OLE-Online tilitoimstoverkosto

Ryhdy OLE-verkoston kumppaniksi

OLE-verkosto on valtakunnallinen ja kasvava itsenäisten tilitoimistojen verkosto. Verkostokumppanina voit edelleen toimia itsenäisenä tilitoimistona, mutta hyödyt verkoston sisäisistä toimintamalleista, alan parhaista sähköisistä työkaluista, osaamisesta ja OLE-brändistä.

Verkoston kumppanina voit ottaa käyttöösi NetBaronin® sähköisen taloushallinnon ja toiminnanohjauksen parhaat ratkaisut, joiden avulla vähennät rutiinityötä, minimoit virheet ja siirrät palvelusi reaaliaikaan.

Verkoston kumppaneilla on jo rutkasti kokemusta järjestelmän käytöstä, joten apu ja tuki ovat aina lähelläsi. Tartu tuumasta toimeen ja liity verkostoomme. Kumppanina yrittäminen ei ole enää yksinäistä puuhaa.

Yhteistyöalusta tarjoaa arvokasta vertaistukea

Tilitoimistokumppanina kuulut automaattisesti OLE-verkostoon. Se ei ole tilitoimistoketju, vaan itsenäisten, tasavertaisten tilitoimistojen verkosto. OLE-yhteistyöverkosto tarjoaa sinulle arvokasta vertaistukea kollegoiltasi sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää liiketoimintaasi yhdessä muiden tilitoimistojen kanssa. Verkostoitumisen kautta olet mukana yhteisössä, joka pyrkii yhdessä toimimaan tilitoimistoalan edelläkävijöinä ja vaihtoehtona suurille tilitoimistoketjuille.

Etuja OLE-verkoston kumppaneille

  1. Saat käyttöösi ammattilaisten kehittämän sähköisen palvelukonseptin
  2. Voit varmistaa toimintasi jatkuvuuden henkilöstövajeiden aikana
  3. Tukenasi on arvostettuja ja päteviä verkostokumppaneita
  4. NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmän avulla siirrät toimintasi kertaheitolla nykyaikaan
  5. Voit tarjota asiakkaallesi lisäarvoa
  6. Pysyt ajan tasalla alan kehityksestä
  7. Kumppanuus avaa uusia mahdollisuuksia oman liiketoiminnan kehittämiseen
  8. Saat käyttöoikeuden tuotteistettuihin OLE-palvelupaketteihin
  9. Voit hyödyntää valmiita konsepteja myynnissäsi ja markkinoinnissasi

Saamiisi etuihin vaikuttaa sitoutumisesi OLE-palvelukonseptiin eli kumppanitasosi.
Matkasi verkostokumppaniksi voit aloittaa täältä.

OLE-palvelukonsepti

Palvelukonsepti, joka toimii

OLE-palvelukonsepti lähtee asiakkaan tarpeista. Pystyt tilitoimistosi koosta riippumatta tarjoamaan monipuolista ja nykyaikaista palvelua, jota asiakkaasi etsii.

Sähköiset työkalut varmistavat, että taloushallinto on ajan tasalla ja päätökset perustuvat todelliseen tietoon. OLE-palvelukonseptin taustalla on vuosien kehitystyö. Sen ytimenä on asiakkaan tarpeista lähtevä NetBaron®-järjestelmä, joka räätälöidään aina tarpeen mukaan. Sinä ja asiakkaasi elätte samassa järjestelmässä reaaliajassa ja tieto kulkee.

Tarjousten tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Sähköiset toimintamallit muuttavat työtäsi ja sen hinnoittelua. Alalla yleisesti käytössä olleet aika- ja vientiperusteiset hinnoittelumallit eivät ole enää tätä päivää.

Sinun kannattaakin keskittyä rutiinien automatisointiin ja palvelusi sisällön laajentamiseen. Ratkaisuna ovat arvoperusteiset palvelupaketit, joiden avulla pystyt palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin! Tähän saat OLE-verkoston kumppanina valmiit mallit.

Tarjoustyökalu ja hinnoittelumalli

OLE-palvelukonseptiin sisältyy tarjoustyökalu, jolla palvelupakettien kuukausi- tai vuosihinta on helppo määrittää. Työkalun avulla saat valmiit, OLE-konseptin ja -brändin mukaiset tarjoukset tulostettua asiakkaalle. OLE-palvelut hinnoitellaan kiinteällä kuukausihinnalla tai palvelulle lasketaan vuosihinta-arvio. Hinnoittelumallin ja -konseptin avulla voit parantaa toimistosi tuottavuutta ja toimintasi katetta. Ja mikä parasta: kaiken tämän lisäksi sinulle jää enemmän aikaa palvella asiakkaitasi entistä paremmin. Älä siis enää käytä yhtään ylimääräistä aikaasi tarjousten laskemiseen.

