03/03/2015

Monipankki

Monipankki – pankkiyhteydet kaikkiin pankkeihin

Pankkiliikenne onnistuu Monipankki-sovelluksella missä ja milloin vain. Saat verkkoversion perinteisen pankkiliikenneohjelman hinnalla, eikä käyttö ole sidottu yhteen tietokoneeseen tai paikkaan. Lisäksi Monipankki mm. noutaa aineistot automaattisesti valmiiksi päivän töitä varten.

Automatiikkaa ja monipuolisuutta

Monipankki tukee kaksisuuntaisesti sekä uusia että vanhoja pankkiaineistotiedostomuotoja, jotka ovat Finanssialan keskusliiton mukaisessa muodossa mm. C2B, LMP, LUM, SV, TS, TITO, Finvoice ja saldokysely.

Pankkiliikennesopimukseen voidaan kytkeä NetBaron®-käyttöoikeussopimuksen puitteissa eri asiakkaiden Suomessa toimivia pankkitilejä. Käytössä on myös automaattinen aamuajastustoiminto, jonka avulla noudetut aineistot ovat valmiina siirtoa varten, eikä niitä tarvitse enää erikseen pankista noutaa.

Asetusten avulla oikeudet kohdalleen

Asetuksista voidaan määritellä käyttäjätunnukselle oikeudet nähdä, lähettää, vastaanottaa sekä siirtää pankkiaineistoa ulkopuolisen järjestelmän ja NetBaronin välillä. Lisäksi asetuksissa voidaan määritellä käyttöön maksuaineiston lähetykseen PIN-koodi, jolla varmistetaan käyttöoikeudet eräkohtaisesti maksuaineiston lähettämisen yhteydessä.

Tilaa testitunnukset