Palvelut yritykselle

Siirry sähköiseen liiketoimintaan

Sähköisen taloushallinnon ja toiminnanohjauksen avulla tehostat toimintaasi ja käytät aikaasi hyödyllisemmin yrityksen kehityksen ja menestyksen kannalta tärkeisiin asioihin. Teet harkitumpia ja perustellumpia päätöksiä, kun käytössäsi on aina ajantasainen taloustieto, eikä historiaan perustuva tunnepohjainen arvio.

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen sähköistäminen ei ole hankalaa – varsinkin kun apunasi on kehitystyötä jo vuosia tehneitä alan ammattilaisia. Yksi ratkaisu ei sovi kaikille, joten anna meidän auttaa juuri sinulle sopivan kokonaisuuden rakentamisessa. Hetken päästä mietit, miksi et tarttunut toimeen jo paljon aiemmin.

Taloushallinto on OLE Online -tilitoimistojen ydinosaamista. Voit siis luottaa siihen, että talousasiasi ovat aina asiantuntijoiden hoidossa!

Anna meidän auttaa!

OLE Online -tilitoimistoverkostosta löytyy sinullekin sopiva kumppani. Ota yhteyttä myynti@netbaron.fi.

Kumppaneistamme löytyy sinullekin

sopiva tilitoimisto

OLE Online -tilitoimistot käyttävät NetBaron®-järjestelmää ja sen laajoja ominaisuuksia. Verkostosta löytyy varmasti sinullekin sopiva tilitoimistokumppani. Anna meidän auttaa sinua sopivan kumppanin etsimisessä!

OLE-verkoston kumppanit ovat itsenäisiä tilitoimistoja. Kaikkia kuitenkin yhdistää halu olla tukenasi ja auttaa sinua viemään liiketoimintasi uudelle tasolle.

OLE-verkoston tilitoimistot tarjoavat sinulle sähköiset myynti- ja ostoreskontrapalvelut sekä tietenkin kirjanpitopalvelut.

Ryhdy siis tuumasta toimeen ja ota rohkeasti yhteyttä. Siirtämällä taloushallintosi OLE Online -tilitoimiston hoidettavaksi, voit paremmin keskittyä omaan osaamiseesi.

Tilitoimistopalvelut tarpeittesi mukaan

OLE-palvelumalliin kuuluu valmiiksi konseptoituja palvelumalleja, joita Kulta- ja Hopea-tason kumppanit käyttävät. Niistä löytyy toimiva malli juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Tiedonkulku on aina sujuvaa ja reaaliaikaista, kun olet samassa järjestelmässä OLE Online -tilitoimiston kanssa.

Palvelumallit

Palvelun hyödyntäminen edellyttää sinulta vain Talous -sovellusratkaisun käyttöönottoa ja sähköisen pankkiyhteyden avaamista pankissa. Veroasiointien hoitamiseen tilitoimistosi tarvitsee lisäksi Katso-valtuutuksen. Siinä kaikki. Palvelulla on kiinteä kuukausihinta, joten pystyt aina ennakoimaan taloushallintosi kustannukset.
Sähköisen taloushallinnon kuukausipalvelu, jossa saat käyttöösi NetBaron®-järjestelmän taloushallinnon sovellukset ostolaskujen vastaanottamiseen ja myyntilaskujen sähköiseen lähettämiseen. Huolehdit itse reskontrastasi, mutta oma kirjanpitäjäsi hoitaa kirjanpidon ja kuukausittain tehtävät viranomaisilmoitukset.

OLE Huoleton

Jätä rutiinit tilitoimistosi huoleksi. Sähköisen taloushallinnon ja toiminnanohjauksen avulla tehostat toimintaasi ja käytät aikaasi hyödyllisemmin yrityksen kehityksen ja menestyksen kannalta tärkeisiin asioihin. Teet harkitumpia ja perustellumpia päätöksiä, kun käytössäsi on aina ajantasainen taloustieto, eikä historiaan perustuva tunnepohjainen arvio.

Sähköinen taloushallinto joustavasti ja aina ajan tasalla

OLE-verkoston Kulta- ja Hopea-tason kumppanit käyttävät ensisijaisesti ns. OLE Huoleton -palvelupaketin mukaista toimintamallia. Palvelu on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat huolettomuutta yhdistettynä aina ajan tasalla olevaan taloushallinnon palveluun.

Tilitoimistosi vastaanottaa päivittäin saapuvat laskusi ja laittaa ne sähköisesti kiertoon yrityksesi avainhenkilöille tarkastusta ja hyväksyntää varten. Voit myös halutessasi itse huolehtia maksuista suoraan samasta järjestelmästä.

Käteiskuiteista voit ottaa helposti kuvan suoraan järjestelmään Kuitti -sovelluksella. Myyntilaskutuksen voit hoitaa itse tai ulkoistaa tilitoimistokumppanillesi. Jos käytössä on esimerkiksi Tilaus-sovellus, laskutettavat työt siirtyvät automaattisesti laskutusjonoon ja kumppanisi huolehtii puolestasi laskujen lähettämisestä asiakkaillesi.

Kumppanisi huolehtii aina myös kirjanpitosi oikeellisuudesta ja viranomaisilmoitusten teosta ajallaan. Olet joka hetki ajan tasalla yrityksesi taloudesta.

Siirry sähköiseen liiketoimintaan

Palvelun hyödyntäminen edellyttää sinulta vain Talous-sovellusratkaisun käyttöönottoa ja sähköisen pankkiyhteyden avaamista pankissa. Veroasiointien hoitamiseen tilitoimistosi tarvitsee lisäksi Katso-valtuutuksen. Siinä kaikki. Palvelulla on kiinteä kuukausihinta, joten pystyt aina ennakoimaan taloushallintosi kustannukset.

Tutustuttuasi sähköisen taloushallinnon helppouteen ja ajantasaisen tiedon hyödyntämiseen päätöksenteossa, voit laajentaa NetBaron®-järjestelmän muihin ratkaisuihin, kuten pitkälle vietyihin sähköisiin toiminnanohjaukseen, henkilöstöhallintoon ja asiakkuudenhallintaan kehitettyihin ratkaisuihimme.

Tee elämästäsi helpompaa ja keskity olennaiseen! OLE Huoleton -palvelumme auttaa sinua.

OLE Tehokas

Jos haluat hoitaa sähköisen reskontrasi itse, sinulle sopiva palvelu on OLE Tehokas. Se on sähköisen taloushallinnon kuukausipalvelu, jossa saat käyttöösi NetBaron®-järjestelmän taloushallinnon sovellukset ostolaskujen vastaanottamiseen ja myyntilaskujen sähköiseen lähettämiseen. Huolehdit itse reskontrastasi, mutta oma kirjanpitäjäsi hoitaa kirjanpidon ja kuukausittain tehtävät viranomaisilmoitukset.

Joustava yhteiskäyttö kirjanpitäjän kanssa

Kerran kuukaudessa kirjanpitäjäsi käsittelee sähköiset tiliotteet, kohdistaa maksusuoritukset, käsittelee Kuitti-sovelluksella tai sähköpostitse toimitetut kuitit ja valvoo kirjanpidon oikeellisuuden myös itse tekemiesi tiliöintien osalta. Kirjanpitäjäsi huolehtii myös kauden päätösvientien ja kuukausitäsmäytysten tekemisestä, kausiveroilmoituksen laadinnasta ja lähetyksestä viranomaisille, ennakkoveroseurannasta ja kirjanpidon kuukausiraportoinnista. Tarvittaessa hän voi hoitaa myös kustannuspaikkojen ja projekti- tai työnumeroiden käsittelyt.

Kuukausiveloitukseen voidaan sisällyttää myös reaaliaikaisten raporttien visualisointiin käytettävä graafinen raportointi- ja budjetointityökalu sekä erikseen laskutettavia muita lisätöitä.

Sinulta OLE Tehokas -palvelun käyttöönotto edellyttää sähköisen Talous-ratkaisun käyttöönottoa vähintään ostoreskontran osalta. Suosittelemme lisäksi ainakin myyntireskontran käyttöönottoa ja todellista tehoa toimintaasi saat rakentamalla pitkälle viedyistä toiminnanohjauksen, henkilöstöhallinnon ja asiakkuudenhallinnan sähköisistä ratkaisuista sinulle räätälöidyn, toimivan kokonaisuuden. OLE Tehokas -palvelu edellyttää sinulta myös sähköisen pankkiyhteyden avaamista pankissa (Web Services -rajapinta), verkkolaskujen lähetystä ja vastaanottoa sekä Katso-valtuutuksen myöntämistä tilitoimistollesi veroasiointien hoitamista varten.

Laskumäärien kasvaessa voit helposti siirtyä laajemman OLE Huoleton -palvelun käyttäjäksi. Ole siis tehokas ja hyödynnä sähköisten ratkaisujen parhaat ominaisuudet liiketoiminnassasi.

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen sähköistäminen ei ole hankalaa – varsinkin kun apunasi on kehitystyötä jo vuosia tehneitä alan ammattilaisia. Yksi ratkaisu ei sovi kaikille, joten anna meidän auttaa juuri sinulle sopivan kokonaisuuden rakentamisessa. Hetken päästä mietit, miksi et tarttunut toimeen jo paljon aiemmin.

Helppo käyttöönotto

NetBaron®-järjestelmän käyttöönotto on helppoa. Sinun ei tarvitse osata koodikieltä tai tehdä laitehankintoja. Järjestelmä toimii pilvipalveluna ja saat sen käyttöönottoon ammattilaistemme täyden tuen tyytyväisyystakuulla.

Käyttöonottopalveluumme kuuluu tyytyväisyystakuu: jos et ole tyytyväinen järjestelmään käyttöönoton jälkeen, palautamme maksusi ja puramme sopimuksen. Panostamme käyttöönottoon ja haluamme sen sujuvan ongelmitta ilman turhia katkoksia yrityksesi toiminnassa. Kokeneet ammattilaisemme avustavat muun muassa asiakas- ja tuotetietojen siirtämisessä nykyisestä järjestelmästäsi uuteen. Laitamme asetukset kuntoon toimintasi ja tarpeittesi mukaisesti, jotta pääset helposti ja nopeasti käyttämään uutta NetBaron®-järjestelmääsi ja saat siitä heti parhaan mahdollisen hyödyn.

Käyttöönottoprosessiin nimetään projektipäällikkö, joka huolehtii, että asiat etenevät sujuvasti. Projektipäällikkö on käytettävissä koko käyttöönottoprojektin ajan.

OLE Online -palvelumalliin kuuluu, että koulutamme kaikki järjestelmän käyttäjät. Käyttöönottokoulutus räätälöidään asiakaskohtaisesti. Et siis jää koskaan yksin, vaan kauttamme saat niin koulutusta kuin tukea järjestelmän käytössä.

Tuki aina lähellä

Markkinoiden osaavinta tukipalvelua

OLE-ratkaisujen ylpeydenaihe on markkinoiden parhaaksi arvioitu tukipalvelu, joka on aina käytettävissäsi.

Lähin tukijasi erityisesti taloushallinnon osalta on oman tilitoimistosi yhteyshenkilö, jonka intohimona on auttaa sinua menestymään. Järjestelmän kautta voit ottaa yhteyden tukipalveluumme 24/7. Tukipalvelu kuuluu kiinteänä SaaS-käyttöoikeusmaksuun. Kiireellisissä asioissa voit myös turvautua maksulliseen puhelintukeemme.

Tukipalvelussamme on aktiivisia järjestelmän käyttäjiä, jotka tuntevat järjestelmän erityisesti käyttäjän näkökulmasta ja puhuvat siten kanssasi samaa kieltä. Sinun ei tarvitse osata koodikieltä tai muita tietotekniikan ihmeellisyyksiä, vaan saat vastauksen käyttäjälle ymmärrettävällä tavalla.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää: 029 000 9015