Ratkaisut tilitoimistolle

NetBaron® – etkä tarvitse muuta

Kun sinä ja asiakkaasi otatte käyttöön markkinoiden monipuolisimman sähköisen NetBaron®-järjestelmän, molempien työ helpottuu. Sähköisen taloushallinnon lisäksi voit ottaa käyttöön tilitoimiston toiminnanohjauksen samassa järjestelmässä, joten et tarvitse kuin yhden kokonaisuuden palvellaksesi asiakkaitasi tehokkaasti. Vältyt myös ylimääräisten järjestelmien välisten rajapintojen rakentamiselta.

Järjestelmän käyttöönotto on helppoa, koska pilvipalveluna se ei vaadi sinulta laitehankintoja tai erityisosaamista. Tuetun käyttöönottoprosessin jälkeen pääset nopeasti aloittamaan entistä läheisemmän yhteistyön asiakkaittesi kanssa. Järjestelmä on aina käytössäsi – ajasta ja paikasta riippumatta – kunhan vain käytössäsi on internet-yhteys.
NetBaron®-järjestelmällä säästät siis aikaa ja rahaa. Mitä vielä mietit? Tee jo tänään elämästäsi helpompaa ja ota käyttöösi markkinoiden paras ratkaisu tilitoimistoille!

10 hyvää syytä valita NetBaron®

  1. Valmis toiminnanohjausjärjestelmä tilitoimistollesi
  2. Looginen ja helppokäyttöinen
  3. Markkinoiden monipuolisin
  4. Kaikki asiakkaidesi prosessit samassa ohjelmistossa kanssasi
  5. 100 % suomalainen
  6. Hyvä tukipalvelu
  7.  Selkeä hinnoittelu
  8. Moniyritysliittymässä siirryt samalla käyttäjätunnuksella helposti asiakasorganisaatiosta toiseen
  9. Automatisoidut ja itseoppivat toiminnot helpottavat työtäsi
  10. Resursseja vapautuu asiakastyöhön

Ota yhteyttä myynti@netbaron.fi.

Sähköinen taloushallinto ei ole vain kirjanpitoa

OLE Online -tilitoimistojen ja niiden asiakasyritysten välillä tieto liikkuu liukkaasti. Samalla pääset eroon pöytien kulmilla notkuvista kuitti- ja mappipinoista.

Sähköinen taloushallinto on merkittävästi perinteisiä järjestelmiä ja prosesseja tehokkaampi. Ajan tasalla oleva tieto antaa parhaat mahdolliset eväät auttaa asiakastasi hänen liiketoiminnassaan. NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmässä tieto ei makaa piilossa, eikä sinun tarvitse etsiä sitä. Kaikki tarpeellinen on aina sinun ja asiakkaasi käytettävissä – reaaliaikaisena.

Paras hyöty toiminnanohjauksesta

Taloushallinnon sovellusten avulla myynti- ja ostoreskontrat, budjetointi, laskutus, viennit reskontriin, liikekirjanpito, pankkiliikenne sekä viranomaisilmoitukset ovat joustavasti samassa järjestelmässä yhden kirjauksen periaatteella. Järjestelmän automatisoidut toiminnot tuottavat kirjanpitoa suoraan reskontrista. Tiliotteen sähköinen käsittely, tiliöinti ja oppimisautomatiikka helpottavat, nopeuttavat ja tehostavat kirjanpitäjän työtä.

Reaaliaikainen tieto asiakkaan kassavirrasta ja taloudellisesta tilanteesta antaa sinulle mahdollisuuden nostaa asiakkaasi keskiöön ja tukea hänen liiketoimintaansa tuottamalla ajantasaista taloustietoa päätöksenteon tueksi. Kausiveroilmoitukset, raportit, tiliotteet ja muut toistuvat tehtävät syntyvät nopeasti, helposti ja virtaviivaisesti automatisoitujen toimintojen avulla suoraan järjestelmästä.

Sähköisestä taloushallinnosta ja siihen kytketystä toiminnanohjausjärjestelmästä saadaan paras hyöty silloin, kun järjestelmän eri osat toimivat saumattomasti yhteen ja toimit samassa ympäristössä asiakkaasi kanssa. Ajantasaisen taloushallinnon ja virheettömän kirjanpidon lisäksi voit tarjota asiakkaillesi lisäarvoa tarjoamalla heidän käyttöönsä yrityksen liiketoimintaa tehostavat sovellusperheen ratkaisut – juuri heidän tarpeisiinsa kootusti. Tutustu jo valmiisiin asiakasratkaisuihimme.

NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmää ja sen työtä helpottavia ominaisuuksia – kuten sähköistä tiliotetta – voit käyttää myös perinteisessä kirjanpidossa ja tehostaa siten toimintaasi.

Tilitoimiston toiminnanohjaus toimivan kokonaisuuden taustalla

Ryhtymällä NetBaronin® käyttäjäksi et tarvitse erillistä toiminnanohjausjärjestelmää, vaan saat tilitoimiston tarpeisiin erinomaisesti sopivan järjestelmän käyttöösi. Sen avulla voit huolehtia oman työn tehokkaasta resursoinnista kohdistamalla ja aikatauluttamalla asiakastyöt toimiston sisäisesti, voit automatisoida toistuvia työtehtäviä, jakaa asiakaskohtaisia työohjeita tuotekortteineen ja hoitaa tehokkaasti asiakasviestintää.
Järjestelmän monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden ottaa käyttöön juuri ne ominaisuudet, jotka koet tärkeiksi. Hyväksi tunnustettuja ominaisuuksia ovat muun muassa sopimuslaskutuksen automatisointi, koontilaskut, suoraan laskutukseen siirrettävissä oleva työajan seuranta asiakas- ja työkohtaisesti sekä asiakaskannattavuus- ja työtehokkuusseuranta. Unohtamatta tietenkään sitä, että toimiessasi samassa järjestelmässä asiakkaittesi kanssa toimintasi suoraviivaistuu ja kannattavuutesi paranee – lähes huomaamatta. Lopeta turha tietojen siirtely järjestelmästä toiseen ja ota käyttöösi tilitoimiston toiminnanohjaus. Sitä päätöstä et tule katumaan.

Käyttöönotto tyytyväisyystakuulla

NetBaron®-järjestelmän käyttöönotto on helppoa. Sinun ei tarvitse osata koodikieltä tai tehdä laitehankintoja. Järjestelmä toimii pilvipalveluna ja saat sen käyttöönottoon ammattilaistemme täyden tuen ja osaamisen.
Ottaessasi järjestelmän käyttöösi saat avuksesi tilitoimistoammattilaiset, jotka tuntevat tilitoimiston arjen. Heillä on myös pitkä kokemus NetBaronin® käytöstä tilitoimistoissa. Käyttöönottopalvelumme on aina henkilökohtaista; sinua ei ohjata yhteiskoulutuksiin muiden kanssa, vaan asiantuntija käy kanssasi järjestelmän käyttöönoton läpi juuri sinun liiketoimintaympäristössäsi. OLE-palvelumalliin kuuluu, että koulutamme kaikki järjestelmän käyttäjät. Et jää koskaan yksin, vaan kauttamme saat niin koulutusta kuin tukea järjestelmän käytössä. Koulutukset räätälöidään tarpeitteisi ja aikataulujesi mukaan niin, että asioita käydään läpi juuri silloin, kun ne ovat ajankohtaisia toimistosi toiminnassa.

Tukipalvelumme auttaa

NetBaron®-toiminnanohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja koulutamme kaikki järjestelmän käyttäjät heti käyttöönottovaiheessa. Jos eteesi tulee myöhemmin pulma, älä huolehdi, sillä markkinoiden parhaaksi koettu tukipalvelumme on yhteyshenkilösi tukena ongelmatilanteissa.

NetBaron®-järjestelmän käyttöönotto käy ketterästi, sillä ohjelmat ovat loogisia ja helppokäyttöisiä. Räätälöimme käyttöönoton yrityksellesi ja varmistamme, että perustoiminnot tulevat käyttäjillenne tutuiksi. Nimeämme käyttöönottovaiheeseen projektipäällikön, joka varmistaa, että langat pysyvät käsissä ja järjestelmän hyödyntäminen voi yrityksessäsi alkaa heti tehokkaasti.

Tarjoamme lisäkoulutusta myös kaikkien yksittäisten sovellusten monipuolisten ominaisuuksien hyödyntämiseksi.

Tukipalveluun suoraan järjestelmästä

Sovelluksiin on integroitu sisäinen palautejärjestelmä, jolla voit milloin tahansa suoraan sovelluksesta jättää tukipyynnön, kehitysidean tai toimintahäiriöilmoituksen asiakastukeemme. Vastaamme tukipyyntöihisi arkisin kello 8–16 ja ratkaisemme tarpeesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tukipyynnön lähettäminen

Lue ensin ohje vihreän kysymysmerkin takaa. Jos et löydä vastausta, keskustele tiimisi kanssa tilanteesta, sillä vastaus voi olla lähempänä kuin luuletkaan.

Jos nämä toimet eivät auttaneet, lähetä tukipyyntö kirjekuvakkeen kautta. Jos et pääse tietokoneellasi OLEn palvelimelle, lähetä sähköpostia.

Jos et pysty lähettämään sähköpostia, voi laajakaistayhteytesi olla poikki. Tarkasta asia IT-tuestasi tai laajakaistasi palveluntarjoajalta.

Selkeä hinnoittelumalli – kulut helposti ennakoitavissa

Yksi OLE-konseptin hienouksista on NetBaron®-järjestelmän SaaS-käyttöoikeusmaksuihin pohjautuva selkeä hinnoittelumalli, jossa kustannukset ovat ennalta tiedossa. Hinnoittelu pohjautuu asiakasyritystesi lukumäärän ja aktivoitujen käyttäjätunnusten määrän perusteella laskettavaan kiinteään kuukausimaksuun.

Tilitoimistoille suunnattuun peruspakettiin kuuluvat Talous- ja Palkka-sovellukset. Liittymällä OLE Online -tilitoimistoverkostoon saat omaan käyttöösi myös muut järjestelmän laajat ominaisuudet. Hinnoittelu on tilitoimistoille edullinen ja sitoutumisesi palkitaan muun muassa alemmilla hinnoilla kumppanuustasosi noustessa. Kumppanuudesta on siis selkeää etua! Kannattaa tutustua verkoston tarjoamiin muihin etuihin täällä.

Reskontrat voit ottaa käyttöön joko tilitoimistollesi, asiakkaallesi tai yhteisesti. Käytön maksaa asiakkaasi, joka tekee oman pakettihinnoitellun sopimuksen. Hintaan vaikuttavat valitut ominaisuudet ja käyttäjätunnusten määrä.

Kiinteä hinta varmistaa sen, että yllättäviä lisäkustannuksia ei pääse syntymään. Vaikka toiminnan volyymi kasvaa, hinta pysyy samana. Piilokustannuksia ei tule, koska järjestelmien välisiä transaktioita ei tarvita.

Asiakasratkaisut – miksi keksiä pyörä uudestaan?

Asiakkaasi tarpeet vaihtelevat yrityksen koon ja toimialan mukaan. NetBaron®-järjestelmän taustalla on vuosien kehitystyö, joten monelle alalle on jo olemassa hyväksi todettu kokonaisratkaisu. Monipuolisen toiminnanohjausjärjestelmän lukuisista ominaisuuksista voidaan rakentaa eri tarpeisiin ja eri toimialoille sopiva kokonaisuus.
Monen erillisen järjestelmän sijaan NetBaron®-järjestelmän ominaisuuksista voidaan koota kokonaisuus, joka toimii saumattomasti yhteen ja tukee sekä sinun että asiakkaasi liiketoimintaa. Kun käyttäjälähtöisesti kehitetyn järjestelmän ominaisuudet otetaan tehokkaasti käyttöön, kaikki tarvittava tieto on kustannustehokkaasti yhdessä järjestelmässä, ilman ylimääräisiä transaktiomaksuja tai muita turhia kuluja.

Esimerkkejä eri toimialoilta

Valmiita esimerkkejä asiakasratkaisuista löytyy useilta eri toimialoilta. Tarvitseepa asiakkaasi sitten pelkkää taloushallintoa tai laajemmin vaikkapa sähköisiä tilausjärjestelmiä, huollonohjausta tai tuotannonohjausta, NetBaron®-järjestelmän ydintä on helppo täydentää. Kun olette kiinteästi samassa järjestelmässä keskenänne, kaikki asiakkaasi ydinliiketoiminnan prosesseihin liittyvä tieto kulkee käsi kädessä taloushallinnon kanssa. Kaikki tarvittava materiaali on saman tien käytössäsi. Tarvittaessa järjestelmä voidaan integroida myös asiakkaasi verkkokauppaan.

NetBaron® on kehitetty erityisesti pk-yrityksesi tarpeisiin. Jos asiakasyrityksesi on pieni ja tekee vain muutaman myyntilaskun kuukaudessa, se voi joustavasti ottaa esimerkiksi verkkolaskutuksen käyttöön kevennetyllä laskupakettihinoittelulla.

Miksi keksiä pyörä uudestaan tai toistaa turhia rutiineja, kun olemassa on valmiit mallit asioiden hoitamiseksi tehokkaasti ja joustavasti?

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 029 000 9015