03/03/2015

Kello-Baron – työajanseuranta sovellus

Kello-Baron on looginen ja helppokäyttöinen sovellus työajanseurantaan, laskutettavien tuntien laskuttamiseen ja tuntilistojen tulostamiseen sekä niiden sähköiseen siirtämiseen. Mobiiliversiomme työajanseurantaan on Kello-MobiAPP.

Kirjaa työtunnit ja lisäkorvaukset helposti

Sovelluksen avulla voidaan työtunnit, ylityöt ja lisäkorvaukset kirjata helposti ja nopeasti. Tehtyihin työtunteihin on mahdollista merkitä asiakkaan tiedot, projektinumero tai liittää esimerkiksi työmääräys liitetiedostona. Näin seuranta helpottuu ja toiminta tehostuu. Tehdyt työtunnit on myös helppo viedä laskutukseen tai palkanmaksuun.

Kirjausten jälkeen työtunteja on mahdollista vielä korjata ja muokata käyttöoikeuksien mukaisesti. Kirjauksien historiaa pystytään myös seuraamaan esimerkiksi hyväksyttyjen ja muokattujen kirjauksien osalta. Kaikista kirjauksista jää järjestelmään merkintä. Monipuolisten hakuominaisuuksien johdosta päivän, viikon, kuukauden tai itsevalitun ajanjakson aikana tehdyt ja hyväksytyt sekä laskutetut työtunnit löytyvät sujuvasti.

Mobiilisovellus apuna työajanseurannassa – Kello-MobiAPP liikkuvaan työhön

netbaron aurinkopalvelu sähköinen työajankirjaus, matkakustannusten kirjaus ja laskutus

Kello-MobiAPP on uudenlainen ratkaisu liikkuvan työn kirjaamiseen ja seurantaan. Se tarjoaa pienille päätelaitteille, kuten matkapuhelimille ja PDA-laitteille kehitetyn helppokäyttöisen ja nopean käyttöliittymän.

Kello-MobiAPPin avulla työsuorituksen voi kirjata tehdyksi reaaliaikaisesti. Kello-MobiAPPin käyttäjä voi olla toimistolla, asiakkaan luona tai toisella puolella maapalloa.

Organisaation ja työntekijän yhteys on aina reaaliajassa

Kello-MobiAPPissa on samat ominaisuudet kuin Kello-Baronissa. Tehty työ voidaan kohdistaa myös työnumerolle ja kustannuspaikalle. Laskutusaineisto syntyy nopeasti ilman viiveitä ja inhimillisiä erehdyksiä. Kello-MobiAPP versiosta 2.2 alkaen on mukana myös tuoterekisterituki ja materiaalinkäsittely.

Lue artikkelista miten saadaan tehdyt työtunnit helposti laskutukseen ja palkanmaksuun!

Tilaa testitunnukset

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi