03/03/2015

Kello-Baron

Kello-Baron – työajan seuranta ja laskutus

Kello-Baron tarjoaa helpon työkalun työajan seurantaan, laskutettavien tuntien laskuttamiseen ja tuntilistojen tulostamiseen sekä sähköiseen siirtämiseen.

Tilaa testitunnukset

 

Kirjaa tunnit ja lisäkorvaukset helposti

Sovelluksen avulla voidaan työtunnit, ylityöt ja lisäkorvaukset kirjata helposti ja nopeasti. Tehtyihin työtunteihin on mahdollista merkitä asiakkaan tiedot, projektinumero tai liittää esimerkiksi työmääräys liitetiedostona. Näin seuranta helpottuu ja toiminta tehostuu. Tehdyt työtunnit on myös helppo viedä laskutukseen tai palkanmaksuun.

Muokkaa ja laskuta

Kirjausten jälkeen työtunteja on mahdollista vielä korjata ja muokata käyttöoikeuksien mukaisesti. Kirjauksien historiaa pystytään myös seuraamaan esimerkiksi hyväksyttyjen ja muokattujen kirjauksien osalta. Kaikista kirjauksista jää järjestelmään merkintä. Monipuolisten hakuominaisuuksien johdosta päivän, viikon, kuukauden tai itsevalitun ajanjakson aikana tehdyt ja hyväksytyt sekä laskutetut työtunnit löytyvät sujuvasti.

Kello-Mobi APP liikkuvaan työhön

Kello-Mobi APP on uudenlainen ratkaisu liikkuvan työn kirjaamiseen ja seurantaan. Se tarjoaa pienille päätelaitteille, kuten matkapuhelimille ja PDA-laitteille kehitetyn helppokäyttöisen ja nopean käyttöliittymän.

Kello-Mobi APPin avulla työsuorituksen voi kirjata tehdyksi reaaliaikaisesti. Kello-Mobi APPin käyttäjä voi olla toimistolla, asiakkaan luona tai toisella puolella maapalloa.

Organisaation ja työntekijän yhteys on aina reaaliajassa

Kello-Mobi APPissa on samat ominaisuudet kuin Kello-Baronissa. Tehty työ voidaan kohdistaa myös työnumerolle ja kustannuspaikalle. Laskutusaineisto syntyy nopeasti ilman viiveitä ja inhimillisiä erehdyksiä. Kello-Mobi APPi versiosta 2.2 alkaen on mukana myös tuoterekisterituki ja materiaalinkäsittely.