Liittymällä OLE Online-tilitoimistoverkostoon saat käyttöösi myös muut järjestelmän laajat ominaisuudet. Kumppanuudesta on siis selkeää etua!

Kanssamme nostat yritystoimintasi helposti ja nopeasti aivan uudelle tasolle – tilitoimistojen kärkiryhmään! Voit ottaa käyttöösi sähköisen taloushallinnon ja NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmän parhaat sovellukset ja vapautua rutiineista. Toimintasi tehostuu ja asiakkaasi saavat entistä parempaa palvelua.

Liity mukaan!

Asiat voi tehdä helpommin OLE-verkoston kumppanina

Apunasi taloushallinnon tuotteistetut palvelupaketit

Keskeisenä apunasi ovat valmiiksi tuotteistetut taloushallinnon palvelupaketit OLE Huoleton, OLE Tehokas ja KirjanpitoHelposti. Nousemalla vähintään Hopea-tason kumppaniksi saat käyttöoikeuden OLE-palvelukonseptiin ja nämä paketit käyttöösi.

OLE Huoleton ja OLE Tehokas ovat sähköisen taloushallinnon palvelupaketteja, joissa toimit asiakkaan kanssa yhteistyössä SaaS-ympäristössä.

OLE Huoleton yhdessä asiakkaan käyttöön ottamien sovellusratkaisujen kanssa tekee taloushallinnosta helppoa ja vaivatonta. Päivittäisen taloushallinnon palvelussa pidät asiakkaasi reskontrat ajan tasalla reaaliaikaisesti.

OLE Tehokas on vastaava kuukausittainen palvelu, jossa asiakkaasi saa käyttöönsä NetBaronin® taloushallinnon sovellukset ostolaskujen vastaanottamiseen ja myyntilaskujen sähköiseen lähettämiseen. Asiakkaasi huolehtii itse reskontrasta, mutta kirjanpitäjä hoitaa kirjanpidon ja kuukausittain tehtävät viranomaisilmoitukset.

KirjanpitoHelposti-konsepti pienen yrityksen kuukausittaiseen kirjanpitopalveluun. 

Pääset kaikissa palvelumalleissa eroon kuittipinoista, voit ottaa kuitit vastaan mobiililaitteista, tiliöinti toimii itseoppivasti ja asiakkaasi saa tiliotteet helposti sähköisinä.
Voit ilman isoja investointeja nostaa tilitoimistosi palvelutason nykyajan vaatimusten tasolle.

OLE-kumppanuus

Kumppanitaso nousee sitoutumisasteen kasvaessa

Etene kumppanuudessa ja saat lisää etuja!
OLE-verkoston kumppanuustasot on rakennettu verkostokonseptiin sitoutumisesi mukaisesti. Keskittämällä toimintasi NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmään sinut palkitaan alemmilla hinnoilla ja tiiviimmällä markkinointi- ja myyntiyhteistyöllä.

Kulta- ja Hopea-tason kumppanina saat käyttöösi tilitoimistoammattilaisten hioman ja toimivaksi todetun OLE-palvelukonseptin. Sen avulla voit tarjota asiakkaillesi nykyaikaista taloushallintopalvelua ja käyttää yhteisenä työkaluna NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmää. Täyttäessäsi korkeamman kumppanuustason edellytykset oheisen taulukon mukaisesti voit nousta uudelle kumppanitasolle ja vakuuttaa asiakkaasi palvelusi nykyaikaisuudesta, tehokkuudesta ja toimivuudesta.

Pyydä lisätietoa
Uusia tilitoimistoyrittäjiä otetaan mukaan joukkoomme! Täytä oheinen lomake tai ota yhteys suoraan asiantuntijoihimme: myynti@netbaron.fi.

Kumppanitasot

 

Pronssi

Hopea

Kulta

Edellytykset      
Kumppanisopimus allekirjoitettu
Tiilitoimiston starttikoulutus käyty
Sitoutuminen NetBaron®-järjestelmään  
NetBaron-osaaminen varmistettu:
tasotesti suoritettu (tarkastus 3 v. välein)
 
SaaS-asiakkaiden määrä   5 25
OLE Huoleton -asiakkaiden määrä     5
Talouskouluttajia vähintään   1 1
Edut      
Tilitoimiston SaaS-hinnasto Normaali Alennettu -20 % Alennettu -30 %
Provisio asiakkaille
myydyistä sovelluksista
(minimitilitys 50 €/kk)
10 % 10 % 10 %
Alennus ohjelmiston omasta käytöstä Talous -50 % Talous -100 %, muut -50 % Talous -100 %, muut -100 %
Sovelluskoulutus tilitoimistolle Normaalihinnat -10 % -20 %
Oma demokanta  
OLE-brändin ja -konseptin käyttöoikeus  
Myynti- ja markkinointiyhteistyö Pronssi Hopea Kulta
Tukipalvelut 1 h/kk 2 h/kk 3 h/kk
Näkyvyyn OLE-verkkosivuilla Listaus Linkki omille sivuille Esittely ja linkki
Näkyvyys NetBaron®-verkkosivuilla  
Asiakasliidit taloushallintopalveluista  
Tilitoimistopäivät 1 x vuodessa 2 x vuodessa 2 x vuodessa

OLE-kumppanit

Katso keitä muita on jo mukana

Yhdessä syntyy yleensä parempaa tulosta kuin yksin. Miksi siis puurtaisit yksinäsi tai pienessä porukassa, kun voit saada tueksesi koko OLE Online-tilitoimistoverkoston asiantuntemuksen ja pitkän kokemuksen?

Kirkkonummi

040 700 0901
semitilit.fi

Kristiinankaupunki

050 340 2282 tai 044 974 1518
provenko.fi

Lahti

KP-Renki Oy

044 597 7589

Nurmijärvi

TP-Visit Oy

045 894 8355

Oulu

010 5244 100

Padasjoki

Padasjoen Tilitoimisto Oy

040 502 0091

Parainen

+358 2 458 1425
tilisydwest.fi

Polvijärvi

013 632 332
marticom.fi

Salo

KSBM Management Oy

040 547 3206

Tampere

0201 664 200
meisenet.fi

Tampere

0201 664 214
palkkatalo.fi

Tampere

​0400 – 245 421
tilisiukola.fi

Turku

042 44 22 000
staria.com

Järjestelmä laajasti asiakkaiden käytössä

”Koska olin yksin perustamassa yritystä, minulle oli myös tärkeää, että pystyin vakuuttamaan asiakkaat sillä, että tukenani on isompi asiantunteva verkosto.”

Jaana Tervo
Toimitusjohtaja, Tilitervo Oy

Kun oululainen Jaana Tervo suunnitteli oman tilitoimiston perustamista, visiona oli toimisto, joka palvelisi yrityksiä sähköisessä taloushallinnossa. Haluna oli tarjota asiakkaille reaaliaikaista tietoa talouden ja tulevaisuuden suunnitteluun.

– Olin valmistellut toiminnan käynnistämistä vertailemalla erilaisia tarjolla olevia ohjelmistoja. Yrityksen perustaminen sai kunnolla tuulta siipiensä alle, kun tapasin Vesa Laurilan Taloushallintoliiton Tili- ja veropäivillä vuonna 2009. Silloin kuulin OLE-verkostosta ja sen toimintaperiaatteista, Tilitervo Oy:n toimitusjohtaja Jaana Tervo kertoo.

Tilitervo Oy aloittikin toimintansa seuraavana vuonna eli 2010.

– Erityisesti NetBaronin® ohjelmisto sai kiinnostukseni syttymään, sillä se sisälsi paljon muutakin kuin taloushallintosovelluksen. Järjestelmässä olivat tärkeinä pitämäni sähköiset työkalut myös tuotannon ja toiminnan ohjaukseen.

– Koska olin yksin perustamassa yritystä, minulle oli myös tärkeää, että pystyin vakuuttamaan asiakkaat sillä, että tukenani on isompi asiantunteva verkosto. Meidän toimistomme on erikoistunut kirjanpitoon, mutta verkoston kautta meillä on mahdollisuus saada esimerkiksi palkanlaskentaan erikoistuneen henkilön asiantuntemus käyttöömme.

Kotimaisuus on tärkeä arvo

NetBaron®-järjestelmä on osoittanut vahvuutensa käytännössä.

