NetBaron® ratkaisut

Siirry tehokkaampaan toiminnan, myynnin ja talouden ohjaukseen sekä yritysresurssien hallintaan.

Autamme sinua valitsemaan oikeat työkalut, ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi.

avainlippu

miksi netbaron?

Haluaisitko tienata jopa 60 000 euroa vuodessa? NetBaronin® avulla se on mahdollista.

YKSI SOPIMUS – KAIKKI TYÖKALUT​

NetBaron® tarjoaa yritykselle kaikki ERP-, CRM- ja HRM-työkalut - siis kaiken yrityksen toiminnan tehokkaaseen ohjaukseen. Sovelluskokonaisuus mukautuu täysin organisaation tarpeisiin myös liiketoiminnan kasvaessa tai muuttuessa.

KIINTEÄ KUUKAUSIHINTA – EI PIILOKULUJA​

Tiedät, mitä rahallasi saat. Kiinteä hinta sisältää kaikki sovitut palvelut, sovellukset ja käyttäjätunnukset eivätkä esimerkiksi kuukausittain vaihtelevat tositemäärät vaikuta hintaan. Tiedät siis tulevat kiinteät kuukausikustannukset etukäteen.

toimintaVARMUUS OMAA LUOKKAANSA

Suomalaisissa konesaleissa sijaitsevien palvelimien käytettävyys on 24/7. Huoltokatkoja ei ole, sillä käyttäjä ohjataan aina palvelimelle, joka ei ole huoltotoimien kohteena. Palveluiden siirto mahdolllisessa konesalin laajuisessa katkoksessa on n. 15 minuuttia. Palvelimet varmuuskopioidaan automaattisesti 24 tunnin välein eri palvelimelle ja varmuuskopioiden palautukset testataan säännöllisesti.

NETBARON

- tehokkaaseen yritystoiminnan ohjaukseen

Ohjaa toimintoja tehokkaasti ja automatisoi toistuvat toiminnot. Tieto, käyttäjät ja toiminnot ovat samassa sovellusympäristössä eli syötetty tieto on reaaliaikaisesti kaikkien käytössä missä tahansa.

MYYNNIN OHJAUS

Ota haltuun koko myynnin ketju: asiakashankinnasta myytävien artikkeleiden toimitukseen. Yhteydenotot esim. kotisivuilta tallentuvat suoraan CRM-järjestelmään ja sieltä tarjousten ja edelleen laskutuksen pohjaksi. Myös mm. verkkokaupan tilaukset siirtyvät suoraan järjestelmään.

TOIMINNAN OHJAUS

Ydinliiketoiminnan ohjauksen työkalupakki, jolla hyödynnät kokonaisvaltaisesti ja reaaliaikaisesti tietotekniikan ja automatisoinnin tuomat edut. Ohjaat tehokkaasti mm. tuotantoa, varastoja, toimituksia, henkilö- ja tilaresursseja.

TALOUDEN OHJAUS

Sähköisen taloushallinon ohjelmisto, jonka älykkäillä automatisointiratkaisuilla voit saavuttaa tuhansien eurojen säästöt vuosittain. Hoida helposti ja joustavasti budjetointi, laskutus, palkkahallinto, liikekirjanpito ja pankkiliikenne.

SOVELTUU USEIMMILLE TOIMIALOILLE

NetBaron®  sopii lähes kaikenkokoisille yrityksille ja kaikenlaisille toimialoille. Pitkälle automatisoidut ERP-, CRM- ja HRM-sovellukset auttavat sinua ottamaan kaiken irti sähköisestä toiminnanohjauksesta ja taloushallinnosta.

VÄHITTÄIS- JA TUKKUKAUPPA

Kaikki tarvittavat työkalut varastonhallinnasta kassajärjestelmään ja kirjanpitoon samassa ympäristössä. Olet aina täysin selvillä varaston tilanteesta ja arvosta ja jokaisesta lasku- tai kassatapahtumasta syntyy tosite reaaliaikaisesti kirjanpitoon. Verkkokaupan tapahtumat kuten tilaukset ja maksut siirtyvät automaattisesti NetBaroniin® ja päinvastoin eli esim. muuttuneita tuotetietoja voidaan siirtää verkkokauppaan, mikä nopeuttaa ja parantaa reaaliaikaista tietojen ylläpitoa.

ASENNUS, HUOLTO JA KORJAUS

Tehosta huoltotöiden ohjausta, töiden aikataulutusta ja laskutusta. Huollettujen laitteiden tietokannasta löydät nopeasti laitteen huoltohistorian. Asiaakkaallesi voit tarjota mahdollisuuden huoltotyön avaukseen ja huollonseurantaan netissä.

TEOLLISUUS JA TUOTANTO

Täydellinen toiminnanohjaus tuotantoyritykselle. Samassa sähköisessä ympäristössä koko liiketoiminta: tuotanto, varasto, hankinta, myynti ja asiakassuhteet sekä taloushallinto. Hallitse kassavirtaa reaaliaikaisesti ja säästä mm. korkokuluissa.

HORECA-PALVELUT

NetBaron tarjoaa joustavan kassajärjestelmän hotelliin tai ravintolaan. Tehosta majoitus- ja kokouspalveluiden tilavarausten hallintaa. Varaukset ja tilaan toimitettavien lisäpalveluiden kuten tarjoilujen tiedot siirtyvät automaattisesti asiakkaan täyttämästä nettivarauksesta työnohjaukseen, resurssikalentereihin ja laskutukseen.

TILITOIMISTON NETBARON

Kaikki työkalut tilitoimistolle – myös tilinpäätöspaketti, sähköinen veroilmoitus ja sähköinen arkistointi kiinteään kuukausihintaan ilman piilokuluja.

Moderni käyttöliittymä pitkälle viedyillä automatisoiduilla ratkaisuilla.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin autamme sinua valitsemaan oikeat työkalut. 

029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

NETBARONISTA SANOTTUA

NetBaron auttaa meitä keskittymään ydinosaamiseemme ja on tuonut iloa yritykseen ja työn tekemiseen. Olemme parantaneet asiakaspalveluamme ja asiakastyytyväisyyttä ja pystymme nyt hoitamaan helposti kaiken, mitä haluamme – ja enemmänkin.