TOIMINNAN­OHJAUS

NetBaron® on ERP ja paljon muuta

Siirry nyt tehokkaampaan toiminnanohjaukseen ja yritysresurssien hallintaan. 
Ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi, autamme sinua valitsemaan oikeat työkalut.

Työajan kirjaus, laskutus ja seuranta NetBaronissa

Työaika on helppo kirjata työkohteessa mobiililaitteella. Ulosleimauksen yhteydessä tiedot siirtyvät automaattisesti laskutukseen. Katso videoilta, kuinka  Kello ja Kello-Mobi APP helpottavat työajan kirjausta, laskutusta ja seurantaa.

ÄLYKÄS JA KOKONAISVALTAINEN SÄHKÖINEN toiminnanohjausjärjestelmä

NetBaron® on ERP ja paljon muuta – ydinliiketoiminnan ohjauksen työkalupakki, jolla hyödynnät kokonaisvaltaisesti ja reaaliaikaisesti tietotekniikan ja automatisoinnin tuomat edut. Ohjaat tehokkaasti mm. tuotantoa, varastoja, toimituksia sekä henkilö- ja tilaresursseja. NetBaronissa on kaikki – muuta et tarvitse.

Tehosta toimintaa

NetBaron®-sovellukset toimivat yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi kotisivuilla tehdystä huoltovarauksesta tieto siirtyy automaattisesti työjonoon.

Vapauta aikaa

Automatisoi usein toistuvat työt ja vähennä inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Saat lisäksi enemmän aikaa keskittyä toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja henkilöstön tehtäväkuormaa.

Säästä selvää rahaa

NetBaronilla säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia, laiteinvestointeja tai ohjelmistojen ylläpitoa.

Sovellukset

Toiminnaohjausjärjestelmän ominaisuuksiin kuuluu mm. tuotannonohjaus, tilausten käsittely automatisointi, varastonhallinta ja sähköiset kuljetustilaukset sekä työajan seuranta ja esim. huoltotöiden ohjaus.

TILAUSTEN HALLINTA

Automatisoi tilausten käsittelyä ja anna asiakkaan itse syöttää tilaukset järjestelmään. Monipuolisten hakutyökalujen avulla löydät tapahtumat nopeasti suuristakin tapahtumamääristä. Lisää uusia tietoja helposti tilausta tehdessä viivakoodilukijan tai keräilypäätteen avulla.

TUOTANNON OHJAUS

Tuotannonohjausjärjestelmä työnohjaukseen ja -seurantaan. Ensiluokkaiset ominaisuudet ja integraatio mm. varastonhallintaan tai taloudenohjaukseen.

VARASTON HALLINTA

Olet aina täysin selvillä varaston tilanteesta ja arvosta. Tuotemuutosseurannan avulla voit tarkastella tuotekohtaisesti varastomuutoksia ja -korjauksia sekä osto- ja myyntitapahtumia.

SÄHKÖISET RAHTIKIRJAT

Tee rahtikirjat helposti ja sähköiset kuljetustilaukset automaattisesti. Kaikki merkittävimmät rahdintoimittajat Unifaun-integraation avulla.

HUOLLON OHJAUS

Huoltotöiden ohjaukseen, töiden aikataulutukseen ja laskutuksen tueksi. Sarjanumeroseuranta ja huoltohistoria helpottavat huollettujen laitteiden etsintää ja tarkastelua myöhemmin. Lisäominaisuutena extranet-tyyppinen työn avaus- ja huollonseurantajärjestelmä, jolloin asiakas voi itsenäisesti suorittaa huoltotöiden avaamisen.

PROJEKTIN OHJAUS

Toteuta projektin ohjaus, mallit ja raportit. Projektin työ voi olla urakka- tai tuntipohjaista tai näiden yhdistelmä.

TYÖAJAN SEURANTA

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit muine kuluineen jo työkohteessa älypuhelimella tai tabletilla. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti reaaliaikaisesti mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon.

SÄHKÖINEN AJOPÄIVÄKIRJA JA MATKALASKU

Sähköinen ajopäiväkirja ja matkalasku nopeuttavat laskutusta, kun matkakustannukset muodostavat osan myyntilaskutusta. Helppokäyttöisestä liittymästä kirjattu tieto siirtyy reaaliaikaisesti mm. laskutukseen ja palkkahallintoon.

Turvallinen suomalainen pilvipalvelu kiinteään kuukausihintaan.

Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa. Niiden käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein.

NETBARONISTA SANOTTUA

Meillä on hyvä yhteistyö NetBaronin kanssa. Olemme olleet aktiivisesti mukana antamassa kehitysideoita ja kehittämässä mm. Palkka-Baron sovelluksen toimintalogiikkaa. NetBaron sovellukset ovat vaikuttaneet toimintaamme paljonkin ja pyrimme löytämään Netbaronista ratkaisuja ongelmiin. Esimerkiksi Tuotanto-Baronia hyödynnämme ilotulitusnäytösten keikkojen hallinnassa.