Tilitoimistoa etsimässä

Osaava tilitoimisto löytyy OLE-verkostosta

Oikea tilitoimistokumppani auttaa sinua karsimaan tylsät rutiinit, tehostamaan liiketoimintaasi ja parantamaan tulostasi. Asiansa osaava tilitoimisto löytyy valtakunnallisesta OLE Online -tilitoimistoverkostosta. Verkostokumppanit käyttävät markkinoiden parasta sähköistä NetBaron®-järjestelmää. Sen vuoksi heillä on aikaa auttaa sinua.

Autamme sinua valinnassa

Tilitoimiston valinta ja vertailu ei ole helppoa, mutta anna meidän auttaa. Etsimme juuri sinun yrityksellesi sopivan kumppanin läheltä sinua. Nostetaan yhdessä liiketoimintasi uudelle tasolle.

Ota yhteyttä myynti@netbaron.fi, jutellaan lisää ja etsitään juuri sinulle sopivin tilitoimistokumppani!

Tilitoimistokumppanit

OLE Online -tilitoimistojen palveluajatuksena on helpottaa yrittäjän arkea. Katsomme yritystoimintaasi kirjanpitoa laajemmin liiketoimintaprosessien näkökulmasta.

Kirkkonummi

040 700 0901
semitilit.fi

Kristiinankaupunki

050 340 2282 tai 044 974 1518
provenko.fi

Lahti

KP-Renki Oy

044 597 7589

Nurmijärvi

TP-Visit Oy

045 894 8355

Oulu

010 5244 100

Padasjoki

Padasjoen Tilitoimisto Oy

040 502 0091

Parainen

+358 2 458 1425
tilisydwest.fi

Polvijärvi

013 632 332
marticom.fi

Salo

KSBM Management Oy

040 547 3206

Tampere

0201 664 200
meisenet.fi

Tampere

0201 664 214
palkkatalo.fi

Tampere

​0400 – 245 421
tilisiukola.fi

Turku

042 44 22 000
staria.com

Helpotamme arkeasi

OLE Online -tilitoimistot käyttävät NetBaron®-järjestelmää ja sen monipuolisia ominaisuuksia. Ryhdy sinäkin sähköisen taloushallinnon tyytyväiseksi käyttäjäksi! Autamme sinua ottamaan käyttöösi sinulle sopivimmat ratkaisut.

Asiantuntijat tueksesi

OLE Online -tilitoimistot eivät vain valvo kirjanpitosi oikeellisuutta, vaan saat aina sähköisen taloushallinnon asiantuntijan tueksesi. Työnjaon voitte sopia keskenänne sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaisesti.

Tilitoimistokumppanit - valtakunnallisesti lähellä sinua

OLE Online -tilitoimistojen valtakunnallinen verkosto kasvaa ja kehittyy koko ajan. Tieto kulkee sähköisesti paikkakunnasta riippumatta, joten olemme aina yhtä lähellä sinua kuin lähin internet-yhteytesi. Katso, mitkä toimistot kuuluvat kumppaniverkostoomme ja ota yhteyttä!

OLE Online -tilitoimistojen verkosto on toiminut vuodesta 2010 lähien. Verkoston ansiosta yksittäiset tilitoimistot voivat tarjota sinulle laajempia ja laadukkaampia palveluita kuin yksin toimiessaan.

OLE Online -tilitoimistomme käyttävät NetBaron®-järjestelmää ja auttavat myös asiakkaitaan sen käyttöönotossa. Saat sinulle nimetyn yhteyshenkilön, joka perehtyy liiketoimintaasi, auttaa sinua valitsemaan käyttöösi sopivimmat järjestelmän ominaisuudet ja tukee sinua yrityksesi kehittämisessä.

OLE-kumppanitoimistoja on kolmentasoisia sen mukaan, miten tarkasti ne noudattavat toiminnassaan yhtenäistä OLE Online -palvelukonseptia. Kulta- ja Hopea-tason kumppanit noudattavat OLE-palvelukonseptia, mutta myös Pronssi-tason toimistoilla on käytössään NetBaron®-järjestelmä tai sen osia.

OLE-tarina

"Parempaa palvelua asiakkaalle"

Ajatus sähköiseen liiketoimintamalliin perustuvasta, kirjanpidon rutiineja automatisoivasta ja toimintaa tehostavasta tilitoimistomallista oli Vesa Laurilan mielessä jo 2000-luvun alkupuolella. Omassa toimistossaan hän siirtyi uuteen aikaan 2005, kun NetBaron®-järjestelmä otettiin käyttöön.

Liiketoimintaa tukeva kokonaispalvelu

Emme halunneet tuijottaa vain kirjanpitoa, vaan tarjota asiakkaillemme liiketoimintaa tukevan kokonaispalvelun. Toiminnanohjausjärjestelmä liittyy siihen isona osana. Vaikka ajatus oli alalla vielä uusi, löytyi samalla tavalla ajattelevia tilitoimistoyrittäjiä eri puolilta Suomea. Näin syntyi OLE Online -tilitoimistoverkosto. Rutiineista säästynyttä aikaa vapautui käytettäväksi palvelun parantamiseen, asiakkaiden tukemiseen ja uusien asiakkaiden palvelemiseen.

Askeleita edellä

Nyt sähköinen taloushallinto on arkipäivää ja lähes kaikki tilitoimistot tarjoavat palvelua. OLE Online -tilitoimistot ovat kuitenkin askeleita edellä. Alalle on viime vuosina tullut paljon toimijoita, jotka nyt ovat ratkaisuissaan samalla tasolla kuin me aloittaessamme. Järjestelmät ovat kehittyneet matkan varrella, mutta oleellista on se, miten tilitoimisto asennoituu sähköiseen taloushallintoon ja asiakkaan liiketoiminnan tukemiseen toiminnanohjausratkaisuilla. Verkostokumppaneillemme kyse ei ole lisäpalvelusta, vaan jokapäiväisestä toimintamallista.

 

Turvallinen valinta

Asiakkaan näkökulmasta verkostoon kuuluva tilitoimisto on turvallinen valinta. Pienikin toimisto pystyy verkoston tuella tarjoamaan laajat palvelut. Verkostokumppanuus varmistaa myös tuen yllättävissä tilanteissa.

Tilitoimiston auktorisointikin edellyttää, että toimistolla on varahenkilöjärjestelmä. Pienessä muutaman hengen tilitoimistossa sellaisen järjestäminen on käytännössä mahdotonta. Pienetkin OLE Online -tilitoimistot kykenevät palveleman asiakkaitaan, vaikka tarvetta lisäresurssiin yllättäen ilmenisi.

Yhden kirjauksen periaate

Suurimman hyödyn saa asiakas, joka ottaa käyttöön myös tarvitsemiaan järjestelmän toiminnanohjaussovelluksia. Kun tieto kulkee samassa järjestelmässä yhden kirjauksen periaatteella, reaaliaikainen tieto on koko ajan sekä tuotannon, hallinnon että tilitoimiston käytössä. Siinä säästyy aikaa ja rahaa.

OLE-verkoston kumppanitoimisto on luotettava valinta avuksesi! 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 029 000 9015