NetBaron Aurinkopalvelu®

Toiminnanohjaus, myynninohjaus ja taloushallinto kaikki samassa järjestelmässä.

Autamme sinua valitsemaan oikeat työkalut, ota yhteyttä asiantuntijaamme
029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi.

NetBaron Aurinkopalvelu®

Toiminnanohjaus, myynninohjaus ja taloushallinto kaikki samassa järjestelmässä.

Autamme sinua valitsemaan oikeat työkalut, ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi.

avainlippu

miksi netbaron aurinkopalvelu?

NetBaron Aurinkopalvelu® auttaa sinua säästämään jopa yhden henkilön työt ja palkkakulut vuodessa.

YKSI SOPIMUS – KAIKKI ominaisuudet

NetBaron Aurinkopalvelu® tarjoaa yritykselle kaikki myynnin- toiminnan- ja taloudenohjaus-järjestelmän sovellukset yrityksen toiminnan tehokkaaseen ohjaukseen. Sovelluskokonaisuus mukautuu täysin organisaation tarpeisiin myös liiketoiminnan kasvaessa tai muuttuessa.

KIINTEÄ KUUKAUSIHINTA – EI PIILOKULUJA​

Tiedät, mitä rahallasi saat. Kiinteä hinta sisältää kaikki sovitut palvelut, sovellukset ja käyttäjätunnukset eivätkä esimerkiksi kuukausittain vaihtelevat tositemäärät vaikuta hintaan. Tiedät siis tulevat kiinteät kuukausikustannukset etukäteen.

toimintaVARMUUS OMAA LUOKKAANSA

Suomalaisissa konesaleissa sijaitsevien palvelimien käytettävyys on 24/7. Huoltokatkoja ei ole, sillä käyttäjä ohjataan aina palvelimelle, joka ei ole huoltotoimien kohteena. Palveluiden siirto mahdolllisessa konesalin laajuisessa katkoksessa on n. 15 minuuttia. Palvelimet varmuuskopioidaan automaattisesti 24 tunnin välein eri palvelimelle ja varmuuskopioiden palautukset testataan säännöllisesti.

NETBARON Aurinkopalvelu®

- tehokkaaseen yritystoiminnan ohjaukseen

Ohjaa toimintoja tehokkaasti ja automatisoi toistuvat toiminnot. Tieto, käyttäjät ja toiminnot ovat samassa sovellusympäristössä eli syötetty tieto on reaaliaikaisesti kaikkien käytössä missä tahansa.

MYYNNIN­OHJAUS

Ota haltuun koko myynnin ketju: asiakashankinnasta myytävien artikkeleiden toimitukseen. Yhteydenotot esim. kotisivuilta tallentuvat suoraan asiakkuudenhallinta-järjestelmään ja sieltä tarjousten ja edelleen laskutuksen pohjaksi. Myös mm. verkkokaupan tilaukset siirtyvät suoraan järjestelmään.

TOIMINNAN­OHJAUS

Ydinliiketoiminnan ohjauksen työkalupakki, jolla hyödynnät kokonaisvaltaisesti ja reaaliaikaisesti tietotekniikan ja automatisoinnin tuomat edut. Ohjaat tehokkaasti mm. tuotantoa, varastoja, toimituksia, henkilö- ja tilaresursseja.

TALOUDEN­OHJAUS

Sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, jonka älykkäillä automatisointiratkaisuilla voit saavuttaa tuhansien eurojen säästöt vuosittain. Hoida helposti ja joustavasti budjetointi, laskutus, palkkahallinto, liikekirjanpito ja pankkiliikenne.

SOVELTUU USEIMMILLE TOIMIALOILLE

NetBaron Aurinkopalvelu®  sopii lähes kaikenkokoisille yrityksille ja kaikenlaisille toimialoille. Pitkälle automatisoidut myynnin- toiminnan- ja taloudenohjaus ratkaisut auttavat yrittäjää ottamaan kaiken tehon ja hyödyn irti liiketoiminnan sähköistämisestä tähän päivään.

VÄHITTÄIS- JA TUKKUKAUPPA

Kaikki tarvittavat työkalut varastonhallinnasta kassajärjestelmään ja kirjanpitoon samassa ympäristössä. Olet aina täysin selvillä varaston tilanteesta ja arvosta ja jokaisesta lasku- tai kassatapahtumasta syntyy tosite reaaliaikaisesti kirjanpitoon. Verkkokaupan tapahtumat kuten tilaukset ja maksut siirtyvät automaattisesti NetBaron Aurinkopalveluun® ja päinvastoin eli esim. muuttuneita tuotetietoja voidaan siirtää verkkokauppaan, mikä nopeuttaa ja parantaa reaaliaikaista tietojen ylläpitoa.

ASENNUS, HUOLTO JA KORJAUS

Tehosta huoltotöiden ohjausta, töiden aikataulutusta ja laskutusta. Huollettujen laitteiden tietokannasta löydät nopeasti laitteen huoltohistorian. Asiaakkaallesi voit tarjota mahdollisuuden huoltotyön avaukseen ja huollonseurantaan netissä.

TEOLLISUUS JA TUOTANTO

Täydellinen toiminnanohjaus tuotantoyritykselle. Samassa sähköisessä ympäristössä koko liiketoiminta: tuotanto, varasto, hankinta, myynti ja asiakassuhteet sekä taloushallinto. Hallitse kassavirtaa reaaliaikaisesti ja säästä mm. korkokuluissa.

HORECA-PALVELUT

NetBaron Aurinkopalvelu® tarjoaa joustavan kassajärjestelmän hotelliin tai ravintolaan. Tehosta majoitus- ja kokouspalveluiden tilavarausten hallintaa. Varaukset ja tilaan toimitettavien lisäpalveluiden kuten tarjoilujen tiedot siirtyvät automaattisesti asiakkaan täyttämästä nettivarauksesta työnohjaukseen, resurssikalentereihin ja laskutukseen.

TILITOIMISTON NETBARON

Kaikki työkalut tilitoimistolle – myös tilinpäätöspaketti, sähköinen veroilmoitus ja sähköinen arkistointi kiinteään kuukausihintaan ilman piilokuluja.
netbaron-aurinkopalvelu-logo-nega

Moderni käyttöliittymä pitkälle viedyillä automatisoiduilla ratkaisuilla.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin autamme sinua valitsemaan oikeat työkalut. 

029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

NETBARONISTA SANOTTUA

NetBaron auttaa meitä keskittymään ydinosaamiseemme ja on tuonut iloa yritykseen ja työn tekemiseen. Olemme parantaneet asiakaspalveluamme ja asiakastyytyväisyyttä ja pystymme nyt hoitamaan helposti kaiken, mitä haluamme – ja enemmänkin.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi