Meisenet Oy

Meisenet
Sanna Kiminki
p. 0201 664 200
info@meisenet.fi
www.meisenet.fi
Postitorvenkatu 14
33840 Tampere

Meisenet Oy on vuonna 1994 perustettu monipuolinen taloushallinnon ja sähköisen liiketoiminnan asiantuntijaorganisaatio.

Sähköistä taloushallintoa vuodesta 2005

Meisenet Oy on vuonna 1994 perustettu monipuolinen taloushallinnon ja sähköisen liiketoiminnan asiantuntijaorganisaatio.

Meisenet Oy on OLE Online-tilitoimistoverkoston perustajajäsen. OLE Online-tilitoimistot eriytettiin Meisenetistä omaksi yhtiöksi Oleline Oy kesällä 2018. Meisenet Oy keskittyy nyt tilitoimistotoimintaansa.

Meisenetissä on tehty sähköistä taloushallintoa vuodesta 2005 alkaen. Sähköisen taloushallinnon edelläkävijänä Meisenet tarjoaa pitkän kokemuksensa turvin myös sähköisen liiketoiminnan konsultointipalveluja.

Meisenetin toimitilat sijaitsevat Tampereen Lahdesjärvellä, sen ison sini-keltaisen huonekalukaupan läheisyydessä aivan Helsingin moottoritien tuntumassa.

Tilitoimiston henkilökunta palveluksessanne

Meisenetissä työskentelee yhteensä 7 työntekijää. Toimitusjohtajana häärää KLT-kirjanpitäjä Sanna Kiminki, joka vastaa Meisenetin kehittämisestä. Palvelupäällikkö Maija Engbäck vastaa palvelusta ja tilitoimiston työnohjauksesta. Maija on taloushallinnon rautainen ammattilainen, joka tuo auringon toimistoon vesisateellakin.

Maijan lisäksi pääkirjanpitäjinä toimivat Jarmo Hankela, Eija Niemensivu ja Marjo Yrölä. Jarmo on temperamenttinen, työhönsä tunteella suhtautuva taloushallinnon ammattilainen, jonka erikoisalaa Meisenetissä on yritysten perustamiset ja yritysjärjestelyt. Eija on miellyttävä asiakaspalvelija, joka hoitaa työnsä ammattitaitoisesti huomioiden pienetkin yksityiskohdat asiakkaan parhaaksi. Marjo on toimiston sosiaalinen ilopilleri, joka suhtautuu työhönsä määrätietoisen ammattilaisen otteella ja on myös Talous-Baronin sertifioitu kouluttaja.

Taloushallinnon tiimin täydentävät taloushallinnon assistentit Miikka Laaksonen ja Sajida Pellonperä. Miikka on järjestelmällinen ja näppärä taloushallinnon osaaja, joka pystyy hallitsemaan sujuvasti niin pienet yksityiskohdat kuin suuremmatkin kokonaisuudet. Sajida on Meisenetin tuorein kasvo, joka vahvistaa palkanlaskentaosastoa Johannan työparina pyrkimyksenään kehittyä palkanlaskennan ammattilaiseksi. Palkanlaskennan lisäksi Sajida täydentää myös taloushallinnon tiimiä.

Palkanlaskennasta vastaa sisaryritys Palkkatalo Oy. Palvelupäällikkönä toimii PHT-palkanlaskija Johanna Mäkelä, joka hoitaa työnsä varmalla ammattilaisen otteella täsmällisesti ja pyrkii jatkuvasti kehittämään osaamistaan entisestään. Johanna on Palkka-Baronin sertifioitu kouluttaja. Palkanlaskentatiimiin kuuluvat lisäksi Elsi Suhonen ja Erika Ahola.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 029 000 9015