toimialat

NetBaron Aurinkopalvelu® -sovellusperhe sopii lähes kaikille yrityksille ja toimialoille.

AINA ON VARAA TEHOSTAA TOIMINTAA

Sovellusperheen kehityksessä on huomioitu erityisesti PK-yritysten monipuoliset ohjelmistotarpeet sekä käyttäjien eri toimialat ja työtehtävät, joihin sovellusperhe tarjoaa saumattoman toimivuuden.  Syötetty tieto on reaaliaikaisesti käytettävissä koko sovellusperheessä ja esim. kaikissa toimipisteissä. Yhdistä ja integroi  verkkokauppaan ja muihin ohjelmistoihin.

TUKKU JA VÄHITTÄISKAUPPA

Automatisoi tilauksen tietojen siirtyminen sovellusten välillä. Extranet-lisäominaisuuden ansiosta asiakas voi itse syöttää tilaukset järjestelmään. Monipuoliset vapaahakutoiminnot, joilla löytää oikeat tapahtumat nopeasti suurissakin tapahtumamäärissä. Lisää uusi toimittaja ja tuote helposti tilausta tehdessä viivakoodilukijaa tai keräilypäätettä hyödyntäen.

HUOLTO JA KUNNOSSAPITO

Anna asiakkaasi varata huolto itse www-sivuilla. Löydä laitteiden huoltohistoria nopeasti ja varmista, että kaikki työaika ja varaosat tulevat laskutettua.

KONE- JA VARAOSAKAUPPA

Kassajärjestelmän, osto- ja myyntitilausten sekä varaston hallinnan avulla koko toiminnanohjaus samassa sähköisen liiketoiminnan järjestelmässä. Kassatapahtumasta kirjanpitoon automaattisesti, tositteet tilitoimistoon reaaliajassa, reaaliaikainen kassavirtalaskelma ja paljon muuta.

HOTELLI JA RAVINTOLA

Hotelli- ja ravintola-alalle kokonaisvaltainen tilan- ja ajanvarausjärjestelmä sekä kassajärjestelmä.

LVIS

Kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä tuotteiden ja materiaalien käsittelyyn. Integroi verkkokauppaan, jolloin tilaukset ja maksutapahtumat siirtyvät automaattisesti verkkokaupasta sovelluksiin.

RAKENTAMINEN

Seuraa reaaliaikaisesti kustannuksia ja laskutusta. Kirjaa ja laskuta materiaalit ja työtunnit ja toimita verottajalle urakka- ja työntekijäilmoitukset.

TILITOIMISTON NETBARON

Kaikki työkalut tilitoimistolle – myös tilinpäätöspaketti, sähköinen veroilmoitus ja sähköinen arkistointi kiinteään kuukausihintaan ilman piilokuluja.

Turvallinen suomalainen pilvipalvelu kiinteään kuukausihintaan.

Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa. Niiden käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein.

NETBARONISTA SANOTTUA

Kyllähän tälläinen pilvipalveluna toimiva ohjelmisto on tätä päivää. Etenkin jos kasvua haluaa, niin tällainen ohjelmisto on yritykselle välttämätön. Pilvipalveluna toimivan NetBaronin kanssa toiminta ei ole työpistekohtaista, vaan monelta laitteelta on mahdollista operoida ja nähdä kokonaistilanne.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi