03/03/2015

Koulutukset

Ota kaikki hyöty irti  NetBaron Aurinkopalvelu® -toiminnanohjausjärjestelmästä ja satsaa koulutuksiimme. Meiltä saat koulutusta joustavasti ja nopeasti. Koulutuksia järjestämme seuraavasti:

Webinaarikalenteri

Järjestämme kaikille avoimia maksuttomia webinaareja kuukausittain. Vaihtuvat teemat sovelluksista ja käyttövinkeistä, webinaarin kesto n. 1 h. Tarvitset webinaaria varten tietokoneen ja internetyhteyden sekä kaiuttimet tai kuulokkeet (headset). Webinaaritallenne lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla tapahtuman jälkeen.

To 21.3.2024 klo 10.00-11.00 Kello-Baron -sovellusten esittelywebinaari

Tervetuloa tutustumaan Kello-Baron -työajanseurantasovellukseen, joka on osa NetBaron Aurinkopalvelun® toiminnanohjauksen sovellusperhettä!
Kello-MobiAPP on työajanseurantasovelluksen mobiiliversio, joka toimii Android tai IPhone puhelimissa ladattavana sovelluksena.

Sovellusten avulla työtunnit, ylityöt ja lisäkorvaukset voidaan kirjata helposti ja nopeasti. Tämä säästää aikaa ja vähentää manuaalisten työvaiheiden tarvetta. Käytetty työaika tai työsuoritukseen kirjattu tieto on reaaliaikaisesti nähtävissä, tarkastettavissa, hyväksyttävissä tai raportoitavissa. Näin seuranta helpottuu ja toiminta tehostuu. Tehdyt työtunnit on myös helppo viedä palkanmaksuun.

Tehty työaika voidaan kohdistaa asiakkaalle, työnumerolle ja kustannuspaikalle. Työajan lisäksi voidaan poimia tuoterekisteristä materiaalia leimaukselle, jolloin tapahtuu myös kulutus varastosta. Tämä auttaa pitämään materiaalihallinnan tehokkaana ja varmistamaan, että tarvittavat resurssit ovat saatavilla. Tarvittaessa voidaan lisätä leimaukselle materiaalia, jota ei ole rekisterissä. Myös kuvia voidaan ottaa työkohteesta. Laskutusaineisto syntyy nopeasti ilman viiveitä ja inhimillisiä erehdyksiä.

Koulutusosuus kestää n. 30 minuuttia, jonka jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille.
Webinaariin ilmoittautuneille lähetetään myös tallenne.

Ilmoittaudu mukaan tästä!


Räätälöidyt etäkoulutukset

Kustannustehokkaasti räätälöityjä etäkoulutuksia,  jolloin aikaa ja rahaa ei mene matkustamiseen. Kouluttajamme voi etäyhteydellä näyttää ja neuvoa koulutettavien ruudulla kuinka asioita voi ja kannattaa tehdä.  Koulutussuunnitelma tehdään yhdessä ennen koulutuksia ja testaamme etäyhteydet samalla. Tarvitset etäkoulutusta varten tietokoneen ja internetyhteyden sekä kaiuttimet tai kuulokkeet (headset). Koulutuskerran pituus 2 h.

Ilmainen tarvekartoitus

Kartoitamme nykytilanteen ja miten parhaiten voit hyödyntää NetBaron Aurinkopalvelun® sovelluksia yrityksessänne ja teemme suunnitelman tulevaisuuden varalle huomioiden yrityksenne toiminnan ja tulevaisuuden visiot.

Koulutuskäynti

Päivän koulutus (klo 8.00-16.00) asiakkaan toimipisteessä. Koulutussuunnitelma tehdään yhdessä ennen koulutusta.

Videot

Käytämme koulutusten tukena sovelluskohtaisia videokoulutuksia. Videoiden avulla opit tai voit kerrata sovelluksen käyttöä sekä asetusten määrityksiä.

Jos sinulla ei ole laskutussopimusta, saat ennakkolaskun, jonka tulee olla maksettuna ennen koulutusta. Maksu- ja peruutusehdot löytyvät ilmoittautumislomakkeelta. Tiedustelut, tilaukset sekä tarjouspyynnöt räätälöidyistä koulutuksista: koulu@netbaron.fi.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi