23/04/2015

NetBaron®

Välj NetBaron® lätt att använda var som helst, när som helst.

 

  • realtid
  • varierande
  • säker
  • automatisk säkerhetskopiering
  • fortlöpande programutveckling
  • professionell kundtjänst
  • brett utbud av utbildningsmöjligheter

 

NetBaron ® – en av de mest omfattande
browser-baserade e-business program

NetBaron® programvara familjen är en av de mest mångsidiga webbaserat företagsstyrning system i världen. Netbaron Solutions Oy presenterar en program familj med 20 medlemmar. Bolaget grundades 2003 och många års utveckling med tonvikt på feedback från användarna har lett till programmoduler som är mycket anpassningsbara och enkla att använda.

Anpassas till varje användare

Varje modul är speciellt utvecklad till sin egen uppgift och skapar ett varierande program som kan anpassas till ditt företag. Moduler innehåller organisationens kärnverksamhet och gör det möjligt för att använda informationsteknologi med hjälp av Internet Webbläsare när som helst, var som helst. NetBaron® är lämplig för alla typer av organisationer oavsett storlek, industri eller affärsområde tack vare möjligheterna att skräddarsy modulerna lämpligt för varje kund.

Hög säkerhet, automatiska uppdateringar och backuper

Modulerna kan nås från och med all media så länge de är on-line. Kunden inte ens behöver inte ens en dator, en tablett är ett lika bra alternativ. Detta ger en helt ny dimension till organisationerna. Dessutom har Netbaron Solutions Oy satsat på programfamiljens säkerhet vid sidan av den andra produktutvecklingen. Uppdateringar och säkerhetskopior tas automatiskt. Programmens säkerhet är garanterad genom att logga in på tre nivåer. Framför allt använder NetbBaron® SSL-kryptering som används av nätbank tjänster.

Kontakt information

tel. +358 29 000 9015
e-mail: myynti@netbaron.fi