25/03/2015

Tilitoimisto Auttajat Oy

NetBaronin ansiosta pystymme tarjoamaan parempaa palvelua ja meille jää enemmän aikaa asiakkaiden ajantasaisen tiedon analysointiin.

Auttajat
Toimiala

Tilitoimisto


Tilitoimisto Auttajat Oy on Raumalla toimiva auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa yrityksille kaikki taloushallinnon palvelut aina yrityksen perustamisesta lähtien. Taloushallinnoon ulkoistaminen Auttajille käy erittäin helposti, sillä tilitoimisto pystyy tarjoamaan yrityksen kaikkiin tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden, joka muokataan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

Auttajien toimitusjohtaja Anne-Mari Pulkkinen on ollut alalla yli 21 vuotta. Hän toteaa, että Auttajien vahvuutena on taito nähdä asiat asiakkaiden näkökulmasta ja suhtautua heidän yritykseensä kuin omaansa. Vahvan sitoutumisen lisäksi hän painottaa yhteistyön ja palvelun laadun tärkeyttä.

Tilitoimisto Auttajat on käyttänyt Talous-Baronia tammikuusta 2006 lähtien. Anne-Mari Pulkkinen innostui sähköisen taloushallinnon tuomista hyödyistä ja laajensi NetBaron®-sovelluskokonaisuutta niin, että vuonna 2008 Auttajat pääsi tarjoamaan kokonaisvaltaisesti reaaliaikaista sähköistä kirjanpitoa asiakkailleen. ”NetBaronin ansiosta pystymme tarjoamaan parempaa palvelua ja meille jää enemmän aikaa asiakkaiden ajantasaisen tiedon analysointiin”, toteaa Anne-Mari Pulkkinen tyytyväisenä.

Siirtyminen NetBaronin käyttöön on lisännyt Auttajien tuottavuutta monella tavalla. Konkreettisin esimerkki on yhden henkilön työpanoksen poistuminen. ”Aikaisemmin meillä työskenteli palkanlaskija/pankkiasioiden hoitaja, joka lähetti laskut pankkiin maksuun ja nouti myyntilaskujen viitesuoritukset sitten pankista. Nyt tämä kaikki tapahtuu Talous-Baronin ansiosta täysin automaattisesti. Pystymme selailemaan laskuja kuvaruudulla, eikä niitä tarvitse enää erikseen hakea mapeista. Täytyy todeta, että olemme aikaisemmin tehneet kaksinkertaista työtä käytössämme olleella ohjelmalla. Nyt säästämme aikaa, työ on mielekkäämpää ja voimme tehdä töitä Internet-selaimen ansiosta missä tahansa. NetBaron® on myös vähentänyt ruuhkahuippujamme”, Anne-Mari Pulkkinen kiteyttää.

Voimme suositella helppokäyttöistä NetBaronia myös asiakkaillemme, Anne-Mari Pulkkinen toteaa. Hän jatkaa samaan, ettei vaihtaisi NetBaronia enää pois, sillä niiden avulla tehokkuus ja tuottavuus ovat todella kasvaneet. Anne-Mari Pulkkinen kiittelee NetBaronin jatkuvaa asiakaslähtöistä sovelluskehitystä sekä teknistä tukea ja asiakaspalvelua ripeästä ja ammattitaitoisesta palvelusta.