25/03/2015

Mainostalo Teippari Oy

NetBaronin ansiosta säästämme selvää aikaa, mikä näkyy myös mm. kokonaislaadun parantumisena, toimitusajoissa ja tyytyväisinä asiakkaina.

Toimiala

Mainostuotantopalvelut

NetBaron®-sovellukset
  • Kontakti-Baron
  • Kalenteri-Baron
  • Viesti-Baron
  • Tilaus-Baron
  • Talous-Baron
  • Lasku-Baron

Kemiläinen Mainostalo Teippari Oy tarjoaa mainostuotantopalveluja yhtenäisen ja vahvan yrityskuvan rakentamiseen. Mistään uudesta tulokkaasta ei ole kyse, sillä toiminta aloitettiin jo v. 1978. Nykyisin n. 2300 neliömetrin tuotantotiloissa työskentelee 6 ammattilaista.

NetBaron-ohjelmistot otettiin käyttöön vuonna 2011. Halusimme löytää toiminnanohjausjärjestelmän, joka olisi helppokäyttöinen, luotettava ja kattaisi yrityksemme kaikki toiminnot.

Aiemmin käytimme erillisiä ohjelmistoja, jotka eivät oikein ymmärtäneet toisiaan. Tietoja jouduttiin kirjaamaan manuaalisesti moneen paikkaan. Nykyisin osto-, tarjous-, myynti- ja varastotapahtumat hoituvat helposti ja joustavasti NetBaronilla. Tiedot siirtyvät sähköisesti sovellusten välillä ilman lisätyötä ja voimme keskittyä varsinaiseen leipätyöhömme. NetBaronin ansiosta säästämme selvää aikaa, mikä näkyy myös mm. kokonaislaadun parantumisena, toimitusajoissa ja tyytyväisinä asiakkaina.

Ketterän sovelluskokonaisuuden avulla pidän yrityksen ohjat tiukasti käsissäni, missä ja milloin vain. Esimerkiksi näyttelyrakennusmatkoilla voin rakennuspäivän aikana tai jälkeen hoitaa netissä ostotilauksia, myynnin yhteydenottoja ja talousasioita, kertoo toimitusjohtaja Sakari Laukkanen. NetBaron soveltuu mainostuotantoyritykselle erinomaisesti laajuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi.