NetBaronin® ja APIXin yhteistyö mahdollistaa edullisen verkkolaskutuksen

NetBaron® ja Apix verkkolaskuvälittäjä sopivat kattavasta yhteistyöstä vuoden 2018 aikana, mikä on tuonut asiakkaillemme uuden väylän verkkolaskutukseen ja myös palkkalaskelmien lähetykseen. Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto suoraan NetBaronista® onnistuu vaivattomasti Apixin kautta ja palvelun käyttöönotto on helppoa. Osto- ja myyntilaskut kulkevat samaa kanavaa pitkin helposti ja edullisesti kaikille pankeille ja operaattoreille.

Tulostuspalvelun ja skannauspalvelun myötä voit myös heittää hyvästit kirjeinä lähteville tai saapuville laskuille. Ostoreskontra ja verkkolaskupalvelu helpottavat ostolaskujen hallintaa ja tuovat selvää ajan ja kustannusten säästöä. Palkka-Baron käyttäjien on mahdollista hyödyntää myös Apixin tulostuspalvelua palkkalaskelmien lähetykseen palkansaajille.

Myyntilaskut

Myyntilaskut voit lähettää suoraan ohjelmasta vaivattomasti ja luotettavasti, erillistä lähetysohjelmaa ei tarvita. Lasku välitetään vastaanottajan käyttämää kanavaa pitkin sen mukaan millaiset verkkolaskuasetukset vastaanottajan tiedoissa on. Mikäli vastaanottajalla ei ole verkkolaskutusta vielä käytössä, voidaan lasku ohjata tulostuspalveluun, josta paperilaskut tulostetaan ja postitetaan vastaanottajalle. Verkkolaskutus on nopea ja kustannustehokas tapa lähettää laskut vastaanottajille.

Ostolaskut

Toimittajilta tulevat ostolaskut ohjautuvat Apixin kautta suoraan NetBaron® ostoreskontraan tarkastettaviksi, hyväksyttäviksi ja edelleen pankkiin maksettavaksi sekä samalla kirjanpitoon asti. Ostolaskun saa yhdistettyä ostotilaukseen ja kuluseuranta on helppoa. Ostolaskujen skannauspalvelu huolehtii niiden toimittajien laskuista, jotka lähettävät vielä paperilaskuja. Ostolaskujen käsittelyyn kuluva aika lyhenee merkittävästi.

Palkkalaskelmat

NetBaronissa tehdyt palkkalaskelmat voidaan lähettää Apixin tulostuspalvelun kautta palkansaajille paperiversiona. Ei enää manuaalista tulostus- ja postitustyötä palkanlaskijalle.

Palvelut ovat käytettävissä kun käytössäsi on NetBaron® taloudenohjaus

Verkkolaskut alkaen 22 snt / kpl. Kysy lisää!