03/03/2015

Projekti-Baron – Projektinhallintasovellus

Projekti-Baron on kotimainen projektinhallintasovellus

Tehokkuutta projektinhallintaan automaatiolla

Projekti-Baron on projektinhallintasovellus, joka tarjoaa monipuolisen ja käyttäjäystävällisen tavan hallinnoida projekteja tehokkaasti ja läpinäkyvästi. Sovelluksemme keskittyy tarjoamaan kattavan työkalupaketin, joka tukee projektien suunnittelua, seurantaa ja raportointia.

Pilvipalveluna toimiva sovellus mahdollistaa projektimallien luomisen ja niiden helpon hallinnan. Tämä säästää aikaa ja varmistaa, että projektit käynnistyvät tehokkaasti valmiilla malleilla. Aikajanalta nähtävissä oleva projektien ja tehtävien seuranta tarjoaa selkeän kokonaiskuvan projektien edistymisestä. Lisäksi sovelluksessa näkyvät projekteille ja tehtäville käytetyt työajat.

Projekteja voidaan helposti tuoda sovellukseen CSV-tiedostojen avulla, mikä tekee tietojen siirtämisestä muista järjestelmistä vaivatonta. Projekti-Baron mahdollistaa projektin töiden ja kustannusten kattavan raportoinnin ja seurannan. Käyttäjät voivat tarkastella projektin budjettia suhteessa toteutumaan sekä aikatauluja eri näkökulmista. Sovellus tarjoaa helpon tavan hallinnoida projektien tilatietoja ja käyttäjien oikeustasoja, mikä varmistaa oikean tiedon saannin oikeille henkilöille.

Mikäli käytössä on Raportti-sovellus, voimme ajaa projektin raportteja eri näkökulmista, kuten projektimyynti ja projektiosto. Lisäksi Kello-sovelluksen kanssa yhdistettynä on mahdollista saada leimaukset työnumeroittain ja tehtävittäin. Sovellus tukee projektiin liittyvää työtä sekä urakka- että tuntipohjaisena. Tämä mahdollistaa joustavan työskentelyn erilaisten projektien parissa.

Urakka- ja projektien kannattavuuden seurantaa varten on kehitetty ns. jälkilaskentaominaisuus, jolla voidaan projektin keston aikana ja jälkikäteisesti tehdä kannattavuuden tarkastelua ja laskentaa suoraan Projekti-Baronissa. Erilliselle Tapahtumat -välilehdelle lasketaan toteumaa tuloista, kuluista ja menoista urakan tai projektin osalta. Välilehdelle kerätään osto- ja myyntitapahtumat Talous- ja Tilaus-Baron sovelluksista sekä työajat Kello-Baron työaikakirjauksista sisäisen laskennan näkökulmasta.

Projektiin liittyvät työvaiheet voidaan tallentaa mallipohjaksi, mikä nopeuttaa uusien projektien aloittamista. Mallipohja voidaan helposti siirtää haluttuun kohtaan uutta tai olemassa olevaa projektia.

 • Projektimallien tekeminen ja hallinta
 • Projektien seurannalla voidaan tarkastella projektien ja tehtävien aikatauluja aikajanana
 • Seurannassa nähdään myös projekteille ja tehtäville käytetyt työajat
 • Projekteja voidaan tuoda järjestelmään CSV-tuontina
 • Projektin töiden ja kustannusten raportointi sekä seuranta
 • Tilatietojen ja oikeustasojen hallinta
 • Mikäli Raportti-sovellus on käytössä, voidaan ajaa projektin raportteja
  • Projekti – Budjetti-Toteutuma
  • Projekti – Aikataulu (omat)
  • Projekti – Aikataulu (tekijöittäin)
 • Mikäli myös Talous-sovellus on käytössä, on käytössä seuraavat raportit projektitietojen ajamiseen reskontrista: Myynti – Projektimyynti ja Osto – Projektiosto
 • Mikäli myös Kello-sovellus on käytössä, kellon raporteista löytyy Leimaukset työnumeroittain ja tehtävittäin
 • Mikäli myös Talous-, Tilaus– ja Kello-sovellukset ovat käytössä, jälkilaskenta tulo- ja menoarvioraportointityyppisesti

Projekti-Baron on suunniteltu helpottamaan organisaation päivittäistä työtä ja varmistamaan projektien sujuva eteneminen alusta loppuun. Tutustu sovellukseemme tarkemmin ja varaa maksuton tarvekartoitus

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi