Miksi Netbaron®?

Yksi sopimus - kaikki ominaisuudet

NetBaron on täydellinen ohjelmistokokonaisuus yrityksen sähköiseen liiketoimintaan. Kyse ei siis ole pelkästään laskutus- tai kirjanpito-ohjelmasta vaan ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi tuotannonohjaus, varastonhallinta, pankkiyhteydet ja sähköiset viranomaisilmoitukset.
Katso kaikki ominaisuudet.

Ominaisuuksia on vuodesta 2003 alkaen kehitetty ja lisätty niin, että tänä päivänä NetBaron soveltuu kaikille toimialoille ja yrityksille.
Katso esimerkkejä toimialakohtaisista ratkaisuista.

Autamme sinua valitsemaan, ota yhteyttä asiantuntijaamme
029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

Miksi siirtyisit NetBaroniin?

Miksi et – kukapa ei haluaisi tehostaa liiketoimintaansa? NetBaron on täynnä automatisoituja ominaisuuksia, jotka hoitavat puolestasi jatkuvasti asioita. Kuten siirtävät asiakkaan tarjouspyynnön verkkolomakkeelta myyntiin, tilauksen jälkeen tuotantoon ja varastoon, sieltä laskutukseen ja aikanaan hakevat maksun automaattisesti pankista kirjanpitoon ja alvit ilmoitukselle. Monta näppäilyvaihetta jää pois, virheet vähenevät, toimitukset nopeutuvat ja raha kiertää tehokkaammin.

NETBARONISTA SANOTTUA

– NetBaron auttaa meitä keskittymään ydinosaamiseemme ja on tuonut iloa yritykseen ja työn tekemiseen. Olemme parantaneet asiakaspalveluamme ja asiakastyytyväisyyttä ja pystymme nyt hoitamaan helposti kaiken, mitä haluamme – ja enemmänkin.
– NetBaron sovellukset ovat vaikuttaneet toimintaamme paljonkin ja pyrimme löytämään Netbaronista ratkaisuja ongelmiin. Esimerkiksi Tuotanto-Baronia hyödynnämme ilotulitusnäytösten keikkojen hallinnassa.
– KYLLÄHÄN TÄLLAINEN PILVIPALVELUNA TOIMIVA OHJELMISTO ON TÄTÄ PÄIVÄÄ. Etenkin jos kasvua haluaa, niin tällainen ohjelmisto on yritykselle välttämätön. Pilvipalveluna toimivan NetBaronin kanssa toiminta ei ole työpistekohtaista, vaan monelta laitteelta on mahdollista operoida ja nähdä kokonaistilanne.

hyödynnä NYT Edulliset kampanjat

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit kuluineen jo työkohteessa älylaitteella. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti saman tien mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon. Hyödynnä nyt edulliset kampanjapaketit ja siirry tehokkaampaan yritystoimintaan!

Kampanjat voimassa 28.2. asti.

PERUS

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit ja kulut jo työkohteessa älylaitteella. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti heti mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon. Lisäksi pakettiin kuuluu sähköisen taloushallinnon työkalut kuten kirjanpito sekä pankkiyhteys.

120 €/kk

etusi 25 %

Tutustu ominaisuuksiin tarkemmin: 
Kello, Kello appTalous, Pankki, Raportit

TEHO

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit ja kulut jo työkohteessa älylaitteella. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti heti mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon. Lisäksi pakettiin kuuluu sähköisen palkka- ja taloushallinnon työkalut kuten palkanlaskenta, kirjanpito sekä pankkiyhteys.

175 €/kk

ETUSI 25 %​

Tutustu ominaisuuksiin tarkemmin: 
Kello, Kello appPalkka, Talous, Pankki, Raportit

Alv 0. Hinnat ilmoitettu yhdelle käyttäjälle. Palkka-Baron sisältää 10 palkkalaskelmaa/kk. Kaikkiin paketteihin lisäkäyttäjät työajankirjaukseen 10 €/ kpl / kk.
Hinnat sisältävät palvelun avausmaksun ja 1 Gt levytilaa sekä itseopiskelumateriaaleja. Hintatakuu koskee kampanja-aikana tilattua määräaikaista 36 kk:n sopimusta. Määräaikainen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. Laskutus tapahtuu 12 kk jaksoissa etukäteen. Kampanjapaketteja ei voi muuttaa tai yhdistää menettämättä kampanja-alennuksia. 

MUISTA MYÖS AINA EDULLINEN KEVYT-PAKETTI

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit kuluineen jo työkohteessa älypuhelimella tai tabletilla. Voit myös kirjata ja laskuttaa työajan lisäksi mm. työkalukorvaukset tai muut ko. työlle kohdistettavat kulut kuten liikkuvan työntekijän matkakulut

Kevyt

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit ja kulut jo työkohteessa älylaitteella. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti heti mm. myyntilaskutukseen. Lisäksi pakettiin kuuluu mm. laskujen luominen ja kuittaaminen, hyvityslasku, maksumuistutukset ja korkolasku.

55 €/kk

Tutustu ominaisuuksiin tarkemmin:
Kello, Kello appLaskuRaportit

Kaikki tarvitsemasi työkalut, yhdellä sopimuksella, kiinteään kuukausihintaan.

NetBaron® on täydellinen sähköisen liiketoiminnanohjauksen sovelluskokonaisuus, jonka avulla voit siirtyä tehokkaampaan toiminnanohjaukseen ja yritysresurssien hallintaan.

Katso kuinka esimerkiksi yhteydenottopyyntö verkkosivujen lomakkeesta siirtyy automaattisesti myynninohjausjärjestelmään, laskutukseen ja kirjanpitoon.

ole online tilitoimistot

Tilitoimistoa etsimässä?

Osaava tilitoimisto löytyy OLE-verkostosta

Oikea tilitoimistokumppani auttaa sinua karsimaan tylsät rutiinit, tehostamaan liiketoimintaasi ja parantamaan tulostasi. Asiansa osaava tilitoimisto löytyy valtakunnallisesta OLE Online-tilitoimistoverkostosta. Verkostokumppanit käyttävät NetBaron®-järjestelmää. Sen vuoksi heillä on aikaa auttaa sinua.