Alihankinta 2022-messut

Kiitos kaikille Alihankinta 2022-messun osastokävijöille!

Oli hienoa päästä messuille mukaan ensimmäistä kertaa näytteilleasettajana pitkän odotuksen jälkeen ja päästä paikan päälle juttelemaan osastolla kävijöiden kanssa.

Esittelimme messuilla ensimmäistä kertaa NetBaron Aurinkopalvelua®, joka tarjoaa ratkaisuja niin yrittäjälle kuin yrityksillekin liiketoiminnan sähköistämiseen ja -ohjaukseen.

NetBaron Aurinkopalvelu® tarjoaa suomalaisen, monipuolisen toiminnanohjausjärjestelmän mm. huoltoon, tuotantoon ja taloushallintoon pilvipalveluna. Kaikilla selaimilla ja käyttöjärjestelmillä toimiva, yli 20 sovelluksen kokonaisratkaisu sähköiseen liiketoimintaan yrittäjän avuksi. Siirry sinäkin NetBaron Aurinkopalveluun, jotta säästät aikaa ja rahaa usean erillisen järjestelmän ylimääräiseltä yhdistämistyöltä.

NetBaron Aurinkopalvelu® – Tehoa liiketoimintaasi.

:crown: Lue lisää NetBaron Aurinkopalvelusta osoitteessa:
https://www.netbaron.fi/netbaron-alihankinta-2022/

Autamme sinua valitsemaan oikean ratkaisun yrityksesi liiketoiminnan sähköistämiseen. Olethan yhteydessä asiantuntijaamme yhteydenottolomakkeemme kautta osoitteessa Yhteydenottolomake – NetBaron®, puhelimitse p.029 000 9015 tai sähköpostitse myynti@netbaron.fi.