MYYNNINOHJAUS

Asiakkuudenhallinta (CRM)-järjestelmä

Ohjaa yhteydenotot verkosta suoraan asiakkuudenhallinta-järjestelmään. Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

Katso, kuinka myyntiprosessi etenee vaihe vaiheelta NetBaronissa

Kotisivulomakkeen tiedot siirtyvät automaattisesti tarjousten pohjaksi. Tarjouksen tiedot siirtyvät myyntitilaukselle ja sieltä myyntilaskutukseen ja kirjanpidon tositteeksi.

sujuva sähköinen myynninohjaus ja asiakkuuksien hallinta

palaute

NetBaron® auttaa sinua tehostamaan myynnin ja markkinoinnin yhteydenottojen hallintaa sekä asiakasviestintää. Voit ohjata kotisivu- ja yhteydenottolomakkeiden yhteydenotot suoraan myynninohjausjärjestelmään. NetBaron® on paljon muutakin kuin pelkkä asiakkuudenhallinta-järjestelmä – yhden kirjauksen taktiikalla automatisoit ja tehostat myynnin lisäksi koko liiketoimintaa.

Miksi Netbaron®?

Haluaisitko säästää tuhansia euroja kuussa? NetBaronin® avulla se on mahdollista.

Tehosta toimintaa

NetBaron®-sovellukset toimivat yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi kotisivuilla täytetty yhteydenottopyyntö voidaan ohjata suoraan asiakkuudenhallinta-järjestelmään.

Vapauta aikaa

Automatisoi usein toistuvat työt ja vähennä inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Saat lisäksi enemmän aikaa keskittyä toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja henkilöstön tehtäväkuormaa.

Säästä selvää rahaa

NetBaronilla säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta säästetään jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä, kun sekä yritys että tilitoimisto hyödyntävät automatiikkaa. Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia, laiteinvestointeja tai ohjelmistojen ylläpitoa.

Sovellukset

Myynniohjauksen sovelluksiin sisältyy mm. yhteydenotto kotisivuilta suoraan asiakkuudenhallinta (CRM)-järjestelmään, sähköiset viestintä ja kontaktointisovellukset sekä resurssikalenterit

SÄHKÖINEN VIESTINTÄ

Tiedota nopeasti asiakkaillesi tekstiviestein tai sähköpostilla - voit lähettää henkilökohtaiset ja massaviestit helposti vaikka kännykästä.

SÄHKÖISET KALENTERIT

Anna asiakkaidesi varata aika helposti netissä. NetBaron tarjoaa varauskalenterit joka lähtöön mm. tapaamisten, ajanvarausten ja tilavarausten hallintaan. Liitä kotisivuille ja toteuta täydellinen ajanvarausjärjestelmä esim. kampaamoon tai katsastukseen. Synkronoi kalenterit Outlook-, Office 365- ja Google-kalentereiden kanssa, jolloin merkinnät eri kalentereissa ovat aina ajan tasalla kaikissa laitteissa.

YHTEYDENOTOT VERKKOSIVUILTA

Voit palvella asiakastasi nopeasti, kun tiedot siirtyvät automaattisesti verkkosivujen lomakkeesta myynninohjausjärjestelmään.

KONTAKTIT

Turvallinen ja helppokäyttöinen ympäristö asiakasrekisterille ja asiakkuuksien hallintaan.

JOUSTAVA KASSA

Monipuolinen kassajärjestelmä päivittäismyyntiin. Kassatapahtumasta syntyy tosite reaaliaikaisesti kirjanpitoon. Kassatapahtumista voidaan etsiä ja myyntihistoriaa tarkastella jälkikäteen omalla etsi-toiminnolla.

KÄTEVÄ LASKUTUS

Sähköinen laskutus poimimalla tai automatiikkaa hyödyntäen muista sovelluksista. Laskutuksesta tieto siirtyy automaattisesti reskontraan ja muodostuu tosite kirjanpitoon.

Turvallinen suomalainen pilvipalvelu kiinteään kuukausihintaan.

Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa. Niiden käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein.

NETBARONISTA SANOTTUA

– KYLLÄHÄN TÄLLAINEN PILVIPALVELUNA TOIMIVA OHJELMISTO ON TÄTÄ PÄIVÄÄ. Etenkin jos kasvua haluaa, niin tällainen ohjelmisto on yritykselle välttämätön. Pilvipalveluna toimivan NetBaronin kanssa toiminta ei ole työpistekohtaista, vaan monelta laitteelta on mahdollista operoida ja nähdä kokonaistilanne.