03/03/2015

Koulutukset

Ota kaikki hyöty irti  NetBaron Aurinkopalvelu® -toiminnanohjausjärjestelmästä ja satsaa koulutuksiimme. Meiltä saat koulutusta joustavasti ja nopeasti. Koulutuksia järjestämme seuraavasti:

Webinaarikalenteri

Järjestämme kaikille avoimia maksuttomia webinaareja kuukausittain. Vaihtuvat teemat sovelluksista ja käyttövinkeistä, webinaarin kesto n. 1 h. Tarvitset webinaaria varten tietokoneen ja internetyhteyden sekä kaiuttimet tai kuulokkeet (headset). Webinaaritallenne lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla tapahtuman jälkeen.

Ke 22.5.2024 klo 10.00-10.30 NetBaron® Koulutuswebinaari: Ostolasku-MobiAPP

Tervetuloa mukaan koulutuswebinaariin, jonka aiheena on Ostolasku-MobiAPP mobiilisovelluksemme.
Käymme webinaarissa läpi mm. seuraavia aiheita:

  • Ostolasku-MobiAPP:n käyttöönotto
  • Laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Ostolasku-MobiAPP:lla

Webinaarin kesto on n. 30 min, tallenne lähetetään ilmoittautuneille.

Webinaari tarjoaa erinomaisen tilaisuuden syventää osaamista ja hyödyntää NetBaronin tarjoamia mahdollisuuksia täysimääräisesti.

Ilmoittaudu mukaan tästä!


Räätälöidyt etäkoulutukset

Kustannustehokkaasti räätälöityjä etäkoulutuksia,  jolloin aikaa ja rahaa ei mene matkustamiseen. Kouluttajamme voi etäyhteydellä näyttää ja neuvoa koulutettavien ruudulla kuinka asioita voi ja kannattaa tehdä.  Koulutussuunnitelma tehdään yhdessä ennen koulutuksia ja testaamme etäyhteydet samalla. Tarvitset etäkoulutusta varten tietokoneen ja internetyhteyden sekä kaiuttimet tai kuulokkeet (headset). Koulutuskerran pituus 2 h.

Ilmainen tarvekartoitus

Kartoitamme nykytilanteen ja miten parhaiten voit hyödyntää NetBaron Aurinkopalvelun® sovelluksia yrityksessänne ja teemme suunnitelman tulevaisuuden varalle huomioiden yrityksenne toiminnan ja tulevaisuuden visiot.

Koulutuskäynti

Päivän koulutus (klo 8.00-16.00) asiakkaan toimipisteessä. Koulutussuunnitelma tehdään yhdessä ennen koulutusta.

Videot

Käytämme koulutusten tukena sovelluskohtaisia videokoulutuksia. Videoiden avulla opit tai voit kerrata sovelluksen käyttöä sekä asetusten määrityksiä.

Jos sinulla ei ole laskutussopimusta, saat ennakkolaskun, jonka tulee olla maksettuna ennen koulutusta. Maksu- ja peruutusehdot löytyvät ilmoittautumislomakkeelta. Tiedustelut, tilaukset sekä tarjouspyynnöt räätälöidyistä koulutuksista: koulu@netbaron.fi.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi