03/03/2015

Kalenteri-Baron

 

Kalenteri-Baron – monipuolinen resurssikalenteri

Kalenteri-Baronin avulla tapaamiset, ajanvaraukset ja yhteydenotot pysyvät hallinnassa tilanteessa kuin tilanteessa. Kalenterin voi synkronoida MS-Officen kalenteriin ja Google-kalenteriin.
Prosesseja voidaan tehostaa monin verroin, eikä asiakkaalle luvattu tapaaminen, vahvistus, ilmoitus tai muistutus pääse unohtumaan!

Rajattomasti kalentereita

Kalentereita voidaan luoda rajattomasti ja hallita tarpeiden mukaan. Kalenterinäkymäksi voidaan valita päivä-, viikko- tai kuukausinäkymä. Kalenterimerkintöjä on helppo tehdä joko yksitellen tai kerralla useaan kalenteriin yhtä aikaa. Useiden kalentereiden vapaita aikoja voidaan tarkastella samanaikaisesti. Hälytykset on mahdollista asettaa ponnahdusikkunaan, sähköpostiin ja tekstiviestiin.

Joustavasti missä ja milloin vain

Jokaiselle käyttäjälle annetaan henkilökohtaiset oikeudet kalentereiden lukemista, varaamista ja/tai täyttämistä varten. Tämä mahdollistaa joustavan tavan hallita myös muiden kalentereita, joko kaikilla tai rajatuilla oikeuksilla. Pilvipalvelun ansiosta kalenterin käyttö onnistuu joustavasti milloin ja missä vain, millä päätelaitteella tahansa.

Kalenterimerkintöjä voidaan tehdä myös lähettämällä varausehdotus tekstiviestinä palvelunumeroon. Ajanvarausjärjestelmä vahvistaa asetuksiin määritellyllä tavalla ehdotuksen takaisin puhelimeen.

Kutsu, muistuta, tiedota

Kalenterimerkinnästä tai varauksesta voidaan lähettää ajastetusti ilmoitus, jonka vastaanottaja vahvistaa tekstiviestillä takaisin järjestelmään. Tämä kuittaus rekisteröidään tehtyyn merkintään automaattisesti ”hyväksytty” tai ”hylätty”.

Ilmoitusta voidaan käyttää tiedottamiseen, mikäli vastaanottajia on useita. Muistutus voidaan tehdä vastaavasti omalla viestillä haluttuna ajankohtana sähköpostilla tai tekstiviestinä, kun vahvistettu ajanvaraus, tapaaminen yms. lähestyy. Kalenterimerkinnät, liitetiedostot ja raportit voidaan tulostaa paperille tai tiedostoon.

Integroi muihin kalentereihin ja kotisivuille

Ajanvarausjärjestelmän liittymärajapinta on mahdollista integroida myös muihin kalenterijärjestelmiin sekä omille kotisivuille ja toteuttaa täydellinen ajanvarausjärjestelmä yhtä hyvin kampaamoon kuin katsastukseen. Kalenterin voi synkronoida MS-Officen kalenteriin ja Google-kalenteriin.

Tilavaraukset ja tarjoilut haltuun

Majoitus- ja kokouspalveluissa tilojen ja niihin toimitettavien palveluiden hallinta onnistuu sovelluslaajennuksen avulla. Vuokrattavaan tilaan toimitettavat tarjoilut poimitaan tuoterekisteristä tilavaraukseen, josta voidaan tulostaa mm. kokkilista. Varaus ja siihen liittyvät lisätilaukset siirtyvät automaattisesti laskutusjonoon.

Tilaa testitunnukset