Uutta imua rahteihin Unifaun-integraatiolla

NetBaroniin kytkettyjen rahdintoimittajien määrä monikertaistuu uudella Unifaun-integraatiolla. Mukana ovat kaikki merkittävimmät kansainväliset ja kotimaiset rahdinkuljettajat.

Unifaun ja sen sisaryritys Memnon Networks muodostavat yhdessä Pohjoismaiden ylivoimaisesti johtavan kuljetuksenhallintajärjestelmien toimittajan (Transport Administration – TA). Järjestelmien kautta lähetään päivittäin noin 800 000 kuljetusta. Asiakkaita on yli 100 000 yritystä aina pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin.

Mukana kaikki merkittävimmät rahdintoimittajat

Nyt Unifaun-palvelut on liitettävissä NetBaron-sovellusperheeseen tukemaan Rahti-Baronia. Palvelun avulla NetBaroniin kytkettyjen rahdintoimittajien määrä lisääntyy moninkertaiseksi. Palvelussa ovat mukana merkittävimmät kansainväliset rahdinkuljettajat mm. DB Schenker, DHL Express, DHL Freight, FedEx, TNT, UPS
sekä kotimaiset rahdintoimittajat kuten Itella Posti, Itella Logistics, Kaukokiito, Kiitolinja, Matkahuolto ja Ärrä Express. Katso koko lista».

Rahtikirjojen tulostus ja sähköinen kuljetustilaus automaattisesti

NetBaron-sovelluksissa käsiteltävä tilaus siirtyy eteenpäin Unifaun Online-järjestelmään ja tulostuu asianmukaisina rahtiasiakirjoina. Tilauksen rahtiasiakirjat tulostuvat halutessa automaattisesti tai myöhemmin, jolloin niitä voi tarkastella ja muokata Unifaun Onlinessa ennen tulostusta. Kun asiakirjat on tulostettu, sähköinen kuljetustilaus lähtee automaattisesti kuljetuskumppanille.

Tarkkuutta ja tehoa integroidulla palvelulla

Integroitu palvelu vähentää virheitä ja vapauttaa aikaa tuottavampaan työhön. Unifaun huolehtii jatkuvasti taustalla siitä, että rahtiasiakirjat ja kuljetustilaukset ovat aina viimeisimpien standardien mukaisia. Lisäksi eri rahdintoimittajien kilpailuttaminen onnistuu järjestelmän kautta helposti.

Helposti käyttöön

Palvelun käyttöönotto ja käyttäminen on erittäin helppoa. Ensin tehdään sopimus käyttöönotosta Unifaunin kanssa, sen jälkeen tilataan rajapinnan avaus Netbaronilta. Lisätietoja myynnistämme ja Unifaun Oy:n myynnistä.

Yksi järjestelmä – kaikki kuljetusliikkeet!