– Monelle asiakkaalle on tärkeää, että innovaatio on suomalainen ja koodarit ovat Suomessa. Sitä arvostetaan. Asiakkaamme käyttävät laajasti koko ohjelmistoperhettä, kuten huolto-, myynti- ostotilaus-, kassa-, varasto- ja palkanlaskentasovelluksia sekä verkkokauppaintegraatiota, Jaana Tervo toteaa.

Vuosien myötä myös verkoston muut edut ovat osoittaneet merkityksensä.

– On ollut todella mukava päästä tutustumaan kollegoihin ympäri Suomea ja käydä keskustelua alan asioista. Muutoinhan alalla on yleensä vähän – jos ollenkaan – keskinäistä yhteistyötä tai yhteydenpitoa. OLE-verkostossa yhteistyö toimii hyvin. Pulmatilanteissa voi muilta jäseniltä avoimesti kysellä, onko eteen tullut vastaavaa ja kuinka he ovat sen ratkaisseet. Lisäksi verkosto tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia myös alihankinnassa. Verkoston tarjoama tuki on iso apu tilitoimistoyrittäjille, joilla on kasvuhalukkuutta. Kasvun tueksi on saatavissa mm. markkinointimateriaalia, kuten esitteitä ja tarjouspohjia.

– Ja vuosittain järjestettävät OLE-päivät ovat aivan mahtavia tapahtumia. Siellä on paljon asiaa, mutta myös tarpeellista rennompaakin osuutta, Jaana Tervo hymyilee.

Selkeä hinnoittelumalli – kulut helposti ennakoitavissa

”Etenkin pienemmille tilitoimistoille verkoston yhteistyö on iso mahdollisuus ja melkeinpä elinehto.”

Jari Hämäläinen
Toimitusjohtaja, Edustustili Oy

Tärkeintä on ymmärtää asiakkaan tarpeet

Helsinkiläisellä Edustustili Oy:llä on takanaan 25 liiketoimintavuotta. Pukinmäen toimistossa työskentelee viisi taloushallinnon ammattilaista. Edustustili on ollut OLE Online-tilitoimistoverkoston kumppani vuodesta 2012.

Selkeästi hinnoiteltu järjestelmä

”Kartoitimme tuolloin sähköisiä työkaluja tilitoimistomme ja asiakkaidemme tarpeisiin. Kärkiajatuksena oli löytää selkeästi hinnoiteltu järjestelmä, ettei asiakkaalle tulisi yllätyksiä käytön kustannuksista. OLE-konseptin ominaisuudet olivat tässä mielessä omaa luokkaansa. Valinta oli helppo tehdä, kun tarjolla oli hyvä järjestelmä ja valmis hinnoittelumalli. Pystyimme antamaan asiakkaillemme kiinteän tarjouksen juuri heidän tarpeitaan vastaavista ominaisuuksista”, Edustustili Oy:n toimitusjohtaja Jari Hämäläinen kertoo.

Hämäläisen mielestä tilitoimiston on tärkeää ymmärtää asiakkaiden tarpeet, jolloin heille pystytään tarjoamaan juuri oikeantyyppinen palvelukokonaisuus.

”Eli tuotetaan asiakkaan tärkeäksi ja tarpeelliseksi kokema palvelu, muttei mitään hänelle tarpeetonta ja turhaa.”

Päätöstä verkostokumppanuudesta ei ole tarvinnut katua

”Ykkösasia on, että tilitoimisto saa käyttöönsä järjestelmän, jossa on valmis tilitoimiston toiminnanohjaus. Se yksinkertaisesti tehostaa toimintaa, kun oma toiminnanohjaus keskustelee suoraan asiakkaiden järjestelmien kanssa. Palvelukonseptiin kuuluva selkeä hinnoittelumalli asiakkaisiin päin on myös selkeä etu tilitoimistolle. Verkostolta saa lisäksi merkittävää tukea myyntiin ja markkinointiin.”

Uskottavuutta toiminnan jatkumiseen

”Etenkin pienemmille tilitoimistoille verkoston yhteistyö on iso mahdollisuus ja melkeinpä elinehto. Muiden verkostokumppanien tuki henkilöstövajaustilanteissa antaa varmuutta ja uskottavuutta toiminnan jatkumiseen, vaikka avainhenkilöiden työpanos esimerkiksi sairastumisen vuoksi olisi hetkellisesti rajallinen. Myös toiminnan kasvattaminen on helpompaa, kun ei heti tarvitse olla palkkaamassa lisäresursseja.”

