MYYNNINOHJAUS

Asiakkuudenhallinta (CRM)-järjestelmä

Ohjaa yhteydenotot verkosta suoraan asiakkuudenhallinta-järjestelmään. Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

sujuva sähköinen myynninohjaus ja asiakkuuksien hallinta

palaute

NetBaron Aurinkopalvelu® auttaa sinua tehostamaan myynnin ja markkinoinnin yhteydenottojen hallintaa sekä asiakasviestintää. Voit ohjata kotisivu- ja yhteydenottolomakkeiden yhteydenotot suoraan myynninohjausjärjestelmään. NetBaron Aurinkopalvelu® on paljon muutakin kuin pelkkä asiakkuudenhallintajärjestelmä – yhden kirjauksen periaatteella automatisoit ja tehostat myynnin lisäksi koko yrityksenne liiketoimintaa.

Miksi Netbaron Aurinkopalvelu®?

Haluaisitko säästää tuhansia euroja kuussa? NetBaron Aurinkopalvelun® avulla se on mahdollista.

Tehosta toimintaa

NetBaron Aurinkopalvelu® -sovellusperhe toimii yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi kotisivuilla täytetty yhteydenottopyyntö voidaan ohjata suoraan asiakkuudenhallinta-järjestelmään.

Vapauta aikaa

Automatisoi usein toistuvat työt ja vähennä inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Saat lisäksi enemmän aikaa keskittyä toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja henkilöstön tehtäväkuormaa.

Säästä selvää rahaa

NetBaron Aurinkopalvelulla® säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta säästetään jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä, kun sekä yritys että tilitoimisto hyödyntävät automatiikkaa. Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia, laiteinvestointeja tai ohjelmistojen ylläpitoa.

Sovellukset

Myynniohjauksen sovelluksiin sisältyy mm. yhteydenotto kotisivuilta suoraan asiakkuudenhallinta (CRM)-järjestelmään, sähköiset viestintä ja kontaktointisovellukset sekä resurssikalenterit

SÄHKÖINEN VIESTINTÄ

Tiedota nopeasti asiakkaillesi tekstiviestein tai sähköpostilla - voit lähettää henkilökohtaisia tai julkisia massapostituksia yrityksen puolesta Viesti-Baronilla.

SÄHKÖISET KALENTERIT

Anna asiakkaidesi varata puolestasi ajat netissä. Integroidut varauskalenteriominaisuudet helpottavat mm. tapaamisten, ajanvarausten ja tilavarausten hallintaa. Liittämällä omille kotisivuille valmiin lomakepohjan, toteutat täydellisen ajanvarausjärjestelmän esim. ravintolaan, kampaamoon tai huoltoon. Voit laajentaa ajanvaraustietojen siirtymistä ja yhdistymistä Outlook-, Office 365- ja Google-kalentereiden kanssa. Näin merkinnät eri kalentereissa ovat aina ajan tasalla kaikissa päätelaitteissa ja kulkevat mukanasi minne ja milloin vain.

YHTEYDENOTOT VERKKOSIVUILTA

Palvele asiakastasi tehokkaasti, kun tiedot siirtyvät automaattisesti verkkosivuilla täytetyllä lomakkeella suoraan myynninohjausjärjestelmään.

KONTAKTIT

Turvallinen ja helppokäyttöinen asiakasrekisteri ja asiakkuuksien hallinta, jotka ovat käytössä kaikissa sovelluksissa ja ominaisuuksissa.

JOUSTAVA KASSA

Kassa-Baron tuo mukaan perinteisen kassajärjestelmän ominaisuudet selainpohjaisesti. Kassatapahtumariviksi voidaan tuoda mikä tahansa laskutusjonossa oleva myyntitapahtuma ja käsitellä se kassatyyppisesti loppuun, esimerkiksi integroidun maksupäätetapahtuman ja pankkikortin avulla. Reaaliaikainen kassavirtojen tarkastelu ja raportointi onnistuu, vaikka kassat olisivat eri toimipisteissä tai paikkakunnilla.

KÄTEVÄ LASKUTUS

Lasku-Baronilla hoituu laskujen luominen kätevästi. Lasku kuittautuu maksetuksi automaattisesti pankkiyhteyden kautta viitenumerolla. Laskuja voidaan luoda käsin tai poimimalla laskutusjonosta syntyneistä tapahtumista muissa sovelluksissa. Laskusta voidaan myös luoda hyvityslasku, maksumuistutukset ja korkolasku sekä siirtää tarvittaessa perintään.

Turvallinen suomalainen pilvipalvelu kiinteään kuukausihintaan.

Suomessa ja EU-alueella toimivien hajautettujen konesalipalveluiden käytettävyys on 24/7 periaatteella. Käyttökatkoja ei palvelujen tuottamisen aikana synny, koska hajautetun kuormantasauksen ansiosta palvelut ovat käytettävissä myös huoltotoimenpiteiden aikana. Hyvästä toimintavarmuudesta olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme ja kumppaneiltamme.

NETBARONISTA SANOTTUA

– KYLLÄHÄN TÄLLAINEN PILVIPALVELUNA TOIMIVA OHJELMISTO ON TÄTÄ PÄIVÄÄ. Etenkin jos kasvua haluaa, niin tällainen ohjelmisto on yritykselle välttämätön. Pilvipalveluna toimivan NetBaronin kanssa toiminta ei ole työpistekohtaista, vaan monelta laitteelta on mahdollista operoida ja nähdä kokonaistilanne.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi