NetBaron® kehittää Dimensio -ominaisuutta!

Olemme kehittäneet Talous- ja Palkka-Baronin®  seurantakohteita. Muita nimiä seurantakohteille ovat mm. dimensiot tai kustannuspaikat. Tämä uudistus mahdollistaa nykyisten seurantakohteiden eli kustannuspaikan ja työnumeron rinnalle uusia seurantakohteita ja kasvattaa käytössä olevien seurantakohteiden määrää.

Kirjanpitäjä hyödyntää dimensiota eli kustannuspaikkoja

Uusia seurantakohteita eli dimensioita voidaan käyttää jo nykyisellään myyntilaskulla, ostolaskulla, tiliotteella, manuaalisella kirjanpidon tositteella sekä palkkalaskelmalla. Toiminto mahdollistaa myös tapahtumien prosentuaalisen jaon eri seurantakohteille, jolloin yksikin rivi voidaan jakaa useammalle dimensiolle ja dimensionimikkeelle.

Esittelywebinaari uudesta dimensio -ominaisuudesta 18.10.2023

Järjestämme maksuttoman webinaarin 18.10.2023 klo 10.00-11.30, jossa esittelemme uuden dimensio -ominaisuuden toimintaa. Ominaisuus avataan tässä vaiheessa käyttöön rajatulle pilotoinnista kiinnostuneille organisaatioille.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin tästä!

Webinaariin osallistuminen on hieno mahdollisuus päästä kommentoimaan kehitettyjä ominaisuuksia ja näin auttaa meitä hiomaan lopputulos palvelemaan parhaiten juuri sinua.