Oma identiteetti ei häviä

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävillä verkostopäivillä kumppanit saavat ajankohtaisen tiedon lisäksi aina myös eväitä oman liiketoimintansa kehittämiseen. Tapahtumissa verkostoidutaan samassa tilanteessa olevien kumppanien kanssa ja luodaan yhteisiä toimintatapoja.

”OLE-verkostossa tilitoimiston oma identiteetti ei kuitenkaan häviä. Se on mahdollista säilyttää niin pitkälle kuin haluat. Yhteistä on markkinointi, järjestelmäyhteistyö sekä liike- ja palvelukonseptit. Kun nämä perusasiat ovat kunnossa, voit keskittyä siihen mitä, asiakas nykyaikaisten työkalujen lisäksi edelleen tilitoimistoltaan odottaa – hyvää tavoitettavuutta ja henkilökohtaista talouspalvelua”, Jari Hämäläinen korostaa.

OLE-verkoston kumppanit edelläkävijöiden joukossa

”Uusi yrittäjäsukupolvi pitää sähköistä taloushallintoa jo itsestäänselvyytenä. Liiketoiminnan tukemiseen yrittäjät kaipaavat lisäpalvelua tilitoimistoiltaan. Tässä me OLE-verkoston kumppanit olemme edelläkävijöitä nykyaikaisten työkalujemme ansiosta. Etenkin liiketoiminnan kasvuvaiheessa tarve taloushallinnon reaaliaikaisuudesta kasvaa. Se ei enää onnistu perinteisin menetelmin. Todelliset hyödyt saadaan esiin toiminnanohjausjärjestelmien ja taloushallinnon yhdistämisellä.”

Koulutus ja tapahtumat

Lainsäädäntö muuttuu ja vaatimukset kasvavat koko ajan. Ajan tasalla pysyminen vaatii omaehtoista opiskelua tai koulutuksiin osallistumista. Parhaan avun ja tuen saat verkoston kollegoilta, jotka ovat kanssasi samassa tilanteessa. Verkoston parasta antia ovatkin saamasi vertaistuki ja kumppaneita yhdistävä innostunut kehittämisen henki.

Uuden oppiminen on motivoivaa

OLE Online -tilitoimistoverkostossa sinusta pidetään huolta. Saat säännöllisesti vinkkejä ja ajankohtaista tietoa verkoston uutiskirjeissä. Kumppaneille järjestetään myös webinaareja järjestelmän eri ominaisuuksista. Niiden avulla saat parhaan hyödyn irti järjestelmästäsi ja pystyt tarjoamaan toimivimmat ratkaisut asiakkaittesi tarpeisiin.

Säännöllisissä verkostotapaamisissa kehitetään yhteisiä käytäntöjä ja opetellaan ottamaan järjestelmästä paras mahdollinen hyöty irti. Verkostokumppanit kuuluvat samaan joukkueeseen, joten kollegoilta opit ja voit jakaa omia kokemuksiasi hyväksi koetuista toimintamalleista.

Tilitoimistopäivät järjestetään kahdesti vuodessa. Syksyn tapahtuma on tarkoitettu kaikille kumppaneille ja sen sisällöt keskittyvät NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmän laajoihin mahdollisuuksiin. Kulta- tai Hopea-tason kumppanina olet oikeutettu osallistumaan myös kevään tapahtumaan, jossa keskitytään OLE-konseptiin ja yhteisiin toimintamalleihin.

Palaa työpöytäsi ääreen innostuneena

Uuden oppiminen on aina motivoivaa. Verkostotapaamisista palaat työpöytäsi ääreen innostuneena ja palat taas halusta tehdä työtä asiakkaasi parhaaksi. Myös asiakkaasi arvostaa koko ajan päivittyvää osaamistasi!

OLE-tarina

"Verkosto, johon itsekin haluaisin kuulua"

OLE-Online -tilitoimistoverkostoa suunnitellessa Vesa Laurilalla oli mielessään selkeä ohjenuora: verkostosta piti tulla sellainen, johon hän itsekin haluaisi kuulua. Ja sellainen siitä myös tuli. Itsenäisten yritysten yhteistyöverkosto, jossa päätösvalta asioista säilyy kumppanien omissa käsissä.

Sähköiseen liiketoimintamalliin

Ajatus sähköiseen liiketoimintamalliin perustuvasta, kirjanpidon rutiineja automatisoivasta tilitoimistomallista oli Vesa Laurilan mielessä jo 2000-luvun alkupuolella. Omassa toimistossaan hän siirtyi uuteen aikaan 2005, kun NetBaron®-järjestelmä otettiin käyttöön. Samaan aikaan hän kävi ohjelmistotoimittajan kanssa keskusteluja tilitoimistokäyttöön sopivien sovellusten jatkokehittämisestä ja toimintamallin levittämisestä alalle laajemmin. Ajatuksissa oli jopa oman yhteisyrityksen perustaminen muutoksen vauhdittamiseksi. ”Huomasin, että kaikki takoivat päätään seinään saman ongelman kanssa. Sähköinen taloushallinto oli kaikille uutta ja etenkin ansaintamallien opettelu oli haasteellista”, Vesa kertoo. Vaikka yrityshanke haudattiin, jäi ajatus tilitoimistojen toimintatavan muutoksesta pyörimään Vesan päähän. Jotain piti keksiä toimistojen sisäisten toimintamallien tehostamiseksi ja turhan työn vähentämiseksi. ”Tärkein oivallus oli ratkaisu hinnoittelumallista. Toimistojen pelkona oli, että laskutettavan työn osuus vähenee sähköisten järjestelmien poistaessa työvaiheita. Näkemättä jäi, että rutiineista vapautuva aika voitiin käyttää palvelun parantamiseen ja uusien asiakkaiden palvelemiseen.”

Irti menneisyydestä päätösvallasta tinkimättä

Vuoteen 2010 mennessä Vesa Laurila oli ehtinyt kypsytellä valmiiksi ajatuksensa sähköistä taloushallintoa hyödyntävien itsenäisten tilitoimistojen yhteistyöverkostosta. Syntyi OLE Online -tilitoimistot.

”Yrittäjät haluavat olla itsenäisiä ja päättää omaa liiketoimintaa koskevista asioista. Niin minäkin halusin. Sen vuoksi verkoston piti olla sellainen, johon itsekin haluaisin liittyä. Tiukasti jäseniään sitova, yhdestä paikasta johdettu malli ei tullut kyseeseen. Ensimmäinen, Oulussa toimiva tilitoimisto liittyi verkostoon syksyllä 2010”, Laurila kertoo.

Yhdessä ohjelmistotoimittajan kanssa Vesa lähti tien päälle kiertämään valtakuntaa ja esittelemään sähköiseen taloushallintoon sopivia sovelluksia sekä OLE Online -verkostoa. Kullakin paikkakunnalla tilitoimistoyrittäjät kutsuttiin aamukahville. Lisäksi Vesa teki tilitoimistovierailuja.

”Vastaanotto oli hämmentynyt. Aina kuitenkin muutama sai ahaa-elämyksen ja totesi, ettei halua jäädä menneisyyden vangiksi. Uusilla työkaluilla ja verkoston tuella he lähtivät kehittämään toimintaansa. Osa eli vielä maailmassa, jossa sähköinen taloushallinto tarkoitti samaa kuin sähköpostitse toimitetut raportit.”

Kehityksessä askeleen edellä

Nyt sähköinen taloushallinto on arkipäivää ja lähes kaikki tilitoimistot tarjoavat palvelua. Ole Online -tilitoimistot ovat kuitenkin askeleita edellä.

”Alalle on viime vuosina tullut paljon toimijoita, jotka nyt ovat ratkaisuissaan samalla tasolla kuin me aloittaessamme. Sovellukset ovat kehittyneet matkan varrella, mutta oleellista on se, miten tilitoimisto asennoituu sähköiseen taloushallintoon. Verkostokumppaneillemme kyse ei ole lisäpalvelusta, vaan jokapäiväisestä toimintamallista”, Vesa Laurila huomauttaa.

Verkostokumppanuuden edut tuovat turvaa

Etenkin pienille tilitoimistoille verkostokumppanuus tarjoaa monia turvaa tuovia etuja. Yksi tärkeimmistä on varmuus verkoston tuesta yllättävissä tilanteissa.

”Tilitoimiston auktorisointikin edellyttää, että toimistolla on varahenkilöjärjestelmä. Pienessä muutaman hengen tilitoimistossa sellaisen järjestäminen on käytännössä mahdotonta. Se on riski paitsi toimistoille, myös heidän asiakkailleen. OLE Online -tilitoimistot voivat olla varmoja kyvystään palvella asiakkaitaan, vaikka tarvetta lisäresurssiin yllättäen ilmenisi.”

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 029 000 9015