03/03/2015

Menestystarinoita

Menestystarinoita, joita NetBaron® on mukana luomassa

Lue tarkemmin kuinka eri alojen yrittäjät ja yritykset ovat tehostaneet toimintaansa NetBaronin avulla.


”Parhain apu on ollut siitä, että tuotehistoria näkyy NetBaronissa ja nopeuttaa toimintaa. Koko ajan käyttö helpottuu ja nopeutuu. Pilvipalveluna toimivan NetBaronin kanssa toiminta ei ole työpistekohtaista, vaan monelta laitteelta on mahdollista operoida ja nähdä kokonaistilanne. Reilun vuoden käytön jälkeen FinEq:lla ollaan tyytyväisiä NetBaronin toimivuuteen.”

Ville Hämäläinen, FinEq International Oy

”NetBaron -ohjelmiston avulla voimme harjoitella koko tilaus-toimitusketjua, eli tavaroiden vastaanottoa ja kirjaamista, rahtikirjojen tulostamista, tavaroiden hyllytystä varastojärjestelmän mukaisille paikoille ja tavaroiden lähettämistä. Kun ohjelmisto on tällä tavalla selainpohjainen, voimme paremmin hyödyntää sitä käytännön harjoituksissa.”

Jari Vanhala, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

”NetBaron -sovellukset auttavat meitä keskittymään ydinosaamiseemme tarjoten erinomaisen alustan mm. tilausten, rahdin ja laskujen hallintaan. Ne ovat erittäin helppoja käyttää, toimivat varmasti ja ovat ominaisuuksiltaan monipuolisia. Tuki- ja asiakaspalveluista saamme vastaukset ripeästi ja yhteydenotot sujuvat vaivatta, asiat on saatu aina kuntoon ongelmatilanteissa.”

Petri Helin, Pinnoitus Helin Oy

”Vaikka NetBaron on kasvanut, niin joustavuus on säilynyt. Halu kehittää ja kehittyä on säilynyt vuosien varrella ja palautetta saa antaa puolin ja toisin. Meillä on hyvä yhteistyö NetBaronin kanssa. Olemme olleet aktiivisesti mukana antamassa kehitysideoita ja kehittämässä mm. Palkka-Baron -sovelluksen toimintalogiikkaa.”

Harri Carlson, Suomen Ilotulitus Oy

”Olennaista meille on, että tilaukset nähdään koneelta missä vain, myös lomien aikana voi tarvittaessa kurkata tilaustilanteen. Kerran kirjattu tieto on kaikkialla saatavilla ja NetBaron on auttanut myös tilausten virheiden minimoinnissa. On vaikea kuvitella että palattaisiin enää vanhaan systeemiin.”

Jussi Tuominen, TankkiTuomiset Oy

”NetBaron on toiminut todella luotettavasti. Siirtymävaiheessa saimme kattavasti tukea ja koulutusta, ohjelmistoa myös muokattiin käyttötarpeisiimme sopivaksi, mikä helpotti osaltaan käyttöönottoa. Aikaisempaan järjestelmään verrattuna NetBaron on myös ”mukana matkoilla”. Vaikka olisin makumatkalla missä päin maailmaa tahansa, olen aina selvillä yrityksen taloudellisesta tilanteesta.”

Tero Blom, Theron Catering Oy

”Aiemmin käytimme erillisiä ohjelmistoja, jotka eivät oikein ymmärtäneet toisiaan. Tietoja jouduttiin kirjaamaan manuaalisesti moneen paikkaan. Nykyisin osto-, tarjous-, myynti- ja varastotapahtumat hoituvat helposti ja joustavasti NetBaronilla. Tiedot siirtyvät sähköisesti sovellusten välillä ilman lisätyötä ja voimme keskittyä varsinaiseen leipätyöhömme.”

Sakari Laukkanen, Mainostalo Teippari Oy

”Joustava työnjako on mahdollistunut tekniikan kehityksen myötä ja Internet-selainpohjaisten sovelluksien ansiosta tieto liikkuu lähes reaaliaikaisesti. Asiakkaan ei enää tarvitse toimittaa toimistollemme erikseen paperille tulostettuja tositteita reskontrista, vaan me voimme tilitoimistona tulostaa ne itse. Tämä on todella merkittävä etu sekä meille että asiakkaallemme.”

Jari Hautakangas, Tilitoimisto Ordent Oy

”Aikaisemmin meillä työskenteli palkanlaskija/pankkiasioiden hoitaja, joka lähetti laskut pankkiin maksuun ja nouti myyntilaskujen viitesuoritukset sitten pankista. Nyt tämä kaikki tapahtuu Talous-Baronin ansiosta täysin automaattisesti. Pystymme selailemaan laskuja kuvaruudulla, eikä niitä tarvitse enää erikseen hakea mapeista. Täytyy todeta, että olemme aikaisemmin tehneet kaksinkertaista työtä käytössämme olleella ohjelmalla.”

Anne-Mari Pulkkinen, Tilitoimisto Auttajat Oy

”Huolto-Baron keskustelee erikseen rakennetun adapterin kautta päämiehemme järjestelmän kanssa ja siirtää työtilaukset meille käytännössä ilman viivettä. Tämän jälkeen resursoimme työn, suoritamme korjaavat toimenpiteet ja raportoimme työhön käytetystä ajasta, matkoista sekä varaosista. Kun työtilaus on suljettu, tieto sen suorittamisesta ja korjaavista toimenpiteistä siirtyy automaattisesti päämiehemme järjestelmään. Tämä järjestely on nopeuttanut ja tehostanut toimintaamme huomattavasti.”

Kari Lehto, Fix-Forum Oy

”Tilitoimiston kannalta käytettävien NetBaron®-sovellusten toimintavarmuus on avainasemassa. Voin ilolla kertoa, että en muista milloin NetBaronissa olisi ollut viimeksi käyttökatkoksia. Sovellusperhe on erittäin toimintavarma, luotettava, joustava ja nopea käyttää. NetBaron® pysyy ajan tasalla niin viranomaisvaatimusten kuin sovellusominaisuuksien osalta ja päivityksiä tulee tasaisesti koko ajan.”

Jari Hämäläinen, Edustustili Oy