Kello-Baron

03/03/2015

Kello-Baron – työajan seuranta ja laskutus

Kello-Baron tarjoaa helpon työkalun työajan seurantaan, laskutettavien tuntien laskuttamiseen ja tuntilistojen tulostamiseen sekä sähköiseen siirtämiseen.

 

Kello-BaronTilaa-testitunnukset

Kirjaa tunnit ja lisäkorvaukset helposti

Sovelluksen avulla voidaan työtunnit, ylityöt ja lisäkorvaukset kirjata helposti ja nopeasti. Tehtyihin työtunteihin on mahdollista merkitä asiakkaan tiedot, projektinumero tai liittää esimerkiksi työmääräys liitetiedostona. Näin seuranta helpottuu ja toiminta tehostuu. Tehdyt työtunnit on myös helppo viedä laskutukseen tai palkanmaksuun.

Muokkaa ja laskuta

Kirjausten jälkeen työtunteja on mahdollista vielä korjata ja muokata käyttöoikeuksien mukaisesti. Kirjauksien historiaa pystytään myös seuraamaan esimerkiksi hyväksyttyjen ja muokattujen kirjauksien osalta. Kaikista kirjauksista jää järjestelmään merkintä. Monipuolisten hakuominaisuuksien johdosta päivän, viikon, kuukauden tai itsevalitun ajanjakson aikana tehdyt ja hyväksytyt sekä laskutetut työtunnit löytyvät sujuvasti.

Mobi-Kello liikkuvaan työhön

Mobi-Kello on uudenlainen ratkaisu liikkuvan työn kirjaamiseen ja seurantaan. Se tarjoaa pienille päätelaitteille, kuten matkapuhelimille ja PDA-laitteille kehitetyn helppokäyttöisen ja nopean käyttöliittymän.

Mobi-Kellon avulla työsuorituksen voi kirjata tehdyksi reaaliaikaisesti. Mobi-Kellon käyttäjä voi olla toimistolla, asiakkaan luona tai toisella puolella maapalloa.

Organisaation ja työntekijän yhteys on aina reaaliajassa

Mobi-Kellossa on samat ominaisuudet kuin Kello-Baronissa, kuten esimerkiksi tuoterekisterituki ja materiaalinkäsittely. Tehty työ voidaan kohdistaa myös työnumerolle ja kustannuspaikalle. Laskutusaineisto syntyy nopeasti ilman viiveitä ja inhimillisiä erehdyksiä.

lataa-esite