NetBaron Aurinkopalvelu® Toiminnanohjaus

NetBaron Aurinkopalvelu® on toiminnanohjaus (ERP)-järjestelmä ja paljon muuta.

NetBaron Aurinkopalvelu® on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä (ERP, Enterprise Resource Planning), jonka avulla voit parantaa toiminnan tehokkuutta yrityksessä.

Ota haltuun tuotannonohjaus,  varastonhallinta ja työajan seuranta. Myös mm. huoltotöiden ohjaus ja integroinnit taloushallintoon ja muihin järjestelmiin onnistuvat saumattomasti.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi.

NetBaron Aurinkopalvelu® on älykäs ja kattava toiminnanohjaus­järjestelmä

NetBaron Aurinkopalvelu® -toiminnanohjaus­järjestelmän avulla hyödynnät reaaliaikaisesti tietotekniikan ja automatisoinnin tuomat edut.

NetBaron Aurinkopalvelussa on laaja tietomassa, joka koostuu osiensa tuottamasta datasta. Yhden kirjauksen periaatteella tietoa järjestelmään tuottavat esimerkiksi  tuotannonohjaus, varastohallinta,  palkanlaskenta ja taloushallinto. Organisaatiolla on aina käytössään reaaliaikaista tietoa myös analysointia ja toiminnan kehittämistä varten. Järjestelmä toimii pilvipalveluna missä ja milloin vain.

NetBaron Aurinkopalvelussa® on kaikki – muuta et tarvitse.

Aina kiinteään kuukausihintaan ilman piilokuluja!

NetBaron-aurinkopalvelu toiminnanohjausjärjestelmä

NetBaronista sanottua

NetBaron on Hybekon toiminnanohjausjärjestelmä. Jokaisella Hybekon työntekijällä on tunnukset NetBaroniin ja sitä käytetään monipuolisesti.

Suomen Ilotulitus Oy:ssä on käytössä yli kymmenen NetBaron-sovellusta toiminnanohjauksessa ja taloushallinnossa.

Pinnoitus Helin Oy:ssä hyödynnetään NetBaron-sovelluksia mm. toiminnanohjaukseen.

– Toimivan tilaus- ja varastonhallinnan ympärille on vähitellen lisätty muitakin sovelluksia ja tällä hetkellä käytössä on laaja NetBaron-paketti kokonaisvaltaiseen tuotannon ja taloudenhallintaan. – NetBaron sovellukset ovat vaikuttaneet toimintaamme paljonkin ja pyrimme löytämään NetBaronista ratkaisuja ongelmiin.
NetBaron®-sovellukset auttavat meitä keskittymään ydinosaamiseemme tarjoten erinomaisen alustan mm. tilausten, rahdin ja laskujen hallintaan. Ne ovat erittäin helppoja käyttää, toimivat varmasti ja ovat ominaisuuksiltaan monipuolisia. Tuki- ja asiakaspalveluista saamme vastaukset ripeästi ja yhteydenotot sujuvat vaivatta, asiat on saatu aina kuntoon ongelmatilanteissa.

NetBaron Aurinkopalvelu® -toiminnanohjausjärjestelmä sisältää ominaisuuden, jolla työajan kirjaus, laskutus ja seuranta sujuu helposti

Yhdellä kirjauksella kotisivuilta kirjanpitoon

NetBaron Aurinkopalvelu® -toiminnanohjausjärjestelmä sisältää  myös työajanseurannan. Työaika on helppo kirjata työkohteessa mobiililaitteella. Ulosleimauksen yhteydessä tiedot siirtyvät automaattisesti mm. laskutukseen. Katso videolta, kuinka Kello-Baron ja Kello-MobiAPP helpottavat työajan kirjausta, laskutusta ja seurantaa.

Anna NetBaron Aurinkopalvelun® helpottaa työtäsi

Yhdellä kirjauksella kotisivuilta kirjanpitoon

NetBaron Aurinkopalvelu® -sovellusperhe toimii yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi tarjouspyynnöstä on helppo tehdä tarjous, tilaus, lasku sekä kirjanpidon tapahtuma automaattisesti.

Voit toimittaa kausi- ja vuosiveroilmoitukset sekä muut viranomaisilmoitukset sähköisesti. Pankkiyhteyksillä voi hakea ja kirjata maksusuorituksia automaattisesti reskontrista aina kirjanpitoon asti. Saat reaaliaikaista tietoa organisaation kassavirrasta ja taloudellisesta tilanteesta.

Vapauta aikaa

Automatisoi usein toistuvat työt ja vähennä inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Saat lisäksi enemmän aikaa keskittyä toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja henkilöstön tehtäväkuormaa.

Säästä selvää rahaa

NetBaron Aurinkopalvelulla® säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia, laiteinvestointeja tai ohjelmistojen ylläpitoa.

NetBaron Aurinkopalvelu® Toiminnanohjauksen sovellukset

Toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuuksiin kuuluu mm. tuotannonohjaus, tilausten käsittely automatisointi, varastonhallinta ja sähköiset kuljetustilaukset sekä työajan seuranta ja huoltotöiden ohjaus.

Tilausten hallinta

Automatisoi tilausten käsittelyä ja anna asiakkaan itse syöttää tilaukset järjestelmään. Monipuolisten hakutyökalujen avulla löydät tapahtumat nopeasti suuristakin tapahtumamääristä. Lisää uusia tietoja helposti tilausta tehdessä viivakoodilukijan tai keräilypäätteen avulla.

Tuotannonohjaus

Tuotannonohjausjärjestelmä työnohjaukseen ja -seurantaan. Ensiluokkaiset ominaisuudet ja integraatio mm. varastonhallintaan tai taloudenohjaukseen.

Varastonhallinta

Olet aina täysin selvillä varaston tilanteesta ja arvosta. Tuotemuutosseurannan avulla voit tarkastella tuotekohtaisesti varastomuutoksia ja -korjauksia sekä osto- ja myyntitapahtumia.

Sähköiset rahtikirjat

Tee rahtikirjat helposti ja sähköiset kuljetustilaukset automaattisesti. Kaikki merkittävimmät rahdintoimittajat Unifaun-integraation avulla.

Huollon ohjaus

Huoltotöiden ohjaukseen, töiden aikataulutukseen ja laskutuksen tueksi. Sarjanumeroseuranta ja huoltohistoria helpottavat huollettujen laitteiden etsintää ja tarkastelua myöhemmin. Lisäominaisuutena extranet-tyyppinen työn avaus- ja huollonseurantajärjestelmä, jolloin asiakas voi itsenäisesti suorittaa huoltotöiden avaamisen.

Projektin ohjaus

Toteuta projektin ohjaus, mallit ja raportit. Projektin työ voi olla urakka- tai tuntipohjaista tai näiden yhdistelmä.

Työajan seuranta

Uusi työaikalaki toi uusia vaatimuksia työajanseurantaan. Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit kuluineen työkohteessa mobiililaitteella. Työntekijä ja työnantaja voivat helposti seurata mm. työaikaa ja ylitöitä. Työaika siirtyy automaattisesti reaaliaikaisesti mm. palkanlaskentaan, laskutukseen ja kirjanpitoon.

Sähköinen ajopäiväkirja ja matkalasku

Sähköinen ajopäiväkirja ja matkalasku nopeuttavat laskutusta, kun matkakustannukset muodostavat osan myyntilaskutusta. Helppokäyttöisestä liittymästä kirjattu tieto siirtyy reaaliaikaisesti mm. laskutukseen ja palkkahallintoon.

NetBaron Aurinkopalvelu® on turvallinen suomalainen pilvipalvelu

Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa. Niiden käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi