23/09/2015

Kello-Mobi APP

kello-baron api

Kello-Mobi APP toimittaa tunnit tilille

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit muine kuluineen jo työkohteessa älypuhelimella tai tabletilla. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti reaaliaikaisesti muiden NetBaron-sovellusten käyttöön mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon.

 

luuri-ja-mies

Työajan seuranta ja laskutus – helposti ja reaaliaikaisesti

Kello-Mobi APPilla työajan kirjaus, seuranta, hyväksyminen ja laskuttaminen on pitkälle automaisoitua. Kirjaukset siirtyvät saman tien mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen, kirjanpitoon ja muiden NetBaron- sovellusten käyttöön. Vastaavasti muiden sovellusten tiedot mm. tuoterekisterit ovat reaaliaikaisesti Kello-Baronin käytössä.

android-kello

Täytä velvoitteet ja tehosta toimintaa

Työnantajan on ilmoitettava työtunnit ja niistä suoritetut korvaukset työntekijöittäin. Kello-Baronin avulla lain velvoitteet saadaan täytettyä mutta lisäksi se tarjoaa muitakin etuja.

Pääurakoitsija vastaa, että sekä omien työtekijöiden että alihankkijoiden työmaaraportointi hoidetaan määräysten mukaisesti. NetBaron helpottaa ilmoituksien toimittamista viranomaisille ja lisäksi tehostavat työmaan toimintaa monilla muillakin tavoin. Käytettävissä on aina reaaliaikaista tietoa.

tunnistaudu

Tunnistaudu NFC-sirukortilla – leimaa ja hyväksy missä ja milloin vain

Android-puhelimessa voit tunnistautua Kello-Baroniin NFC-sirukorttillasi. Voit leimata, seurata ja hyväksyä tunnit ja ylityöt missä ja milloin vain. Poissaolo- ja loma- aikoina järjestelmä tekee automaattisia kirjauksia, jolloin poissaolo ei kerrytä miinusliukumia. Leimaukseen voi käyttää kännykkää, tabletia tai tietokonetta.

kello-api

Kirjaa, kohdista ja laskuta

Kello-Baronin avulla voi kirjata työajan lisäksi mm. työkalukorvaukset tai muut ko. työlle kohdistettavat kulut kuten liikkuvien työntekijöiden matkakulut.

Työaikakertymät ja muut kulut voi kohdistaa esim. kustannuspaikalle, asiakasnumerolle, projektille.

Kirjaukset automaattisesti muihin sovelluksiin

Kello-Baronin hyväksytyt kirjaukset siirtyvät automaattisesti ilman erillisiä lisäohjelmia tai -työtä suoraan mm. Palkka-Baroniin palkkalaskelmalle ja sieltä viranomaisilmoituksiin sekä myyntilaskulle kohdistuksen mukaan. Kello-Baronin kirjauksista muodostuu automaattisesti tosite kirjanpitoon.

Automaattisesti suoraan hyväksyntään, laskutukseen, palkanmaksuun, pankkiin, kirjanpitoon ja viranomaisilmoituksiin…

Reaaliaikaista, nopeaa, turvallista.