Miten saadaan tehdyt työtunnit helposti laskutukseen ja palkanmaksuun?

Sähköinen työajanseurantasovellus Kello-Baron

Työajanseuranta on helpointa toteuttaa 01.01.2021 voimaan tulleen työaikalain mukaisesti, kun sinulla on tukenasi Kello-Baron -sovellus tuntien kirjaamiseen. Sähköinen työajanseuranta on oiva ratkaisu, koska se säästää ajan lisäksi yrittäjää manuaalisten työaikamerkintöjen tuomilta haasteilta. Markkinoiden monipuolisin ja paras työajanseurantasovellus helpottaa lisäksi työtuntien kirjaamista suoraan laskutukseen ja palkanmaksuun.

Helppo tapa kirjata tunnit ja lisäkorvaukset mobiilisti Kello-MobiAPP:lla

Onko manuaalinen työajankirjaus Excel-taulukkoon tai ruutupaperille osa työarkeanne? Tarjoamme nykyaikaisen, sähköisen ja voimassa olevan työaikalain mukaisen ratkaisun työajankirjaukseen ja seurantaan. Mobiilisovelluksen avulla työsuoritukset voi kirjata älypuhelimella tai tabletilla missä tahansa – se soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi yrityksille, missä tehdään paljon liikkuvaa työtä. Kello-MobiApp on käytettävissä Android- ja iOS-laitteilla.

Kelloon kirjatut työtunnit siirtyvät automaattisesti ja reaaliajassa muihin NetBaron®-sovelluksiin, jolloin työtuntien raportointi niin palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen kuin kirjanpitoonkin onnistuu tehokkaasti samassa sovellusperheessä. Kello-Baron sovelluksen avulla tehtyjen työtuntien lisäksi automatiikka tekee taustalla mm. liukuma-, ylityö- ja työaikapankkikirjaukset sekä näihin liittyvät lisäkorvaukset työtuntien tallentamisen yhteydessä. Sovellus mahdollistaa myös työaikatapahtumien tilastoinnin ja raportoinnin viranomaisille tarpeen mukaan. 

Ota työajanseuranta haltuun Kello-Baronilla ja Kello-MobiAPP:lla 01.01.2021 voimaan tulleen työaikalain mukaisesti. NetBaron®-sovelluksia päivitetään aktiivisesti vastaamaan nykyaikaisten yritysten tarpeisiin.

Sähköisen, mobiililla tehdyn työaikakirjauksen jälkeen työtunteja pääsee tarvittaessa korjaamaan ja muokkaamaan jälkikäteen, käyttöoikeuksien mukaisesti. Näistä hyväksytyistä tai muokatuista työaikakirjauksista jää talteen historia, jota pystytään seuraamaan näppärästi. Hakuominaisuudet ovat moninaiset ja niiden ansiosta tehdyt, hyväksytyt ja laskutettavat työtunnit löytyvät minkä tahansa valitsemasi ajanjakson ajalta.

Työajanseurantasovellusta voi käyttää mobiilisti. Kello-MobiAPP

Toiminnanohjaus tehostuu sähköisen työaikaseurannan lisäominaisuuksilla

NetBaronin pitkälle kehitetty työajanseurantasovellus, Kello-Baron, vie vaivattomuuden vielä seuraavalle tasolle, sillä tehtyihin työtunteihin saa samalla merkittyä asiakkaan tiedot ja tarvittaessa esimerkiksi työn projektinumeron myöhemmin tapahtuvaa jälkilaskentaa varten. Tehty työ voidaan kohdistaa suoraan halutulle työnumerolle ja kustannuspaikalle. Lisäksi työmääräys voidaan liittää mukaan liitetiedostona ja näin kaikki tarvittava tieto löytyy erittäin kätevästi. Työn edistymisen seuraaminen helpottuu ja toimintaan saadaan tehoa vähentämällä turhia työvaiheita. Tehostamalla toimintaa säästät aikaa ja rahaa.

Tehdyt työtunnit siirtyvät Kello-Baronista laskutukseen itsestään esimiehen tarkastuksen ja hyväksynnän jälkeen halutussa tilassa. Rinnalla tiedot siirtyvät myös tarvittaessa palkanlaskentaan ja sieltä kirjanpitoon, yhden kirjauksen periaatteella. Tämä säästää todella merkittävästi työaikaa, sillä tietoja ei tarvitse viedä itse manuaalisesti järjestelmästä toiseen.

Katso videolta miltä Kello-MobiAPP -sovellus näyttää:

Kello-, Talous- ja Palkka-Baron ovat sovelluksia, jotka on mahdollista ottaa käyttöön erikseenkin, mutta ne kuuluvat osana NetBaron Aurinkopalvelu® kokonaisvaltaiseen toiminnanohjausjärjestelmään. Aurinkopalvelu on kaikilla selaimilla ja käyttöjärjestelmillä toimiva pilvipalvelu, jonka yli 20 sovelluksen kokonaisratkaisu sähköiseen liiketoimintaan on kehitetty tilitoimiston ja yrittäjän avuksi. Lue lisää tästä!

Tehoa ja varmuutta työajan seurantaan

Markkinoilla on tarjolla useita erilaisia työajanseuraohjelmistoja ja kellokorttijärjestelmiä, mutta markkinoiden monipuolisin ja paras työajanseurannan sovellus, Kello-Baron, helpottaa lisäksi työtuntien kirjaamista suoraan laskutukseen ja palkanmaksuun. Kello-Baronissa työajanseurantaan kuuluu osana myös työajan laskutus, joka tukee NetBaron®-sovellusperheen asiakas- ja tuoterekisteriä ja näin integroituu täydelliseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi myös mobiili käytössä.

Sähköinen liiketoiminta helpottaa automaattisten kirjausten myötä sekä yrittäjän, että työntekijän arkea, kun turhat ja aikaa vievät työvaiheet jäävät pois. Lippuja ja lappuja ei katoa, moninkertaisten kirjausten virhelyönnit jäävät pois ja työajanseuranta on reaaliaikaista. Kun työtunnit saadaan sovelluksesta suoraan myös palkanmaksuun ja laskutukseen, päästään keskittymään paperitöiden sijaan itse työn tekemiseen.

NetBaron Aurinkopalvelu® on 20 sovelluksen perhe, joka mahdollistaa tiedonkulun yhden kirjauksen periaatteella kotisivuilta sähköiseen tilintarkastukseen asti.

Ratkaisumme sinulle.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi

 

Kello-MobiAPP on sähköinen työajanseurantasovellus mobiilissa.