24/03/2015

Theron Catering Oy

Yrityksen hallittu kasvu on edellyttänyt kokonaisvaltaista muutosta myös myyntipalveluumme. NetBaronin avulla laskutus pystyttiin hajauttamaan kuormittamasta yhtä toimipistettä. Tilitoimistommekin käyttää NetBaronia, mikä helpottaa ja nopeuttaa taloushallinnon prosesseja.

Theron_Caterting
Toimiala

HoReCa

NetBaron®-sovellukset
  • Kassa-Baron
  • Talous-Baron
  • Tilaus-Baron

Theron Catering Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva hyvämaineinen catering-yritys, jonka kymmenen lounasravintolaa tarjoavat maukasta kotiruokaa ympäri Helsinkiä. Vuosittain Theron Catering toteuttaa n. 1 500 catering-tilaisuutta yrityksille ja yksityishenkilöille sekä merkittäviä tapahtumia esim. Lahden Summer Up –tapahtuma 2012 ja April Jazzin ruokatarjonta.

Omassa leipomossa valmistuu käsityönä leivonnaisia ja kakkuja. Tero Blom perusti yrityksen v. 1993 ja on nykyisinkin aktiivisesti mukana niin käytännön työssä keittiössä kuin hallinnossa ja suunnittelussa.

Tarjoiluissa korostamme ajan hengen mukaisia makuja perinteitä kunnioittaen. Arvostamme puhtaita raaka-aineita ja tuotteiden valmistusta itse alusta asti, kotimaisuutta ja kaikissa toimissamme ekologisuutta. Haluamme ylittää vaativimmankin asiakkaan odotukset, missä ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja palvelualtis henkilökuntamme erottaa meidät kilpailijoistamme.

NetBaron mahdollisti uudistukset

Yrityksen hallittu kasvu on edellyttänyt kokonaisvaltaista muutosta myös myyntipalveluumme. Kiinteistöissä, joissa toimii lounasravintolamme, tarvitaan usein myös aulapalvelua. Aulapalveluhenkilöille haluttiin jakaa osa laskutuksesta – vähintäänkin talokohtainen. Tässä kohtaa astui NetBaron palvelukseen, koska sen avulla laskutus pystyttiin hajauttamaan kuormittamasta yhtä toimipistettä.

Nykyisin aulapalvelut ja myyntipalvelu toimivat tiiviissä yhteistyössä ja pystyvät mm. loma-aikoina hoitamaan toistensa laskutuksen. Tämän mahdollistaa NetBaronin selkeä käyttöliittymä, josta voi helposti nähdä esim. kiinteät laskutettavat. Lisäksi toisen toimipisteen työntekijä voi kätevästi tarkastaa laskuja ja antaa neuvoja tarvittaessa.

Myös tilitoimisto hyödyntää NetBaronia

NetBaron on ollut käytössämme vuoden 2009 lopusta ja sovelluskokonaisuutta on laajennettu matkan varrella. Tilitoimistommekin käyttää NetBaronia, mikä helpottaa ja nopeuttaa taloushallinnon prosesseja, lisäksi saamme tukea ja ideoita kokonaisvaltaiseen ohjelmiston käyttöön. NetBaronin käyttö on ollut helppo opettaa uusille työntekijöille.

Yksi suurimmista syistä, joka vaikutti NetBaroniin siirtymiseen, on laskujen tarkastamisen helppous. Paperilaskut skannataan ohjelmaan ja jokaisen yksikön päällikkö tarkastaa kierrossa olevat ostolaskut, jotka hyväksymisen jälkeen maksetaan suoraan tilitoimistosta. Tämä nopeuttaa laskun maksua sekä mahdollisia korjauksia, koska lasku pysyy kierrossa kunnes se on selvitetty. Hallinnon puolella tämä erinomainen ratkaisu mahdollistaa myös nopean kokonaiskuvan saamisen eri yksiköiden tuloksen seurannassa.

Luotettavasti aina ajan tasalla

NetBaron on toiminut todella luotettavasti. Siirtymävaiheessa saimme kattavasti tukea ja koulutusta, ohjelmistoa myös muokattiin käyttötarpeisiimme sopivaksi, mikä helpotti osaltaan käyttöönottoa. Aikaisempaan järjestelmään verrattuna NetBaron on myös ”mukana matkoilla”. Vaikka olisin makumatkalla missä päin maailmaa tahansa, olen aina selvillä yrityksen taloudellisesta tilanteesta, kiittää Tero Blom.