Saavutettavat hyödyt

03/03/2015

Kun usein toistuvat työt on automatisoitu, vähenevät inhimilliset virheet. Toistuvaa työtä on turha tehdä koko ajan uudestaan, sen sijaan kannattaa keskittyä esimerkiksi toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää työntekijöiden kuormaa.

 

Säästöt investoinneissa ja ylläpidossa

Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia. Ohjelmistojen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

Ajansäästöä automatisoinnilla

NetBaronilla säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta voidaan säästää jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä.

Yksi sopimus – kaikki työkalut

NetBaron® tarjoaa yli 20 sovelluksen valikoiman ERP-, CRM- ja HRM-työkaluja, joilla voi tehostaa organisaation toimintaa. Sovelluksia voi ottaa käyttöön vaiheittain. Sovellusperhe mukautuu organisaation tarpeisiin sekä sovellus- että käyttäjätasoilla.

Turvallista ja luotettavaa suomalaista pilvipalvelua

NetBaron® on Suomessa suomalaisille tehty sovelluskokonaisuus, jossa huomioidaan mm. lainsäädäntö ja verohallinnon vaatimukset. Ohjeet sekä koulutus- ja tukipalvelut ovat ensisijaisesti suomenkielisiä. Sovellusten tietoturva on varmistettu kolmitasoisella kirjautumisella ja SSL-salauksella. Kaikki päivitykset ja varmuuskopioinnit tehdään asiakkaan puolesta.

Katso kaikki edut »