Säästä rahaa taloushallintosovelluksilla

NetBaron Aurinkopalvelu® taloushallintosovelluksien avulla säästät aikaa ja rahaa. Kymmenen työntekijän organisaatiossa voi säästää jopa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä vähenee, kun sekä asiakkaamme että tilitoimisto hyödyntävät automatiikkaa.

Netbaron, taloushallinto-ohjelmisto, taloushallinto, kirjanpitojärjestelmä, yrityksen, taloushallinto.

Taloushallintosovelluksilla säästät aikaa ja rahaa

NetBaron Aurinkopalvelun® automatiikka tekee ison osan töistäsi. Taloushallintosovelluksia käyttämällä esimerkiksi kirjanpitoon tarvittava aika vähenee merkittävästi. Materiaalin toimittaminen kirjanpitoa varten helpottuu, kun muun muassa myyntilaskut, ostolaskut ja tiliotteet ovat jo valmiiksi järjestelmässä. Lisäksi todennäköisyys virheiden mahdollisuuteen vähenee, kun manuaaliset työvaiheet jäävät pois.

Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja henkilöstön tehtäväkuormaa. 10 hengen yrityksessä voidaan säästää jopa yhden ihmisen palkkakulut, mikä on sivukuluineen useita tuhansia euroja kuukaudessa.

Tehostaa yrityksen toimintaa

Netbaron, taloushallinto-ohjelmisto, taloushallinto, kirjanpitojärjestelmä, yrityksen, taloushallinto.

Yrityksen toiminta tehostuu ja tarkentuu, koska tiedot ovat saatavilla reaaliaikaisesti. Työtekijöiden tuottama tieto on heti kaikkien muidenkin käytettävissä ja se on helppo välittää eteenpäin esimerkiksi kirjanpitäjälle tai liiketoiminnan kehittäjälle.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa myös entistä monipuolisemman raportoinnin, jota voidaan käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen. Sillä saa selville esimerkiksi mihin vuodenaikaan kauppa käy parhaiten. Lisäksi sesonkituotteita voi hankkia varastoon jo ennakkoon, mikä helpottaa kaupantekoa.

NetBaron Aurinkopalvelu® tarjoaa erinomaiset hakutoiminnot, jotka helpottavat tiedon etsimistä. Näin aikaa jää myös muuhun. Tietoa voi etsiä vaikka 15 vuoden ajalta ja saat ne eteesi saman tien. Asioiden selvittäminen ja tietojen etsiminen ovat alasta riippuen merkittävimpiä, ellei merkittävin ajansäästöllinen asia.

Helpottaa liiketoiminnan laajentamista

Netbaron, taloushallinto-ohjelmisto, taloushallinto, kirjanpitojärjestelmä, yrityksen, taloushallinto.

Taloushallintosovellukset tekevät liiketoiminnan laajentamisesta helpompaa.

NetBaron Aurinkopalvelua® voi käyttää missä ja milloin vain, tarvitset vain internetselaimen ja verkkoyhteyden. Pilvipalvelun avulla varmistat sen, että laitteiden rikkoutuminen ei vahingoita yrityksen toimintaa. Kaikki yrityksen tuottama liiketoiminnan materiaali kuten laskutustiedot, kirjanpitomateriaali, asiakasrekisteri ja työntekijöiden palkanmaksutiedot ovat turvassa. Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa.

Yrityksen koon kasvaessa yli kymmeneen henkeen tarvitaan taloushallintoonkin toiminnanohjaus ja selvät prosessit. Tällöin pelkkä myyntilaskutus ja ostolaskujen maksaminen ei riitä, vaan järjestelmän tulee tukea ja muistuttaa käyttäjää hoidettavista tehtävistä. NetBaron Aurinkopalvelu® tarjoaa täydellisen sähköisen liiketoiminnanohjauksen sovelluskokonaisuuden. Sovellusperhe toimii yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi tarjouspyynnöstä on helppo tehdä tarjous, tilaus, lasku sekä kirjanpidon tapahtuma automaattisesti. Lue lisää tästä.

NetBaron Aurinkopalvelu® Taloushallinnon sovellukset

Taloudenohjauksen sovelluksilla hoituvat mm. osto- ja myyntireskontrat, ostolaskujen sähköinen käsittely sekä hyväksyminen, sähköinen laskutus, kassatapahtumat, palkkahallinto, kirjanpito ja pankkiyhteydet. Myös tilinpäätös ja tilintarkastus sekä ilmoitukset viranomaisille onnistuvat sähköisesti NetBaron Aurinkopalvelulla®.

Lue mitä yrityksen tunnuslukuja kannattaa seurata.

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi