Tilitervo Oy

Tilitervo Oy
Jaana Tervo
p. 010 5244 100
jaana.tervo@tilitervo.fi
www.tilitervo.fi
Nummikatu 18 E 3
90100 Oulu

Tilitervo Oy on kesällä 2010 perustettu oululainen tilitoimisto. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Nummikadulla, aivan Oulun keskustan tuntumassa verotoimiston kupeessa.

Sähköisen taloushallinnon ammattilaiset palveluksessasi

Tilitervo on perustettu palvelemaan asiakkaita sähköisessä taloushallinnossa, koska perinteisen tilitoimiston tapa toimia ei yrittäjä Jaana Tervon mielestä enää palvellut asiakkaiden tarpeita. Jaana Tervolla on pitkä, lähes 30 vuoden kokemus taloushallintoalan töistä, mikä on antanut hyvät eväät yrittäjänä toimimiseen. Kokemusta on kertynyt monien eri toimialojen yritysten kirjanpidosta, mukaan lukien sosiaalipalvelualojen yritykset ja yhdistykset. Vapaa-ajallaan Jaana ratkoo intohimoisesti sudokuja ja keräilee postimerkkejä.
Tilitervossa työskentelee yrittäjä, KLT-kirjanpitäjä Jaana Tervon lisäksi Marika Jokikokko, joka on työskennellyt Tilitervossa vuodesta 2013 lähtien, jolloin hän valmistui toiveammattiinsa taloushallintopalveluiden merkonomiksi alanvaihdon jälkeen. Marika on alusta asti päässyt työskentelemään sähköisen taloushallinnon parissa ja oivaltanut heti sen tuomat edut.

Hyvän palvelun perustana prosessien ymmärtäminen

Sähköisten tuotannon- ja toiminnanohjaussovellusten avulla tilitoimistossa on helpompi ymmärtää asiakkaiden prosesseja ja pysyä aina ajan tasalla. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja palvelulupauksen lunastaminen ovat avainasioita Tilitervon asiakaspalvelussa.

OLE-verkoston ensimmäinen jäsen

Tilitervo on kuulunut OLE Online-tilitoimistoverkostoon heti perustamisestaan alkaen ja sillä on kunnia olla verkoston ensimmäinen jäsen perustajajäsen Meisenetin jälkeen. Erinomaisen sähköisen ohjelmistoratkaisun lisäksi OLE-verkoston tuoma etu on Jaana Tervon mukaan verkoston tarjoama tuki. Pienen tilitoimiston uskottavuutta ja luotettavuutta asiakkaiden silmissä lisää se, että verkostosta löytyy tarvittaessa lisäkapasiteettia ja osaamista.

”Visiomme on tuottaa reaaliaikaista taloushallinnon tietoa asiakkaidemme kannattavuuden ja liiketoiminnan tueksi ammattitaitoisesti ja henkilökohtaisesti palvelemalla.” –Yrittäjä Jaana Tervo

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 029 000 9015