03/03/2015

Kassa-Baron – joustava kassajärjestelmä

Kassa-Baronilla säästät aikaa ja rahaa

Kassa-Baron soveltuu liikkeiden ja kauppojen päivittäismyyntiin. Sovelluksen monipuoliset asetukset sekä työskentelyä nopeuttavat toiminteet helpottavat kassatyöskentelyä. Kassatapahtumista syntyvät reaaliaikaisesti myös kirjanpidon tositteet. Näin kirjanpito nopeutuu ja säästetään aikaa ja rahaa.

Kassa-Baron mahdollistaa perinteisen kassajärjestelmän ominaisuudet ajasta ja paikasta riippumatta. Itse ohjelmoitavien pikamyyntipainikkeiden avulla nopeutetaan tuotteiden käsinpoimintaa huomattavasti etenkin, jos kassapäätteessä on kosketusnäyttö.

Kassatapahtumariviksi voidaan tuoda mikä tahansa laskutusjonossa oleva myyntitapahtuma ja käsitellä se kassatyyppisesti loppuun, esimerkiksi integroidun maksupäätetapahtuman ja pankkikortin avulla.

Mahdollisuus monipistekäyttöön

Kassa-Baron tukee monipistekäyttöä, jolloin kassapisteet voidaan nimetä ja numeroida pistekohtaisesti. Kassatapahtumia ja -raportteja voidaan tarkastella myös kassapistekohtaisesti.

Tositteet automaattisesti kirjanpitoon

Lasku- ja kassatapahtumasta syntyy automaattisesti tosite kirjanpitoon, mikäli käytössä on Talous-Baron, myyntireskontra ja kirjanpito. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen kassavirtojen tarkastelun ja raportoinnin, vaikka kassat olisivat eri paikkakunnilla sijaitsevissa toimipisteissä.

Tarkastele tapahtuma ja historiatietoja helposti

Kassatapahtumia ja myyntihistoriaa voidaan etsiä ja tarkastella jälkikäteen omalla kassatapahtumiin tarkoitetulla etsintätoiminnolla. Tämä nopeuttaa asiakaspalvelua ja parantaa laatua. Tapahtumatietoja voidaan tarkastella mm. myyntitapahtuman tilatiedon ja lokitiedon sekä sovellusten välisten tapahtumalinkkien ja asiakashistorian avulla.

Yrityksen ilmeen mukaiset tulosteet ja käyttöliittymä

Tulostuspohjat ja pikanäppäimistöt ovat luotavissa ja muokattavissa tulostuspohjaeditorilla, jonka avulla niistä voidaan tehdä myös omia pohjia.

Ominaisuuksia
  • Monipistekäyttö
  • Asiakas- ja tuoterekisterit
  • Ohjelmoitavat pikamyyntipainikkeet
  • Korjaus- ja hyvityskuitit
  • Kuittinumeron automaattinen muodostaminen
  • Suoritusten automaattinen tai manuaalinen kirjaus
  • Viivakoodilukija, kuittikirjoitin ja maksupääteintegraatio
  • Itse luotavat ja hallittavat maksutavat: mm. käteinen, EMV-sirulliset debit- ja kreditkortit

Tilaa testitunnukset

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi