBaronin kanssa toiminnan tehostaminen käy vaivattomasti, sillä sovelluksien käyttäminen on helppoa. Sovellukset ovat myös erittäin luotettavia, sillä emme ole havainneet käyttöaikanamme lainkaan käyttökatkoksia. NetBaronin tekninen tuki ja asiakaspavelu saavat meiltä myös paljon kiitosta, sillä olemme aina tarvittaessa saaneet asiantuntevaa apua ja ongelmamme ratkaistua, kiteyttää Kari Lehto.