03/03/2015

Raportti-Baron

Raportti-Baron – valmiit ja muokattavat raportit

NetBaron®-sovellusten kaikki raportointi tapahtuu Raportti-Baronin avulla. Eri sovelluksiin löytyy tällä hetkellä yhteensä yli 260 raporttia, joista yli 200 on muokattavia malleja.

Raporttien määrä on tällä hetkellä yli 260 jakautuen eri sovellusten kesken. Itse muokattavia raporttimalleja on yli 200. Raportit voidaan tulostaa paperille, PDF- tai CSV-tiedostoiksi. CSV-tiedosto avutuu suoraan mm. MS Excelin taulukkolaskennassa, jossa sitä voidaan tarvittaessa vielä muokata tai tehdä aineistosta graafisia esityksiä.

Johdon graafista erikoisraportointia varten on mahdollista Talous-Baronin sisältä muodostaan Talgraf-ohjelmistotiedosto, jota voidaan käsitellä ja muokata Talgraf-ohjelmistossa.

Porautuvat raportit

Tapahtumahistorian tarkasteluun on kehitetty porautuvat raportit. Raportin rivituloksesta voi porautua yksittäiseen tapahtumaan asti ja palata takaisin raporttiriville, josta lähdettiin. Porautuvia raportteja ovat mm. myyntitilauksen perusraportit, taloushallinnon laskuluettelot, päivä- ja pääkirjat sekä tulos- ja taselaskelmat.

Raporttin käyttö- ja ajo-oikeuksia voidaan nostaa, vaikka käyttäjätunnuksen perusoikeustaso ei mahdollistaisi sen suorittamista. Käyttöön voidaan määritellä halutut raportit, jolloin koko raporttilista ei näy kaikille käyttäjille.

Tilaa testitunnukset