Tilitoimistolle uusi järjestelmä?

Maksuton webinaari 14.12.21 klo 9.00 – 10.30

Tilitoimistolle uusi järjestelmä? Maksuton webinaari 14.12.20 klo 9.00 - 10.30Miltä kuulostaisi arvonlisäveron yhteenveto- ja tuloveroilmoituksien tietojen nouto ja lähettäminen suoraan kirjanpitojärjestelmästä? Entä minkä tahansa asiakkaan tilinpäätöksen tuominen malliksi toiselle asiakkaalle?
Samaan pakettiin saisit vielä pitkälle automatisoidun tase-erittelyn, joka laskee kuukausittain tehdyt poistot valmiiksi yhdeksi riviksi ja tuo tileille kirjatut tase-erien saldot valmiiksi erittelylle.


NetBaronissa on monipuolinen myyntireskontra, jossa voit tehdä täysin automaattista toistuvaislaskutusta, lähettää maksumuistutuksia massana, sekä laskuttaa viivästyskorot useasta laskusta kerralla. Voit luoda reskontraan itsellesi omia näkymiä, joiden avulla ohjaat päiväsi työt siten, että vain oleellinen tieto on kulloinkin näkyvissä.

Lasket myös asiakkaiden palkat ja lähetät tulorekisteri-ilmoitukset suoraan verottajalle. Ohjelmassa seuraat myös palkansaajien keskituntiansioita, vuosilomia ja lomapalkkoja.

Jo sadat kirjanpitäjät tilitoimistoissa ympäri Suomen hoitavat sekä mappi- että sähköiset kirjanpitoasiakkuudet NetBaronilla. NetBaron on myös jo tuhansien yrityksien käytössä, joten tilitoimiston ja asiakkaan on helppo siirtyä ohjelmiston yhteiskäyttöön.

Ilmoittaudu 14.12.21 klo 9.00-10.30 webinaariin

Webinaarissa keskitymme NetBaronin käyttöön erityisesti tilitoimistojen näkökulmasta ja kirjanpidon hoitamiseen NetBaronissa aina reskontrista tilintarkastukseen asti.

Käymme läpi muun muassa seuraavia asioita:

  • käyttäjähallinta
  • työnohjausnäkymät
  • myyntireskontra
  • ostoreskontra
  • kirjanpito
  • tiliotekäsittely
  • oma-aloitteisten verojen, arvonlisäveron yhteenvetoilmoituksen ja yrityksen veroilmoituksen lähettäminen
  • tilinpäätös ja tase-erittely
  • kirjanpidon raportit
  • palkanlaskenta

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Webinaari järjestetään GoToWebinar-sovelluksella tiistaina 14.12.2021 klo 9.00–10.30.
Kun olet ilmoittautunut webinaariin, saat liittymislinkin sähköpostiin ennen webinaarin alkua.

Tarvitset esittelyä varten tietokoneen ja internet-yhteyden sekä kaiuttimet tai kuulokkeet (headset).

Tervetuloa hyödyntämään vinkit sujuvaan työskentelyyn tilitoimistossa!

Oletko kiinnostunut NetBaronista?

Jos olet kiinnostunut ottamaan NetBaron-sovellusperheen tuotteita tilitoimistosi käyttöön, ota yhteyttä myyjiimme myynti@netbaron.fi tai soita meille numeroon 029 000 9015. Keskustelemme mielellämme kanssasi keinoista, joilla NetBaron voi tehostaa tilitoimistosi toiminnanohjausta.