TOIMINNAN­OHJAUS­­järjestelmä

NetBaron® on ERP-toiminnanohjaus­järjestelmä ja paljon muuta.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä (ERP, Enterprise Resource Planning) auttaa parantamaan toiminnan tehokkuutta yrityksessä.

Siirry nyt tehokkaampaan toiminnanohjaukseen ja yritysresurssien hallintaan. Ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi, autamme sinua valitsemaan oikeat ratkaisut.

NetBaron ERP-järjestelmä sisältää ominaisuuden, jolla työajan kirjaus, laskutus ja seuranta sujuu helposti

NetBaron toiminnanohjausjärjestelmä sisältää  myös työajanseurannan. Työaika on helppo kirjata työkohteessa mobiililaitteella. Ulosleimauksen yhteydessä tiedot siirtyvät automaattisesti mm. laskutukseen. Katso videoilta, kuinka  Kello ja Kello-Mobi APP helpottavat työajan kirjausta, laskutusta ja seurantaa.

Älykäs ja kokonaisvaltainen toiminnanohjaus­järjestelmä

NetBaron toiminnanohjaus­järjestelmän avulla hyödynnät reaaliaikaisesti tietotekniikan ja automatisoinnin tuomat edut. 

NetBaron on kuin laaja tietomassa, joka koostuu osiensa tuottamasta datasta. Yhden kirjauksen periaatteella tietoa järjestelmään tuottavat esimerkiksi  tuotannonohjaus, varastohallinta,  palkanlaskenta ja taloushallinto. Organisaatiolla on aina käytössään reaaliaikaista tietoa myös analysointia ja toiminnan kehittämistä varten. NetBaron toimii pilvipalveluna missä ja milloin vain.

NetBaronissa on kaikki – muuta et tarvitse.

Yhden kirjauksen periaate

NetBaron-sovellukset toimivat yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi kotisivuilla tehdystä huoltovarauksesta tieto siirtyy automaattisesti työjonoon.

Vapauta aikaa

Automatisoi usein toistuvat työt ja vähennä inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Saat lisäksi enemmän aikaa keskittyä toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja henkilöstön tehtäväkuormaa.

Säästä selvää rahaa

NetBaronilla säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia, laiteinvestointeja tai ohjelmistojen ylläpitoa.

Sovellukset

Toiminnaohjausjärjestelmän ominaisuuksiin kuuluu mm. tuotannonohjaus, tilausten käsittely automatisointi, varastonhallinta ja sähköiset kuljetustilaukset sekä työajan seuranta ja esim. huoltotöiden ohjaus.

TILAUSTEN HALLINTA

Automatisoi tilausten käsittelyä ja anna asiakkaan itse syöttää tilaukset järjestelmään. Monipuolisten hakutyökalujen avulla löydät tapahtumat nopeasti suuristakin tapahtumamääristä. Lisää uusia tietoja helposti tilausta tehdessä viivakoodilukijan tai keräilypäätteen avulla.

TUOTANNON OHJAUS

Tuotannonohjausjärjestelmä työnohjaukseen ja -seurantaan. Ensiluokkaiset ominaisuudet ja integraatio mm. varastonhallintaan tai taloudenohjaukseen.

VARASTON HALLINTA

Olet aina täysin selvillä varaston tilanteesta ja arvosta. Tuotemuutosseurannan avulla voit tarkastella tuotekohtaisesti varastomuutoksia ja -korjauksia sekä osto- ja myyntitapahtumia.

SÄHKÖISET RAHTIKIRJAT

Tee rahtikirjat helposti ja sähköiset kuljetustilaukset automaattisesti. Kaikki merkittävimmät rahdintoimittajat Unifaun-integraation avulla.

HUOLLON OHJAUS

Huoltotöiden ohjaukseen, töiden aikataulutukseen ja laskutuksen tueksi. Sarjanumeroseuranta ja huoltohistoria helpottavat huollettujen laitteiden etsintää ja tarkastelua myöhemmin. Lisäominaisuutena extranet-tyyppinen työn avaus- ja huollonseurantajärjestelmä, jolloin asiakas voi itsenäisesti suorittaa huoltotöiden avaamisen.

PROJEKTIN OHJAUS

Toteuta projektin ohjaus, mallit ja raportit. Projektin työ voi olla urakka- tai tuntipohjaista tai näiden yhdistelmä.

TYÖAJAN SEURANTA

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit muine kuluineen jo työkohteessa älypuhelimella tai tabletilla. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti reaaliaikaisesti mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon.

SÄHKÖINEN AJOPÄIVÄKIRJA JA MATKALASKU

Sähköinen ajopäiväkirja ja matkalasku nopeuttavat laskutusta, kun matkakustannukset muodostavat osan myyntilaskutusta. Helppokäyttöisestä liittymästä kirjattu tieto siirtyy reaaliaikaisesti mm. laskutukseen ja palkkahallintoon.

Turvallinen suomalainen pilvipalvelu kiinteään kuukausihintaan.

Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa. Niiden käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein.

NETBARONISTA SANOTTUA

Meillä on hyvä yhteistyö NetBaronin kanssa. Olemme olleet aktiivisesti mukana antamassa kehitysideoita ja kehittämässä mm. Palkka-Baron sovelluksen toimintalogiikkaa. NetBaron sovellukset ovat vaikuttaneet toimintaamme paljonkin ja pyrimme löytämään Netbaronista ratkaisuja ongelmiin. Esimerkiksi Tuotanto-Baronia hyödynnämme ilotulitusnäytösten keikkojen hallinnassa.