Uusi jaksotustyökalu tuo sujuvuutta kirjanpitoon

Tositteiden manuaalinen jaksottaminen usealle kuukaudelle on työläs kirjanpidon prosessi, joka altistaa helposti ihmisen tekemille näppäilyvirheille. Talous-Baronin® uudella jaksotustyökalulla vahvistat kirjanpitosi automatisoitua prosessia – voit jaksottaa järjestelmässä olevat myynti- ja ostolaskut kirjanpitoon halutulle ajanjaksolle vain muutamalla klikkauksella.

Jaksotustyökalu helpottaa kaikkien tilitoimistoasiakkaidemme arkea. Valitsemalla haluttu aikaväli jaksotus tapahtuu suoraan laskulta. Työkalu laskee ja luo jaksotettavat tositteet puolestasi automaattisesti. Jaksotuksen voi tehdä myös tilikauden vaihteen yli.

Työkalussa on valmiita profiileja, jotka vähentävät manuaalista työtä entisestään. Ohjelmisto ehdottaa profiilin mukaisia oletusasetuksia jaksotukselle, mutta profiileja voi tarpeen mukaan myös muokata tai tehdä lisää.

Myös jaksotusten oikeellisuuden tarkistaminen on helppoa selkeän raportointinäkymän ansiosta.

Nämä ja monet muut jaksotustyökalun tuomat hyödyt ja ominaisuudet esittelemme tulevassa webinaarissamme. Tiedotamme ajankohdasta myöhemmin, seuraa siis uutisiamme!

Siirrä kirjanpito NetBaroniin® helposti!

Haluaisitko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon?

Voit tutustua Talous-Baronin® monipuolisiin ominaisuuksiin täällä. Laajennetulla CSV-tuontityökalulla voit tuoda kirjanpidon tositteet alkuperäisillä tositenumeroinneilla NetBaroniin® kaikista CSV-vientiä tukevista ohjelmistoista, kuten Tikonista.

Jos olet kiinnostunut ottamaan NetBaron®-sovellusperheen tuotteen yrityksesi käyttöön, ota yhteyttä myynti@netbaron.fi tai soita meille numeroon 029 000 9015.