Sujuvampaa työajan raportointia Kello-MobiAppilla – uudet ominaisuudet

NetBaron-ratkaisut tilitoimistolle

Kello-Baron tarjoaa yrityksille monipuoliset työkalut työtuntien helppoon kirjaamiseen, seurantaan sekä laskuttamiseen. Mobiiliversio Kello-MobiAppin avulla työsuoritukset voi kirjata älypuhelimella tai tabletilla missä tahansa – se soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi yrityksille, missä tehdään paljon liikkuvaa työtä.

Kelloon kirjatut työtunnit siirtyvät automaattisesti ja reaaliajassa muihin NetBaron®-sovelluksiin, jolloin työtuntien raportointi niin palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen kuin kirjanpitoonkin onnistuu tehokkaasti yhden järjestelmän kautta. Sovellus mahdollistaa myös työaikatapahtumien tilastoinnin ja raportoinnin viranomaisille tarpeen mukaan.

Miksi ottaa Kello-MobiApp käyttöön?

  • Kaikista kirjauksista jää merkintä, jolloin työtuntien raportointi ja seuranta on läpinäkyvää.
  • Nopea käyttöliittymä, joka toimii kaikilla älypuhelimilla ja tableteilla.
  • Tietoturvallinen ohjelmisto. Kello-MobiAppiin kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla tai NFC-sirukortilla.
  • NetBaronissa® on huomioitu suomalaiset juhlapyhät sekä Suomen työaikalaki.
  • Soveltuu erikokoisille yrityksille työntekijöiden määrästä riippumatta.

Voit tutustua Kello-Baronin ja Kello-MobiAppin käyttöön NetBaronin® Youtube-kanavalla.

Kello-Baronin uudet ominaisuudet

NetBaron®-sovelluksia päivitetään aktiivisesti vastaamaan nykyaikaisten yritysten tarpeisiin. Syksyn 2020 aikana olemme julkaisseet Kello-Baroniin uusia ominaisuuksia työajan seurantaan ja laskutukseen.

Tulevassa päivityksessä julkaisemme automaattileimaus- sekä kelloleikkuri-omaisuudet. Kelloleikkurilla voidaan määrittää sisään- ja ulosleimauksille kellonajat, joiden puitteissa leimaukset sallitaan. Ominaisuudet tulevat käyttöön 9.12.2020.

Kello-MobiAppissa uudet ominaisuudet ovat jo kaikkien käytössä. Mobiilisovelluksesta on julkaistu uusi versio, joka on ladattavissa Google Play -kaupasta ja App Storesta.

Kokeile Kello-Baronia kuukauden ajan ilmaiseksi

Kiinnostuitko tehostamaan yrityksesi työajan seurantaa ja laskutusta? Voit tutustua Kello-Baroniin kuukauden ajan ilmaiseksi tilaamalla itsellesi testitunnukset täältä.

Kaikissa kysymyksissä myyjämme auttavat sinua sähköpostitse myynti@netbaron.fi tai puhelimitse 029 000 9015. Keskustelemme mielellämme kanssasi keinoista, joilla NetBaron® voi tehostaa yrityksesi toiminnanohjausta.

Lue myös: