Toiminnanohjaus

04/03/2015

Suomessa suunnitteltu ja tehty NetBaron® tarjoaa organisaatioille kokonaisvaltaisen sähköisen taloushallinto-ohjelmiston, jonka älykkäillä automatisointiratkaisuilla säästetään merkittävästi toiminnan kustannuksia ja helpotetaan henkilöstön arkea.

 

toiminnanohjaus

NetBaron® koostuu yli 20 sovelluksesta, jotka kattavat organisaatioiden ydinliiketoiminnan ja mahdollistavat tietotekniikan ja automatisoinnin etujen hyödyntämisen kokonaisvaltaisesti ja reaaliaikaisesti selaimen avulla missä ja milloin vain.

Pilvipalveluna toimivan sovellusperheen käyttö ei vaadi ohjelmistojen asennuksia, päivityksiä tai varmuuskopiointeja. Tietoturva on varmistettu käyttämällä https://-rajapintaa ja salausavainta. Lisäksi käytetään kolmitasoista sisäänkirjautumista sekä tarvittaessa SMS-tunnistusta.

Palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa. Niiden käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein.

Sovellusperheen ylläpito- ja päivityspalvelut sekä varmuuskopiointi kuuluvat palvelusopimukseen. Näistä tukitoiminnoista vastaa kokonaisuudessaan Netbaron Solutions Oy.