03/03/2015

Koulutukset

Ota kaikki hyöty irti  NetBaronin automatiikasta ja satsaa koulutuksiin. Meiltä saat koulutusta joustavasti ja nopeasti. Koulutuksia järjestämme seuraavasti:

1. Avoimet webinaarit

Järjestämme kaikille avoimia maksuttomia webinaareja kuukausittain. Vaihtuvat teemat sovelluksista ja käyttövinkeistä, webinaarin kesto n. 1 h. Tarvitset webinaaria varten tietokoneen ja internetyhteyden sekä kaiuttimet tai kuulokkeet (headset).

2. Räätälöidyt etäkoulutukset

Kustannustehokkaasti räätälöityjä etäkoulutuksia,  jolloin aikaa ja rahaa ei mene matkustamiseen. Kouluttajamme voi etäyhteydellä näyttää ja neuvoa koulutettavien ruudulla kuinka asioita voi ja kannattaa tehdä.  Koulutussuunnitelma tehdään yhdessä ennen koulutuksia ja testaamme etäyhteydet samalla. Tarvitset etäkoulutusta varten tietokoneen ja internetyhteyden sekä kaiuttimet tai kuulokkeet (headset). Koulutuskerran pituus 2 h.

3. Kartoituskäynti

Kartoitamme nykytilanteen ja miten parhaiten voit hyödyntää NetBaronin sovelluksia yrityksessänne ja teemme suunnitelman tulevaisuuden  varalle huomioiden yrityksenne toiminnan ja tulevaisuuden visiot.

4. Koulutuskäynti

Päivän koulutus (klo 8-16) asiakkaan toimipisteessä. Koulutussuunnitelma tehdään yhdessä ennen koulutusta.

5.Videot

Käytämme koulutusten tukena sovelluskohtaisia videokoulutuksia. Videoiden avulla opit tai voit kerrata sovelluksen käyttöä sekä asetusten määrityksiä.

Jos sinulla ei ole laskutussopimusta, saat ennakkolaskun, jonka tulee olla maksettuna ennen koulutusta. Maksu- ja peruutusehdot löytyvät ilmoittautumislomakkeelta. Tiedustelut sekä tarjouspyynnöt räätälöidyistä koulutuksista ja tilaukset: koulu@netbaron.fi.

Ota yhteyttä koulutusasioissa koulu@netbaron.fi.