Nosta palvelusi uudelle tasolle!

Palvelukonsepti, joka toimii

OLE Online -palvelumalli on valmiiksi mietitty, tilitoimistojen maailmaan räätälöity toimintatapa, joka perustuu sähköiseen taloushallintoon ja alan parhaimmistoon kuuluvaan toiminnanohjausjärjestelmään. Tilitoimistosi koko ei rajoita palvelusi laatua, vaan konseptin avulla ja verkoston tuella voit tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakkaallesi.

Ratkaisut pk-yritysten tarpeisiin

Sinun ja asiakkaasi työt helpottuvat, kun otatte käyttöön markkinoiden monipuolisimman talouden- ja toiminnanohjausjärjestelmän. Tarvittava tieto on aina pilvipalveluna reaaliaikaisesti molempien käytössä – missä ja milloin vain.

OLE-tuki pulmatilanteisiin

OLE-tukemme on tutkitusti alan huippua, koska puhumme samaa kieltä kanssasi. Kommunikointi on helppoa, sillä asiantuntijoidemme joukkoon kuuluu niin taloushallinnon kuin sovellusten käytön ammattilaisia. Saat tukea, etkä tarvitse tulkkia.

Verkostoituminen on elinehto

Edustustili Oy:n toimitusjohtaja Jari Hämäläisen mielestä verkostoituminen on kasvavan tilitoimiston elinehto. ”Yhteinen järjestelmä on OLE Online -tilitoimistoverkoston yhdessä pitävä liima numero yksi. Vähänkään isomman asiakkuuden palvelutarpeita ei enää voi hoitaa perinteisin menetelmin.”

Jari Hämäläinen
Toimitusjohtaja, Edustustili Oy

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 029 000 9015