10 vinkkiä taloushallinto-ohjelman valitsemiseen

Mitä huomioida taloushallinto-ohjelmaa valitessa? Taloushallinto-ohjelman valinta on keskeinen päätös, joka voi vaikuttaa merkittävästi yrityksesi päivittäiseen toimintaan ja talouden hallintaan. Mutta mitä seikkoja yrittäjän tulisi ottaa huomioon?

Nainen etsimässä laskutusohjelmaa

Huomioi ainakin nämä, kun valitset taloushallinto-ohjelmaa:

 1. Käyttöliittymä ja Käytettävyys; Yksinkertainen ja selkeä käyttöliittymä tekee työskentelystä miellyttävää. Valitse ohjelma, joka on helppokäyttöinen ja vaivaton.
  .
 2. Automaatio ja Tehokkuus; Automatisoidut prosessit, kuten automaattinen kirjanpito ja reskontrien kohdistus, säästävät aikaa ja vähentävät virheiden mahdollisuutta.
  .
 3. Monipuolisuus; Tarkista, että ohjelma tarjoaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet kuten erilaisten laskutyyppien luonti esimerkiksi korkolaskut ja maksukehotus.
  .
 4. Raportointimahdollisuudet; Tutki ohjelman tarjoamia raportointivaihtoehtoja. Hyvä taloushallinnon ohjelmisto ei ainoastaan helpota työtehtäviäsi vaan mahdollistaa myös liiketoiminnan tehokkaan seurannan ja analysoinnin erilaisten raporttien avulla. Tarkista ohjelmistopakettiin kuuluvien raporttien määrä ja laajuus sekä käyttökelpoisuus omassa liiketoiminnassasi.
  .
 5. Tietourvallisuus; Tietoturva on avainasemassa. Varmista, että valitsemasi ohjelma tarjoaa riittävän monipuoliset varajärjestelmät ja suojaukset.
  .
 6. Mobiilikäyttö ja Pilvipalvelut; Joustavuus on valttia. Valitse ohjelma, joka mahdollistaa työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta, millä päätelaitteilla tahansa.
  .
 7. Kustannukset; Tee vertailua eri ohjelmien perusmaksujen välillä ja ota huomioon myös mahdolliset tapahtumapohjaiset lisäkulut.
  .
 8. Asiakastuki; Hyvä asiakastuki varmistaa, että saat tarvittaessa apua nopeasti. Tarkista, millaisia tukipalveluvaihtoehtoja ohjelma tarjoaa.
  .
 9. Referenssit ja Arvostelut; Asiakasreferenssien avulla pääset tutustumaan todellisiin käyttäjäkokemuksiin ja näin teet parempia päätöksiä liiketoimintasi tueksi.
  .
 10. Laajentumismahdollisuudet; Mieti, miten ohjelma kasvaa liiketoimintasi mukana. Valitse sellainen laskutusohjelma, joka kasvaa kanssasi.

NetBaron Aurinkopalvelu®

NetBaron Aurinkopalvelu® on älykäs kokonaisratkaisu sähköisen taloushallinnon automatisointiin. Sovellusperhe toimii yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi tarjouspyynnöstä on helppo tehdä tarjous, tilaus, lasku sekä kirjanpidon tapahtuma automaattisesti.

NetBaron Aurinkopalvelulla® säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta säästetään jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä, kun sekä yritys että tilitoimisto hyödyntävät automatiikkaa.

Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia, laiteinvestointeja tai ohjelmistojen ylläpitoa.

Et tarvitse muita ohjelmistoja kun käytössäsi on NetBaron Aurinkopalvelu®.

Tutustu taloushallinnon sovelluksiimme ja varaa ilmainen tarvekartoitus yrityksellesi!

Varaa ilmainen tarvekartoitus joko etänä tai yrityksessäsi