Löydä juuri se oikea kumppani

Verkkoyhteydellä aina käytettävissäsi

OLE Online -tilitoimistojen käyttämä NetBaron®-järjestelmä on sataprosenttisesti suomalaisen kehitystyön tulosta. Sen laajat ominaisuudet ovat reaaliaikaisesti saatavillasi pilvipalveluna missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi vain on toimiva internet-yhteys. Anna myyjämme auttaa sinua oikeiden ratkaisujen valinnassa.

Etsitkö sinulle sopivaa tilitoimistoa?

Kun etsit sinulle sopivaa tilitoimistoa, vastaus löytyy OLE Online -tilitoimisto­verkostosta. Se on kasvava, itsenäisten toimistojen valtakunnallinen yhteistyöverkosto, jonka jäsenet hyödyntävät alan parhaita sähköisiä sovelluksia. Myös sinä voit ottaa niiden laajat ominaisuudet käyttöösi.

Parempaa palvelua asiakkaille

OLE Online -tilitoimistoverkoston taustalla oli tarve luoda konsepti, jonka avulla voisi palvella tilitoimistoasiakkaita paremmin ja nykyaikaisemmin, sähköistä taloushallintoa ja toiminnanohjausta hyödyntäen. Niin syntyi OLE-konsepti – sinun ja yrityksesi eduksi. Etkö sinäkin haluaisi säästää aikaa ja rahaa yrityksesi toiminnassa?

Asiakkailta

” Nyt meillä on järjestelmä, joka vastaa kaikkiin tämänhetkisiin tarpeisiimme.”

Rami Salonen
toimitusjohtaja, Mailco Oy

” Alun käyttöönotto on tärkeä vaihe, että ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin pääsee kunnolla sisälle. Sen jälkeen järjestelmän käyttö on helppoa.”

Jukka Kolari
hallituksen pj, Altivo Oy

Apu aina lähelläsi

Vaikka NetBaron®-järjestelmän ominaisuudet ovat helppokäyttöisiä, koulutamme kaikki järjestelmän käyttäjät. Silti eteesi voi joskus tulla pulma. Älä huolehdi, sillä tilitoimistosi lisäksi meidän ylpeydenaiheemme, markkinoiden parhaaksi koettu tukipalvelumme, on yhteyshenkilösi tukena ongelmatilanteissa.

Haluaisitko tutustua meihin paremmin?

OLE Online-tilitoimistoilla on laaja kokemus pk-yritysten taloushallinnon ja toiminnanohjauksen kehittämisestä. Kun otat käyttöösi NetBaron®-järjestelmästä juuri sinun tarpeisiisi sopivat ominaisuudet, voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi. Pyydä meiltä järjestelmän esittely täyttämällä oheinen lomake, niin voimme yhdessä katsoa sinua parhaiten tukevan palvelu- ja järjestelmäkokonaisuuden.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 029 000 9015