Tehokas Unifaun-kanava poistuvan Prinetin tilalle

Postin Prinetti- ja SmartShip-palvelut päättyvät

Posti lopettaa nykyiset kuljetusasiakirjojen tulostus- ja tilauskanavat. Prinetti ja SmartShip korvataan Unifaunin tarjoamalla Posti SmartShip -palvelulla, joka tulee käyttöön 3.10.2016. Prinetin käyttöliittymän käyttö päättyy maaliskuussa 2017 ja Prinettiin integroidut rajapinnat lakkaavat toimimasta 2017 lopussa. Nykyisen rahdin SmartShipin käytöstä luovutaan jo kesällä 2017.

Unifaun – yksi sopimus, kaikki kuljetusliikkeet

Myös Rahti-Baronin rahdinkuljettajaintegraatiot (Prinetti, Matkahuolto, Schenker) ajetaan alas 2017 vuoden aikana. Tarkat ajankohdat riippuvat kuljetusliikkeistä, tiedotamme aikataulusta lisää myöhemmin.

Tilalle tarjoamme Rahti-Baroniin Unifaun-integraatiota, jonka avulla NetBaron®iin kytkettyjen rahdintoimittajien määrää on mahdollista lisätä moninkertaiseksi. Palvelussa ovat mukana merkittävimmät kotimaiset rahdintoimittajat, kuten Itella Posti, Itella Logistics, Kaukokiito, Kiitolinja, Matkahuolto ja Ärrä Express, sekä kansainväliset rahdinkuljettajat mm. DB Schenker, DHL Express, DHL Freight, FedEx, TNT, UPS (katso koko lista Unifaunin sivuilta).

Unifaun tukee myös EDI SSI:tä eli sähköistä saapumisilmoitusta.

Unifaun-inregraation käyttöönotto vaatii erillisen sopimuksen Unifaunin kanssa. Unifaun laskuttaa palvelun käytöstä suoraan asiakasta. Unifaun-rajapinta NetBaron®-sovelluksiin tilataan Netbaronilta.

Miten Unifaun-integraatio toimii?

NetBaron®ista kuljetustilaus siirtyy eteenpäin Unifaun Online -järjestelmään ja tulostuu asianmukaisina rahtiasiakirjoina. Tilauksen rahtiasiakirjat tulostuvat halutessa automaattisesti tai myöhemmin, jolloin niitä voi tarkastella ja muokata Unifaun Onlinessa ennen tulostusta. Kun asiakirjat on tulostettu, lähtee sähköinen kuljetustilaus automaattisesti kuljetuskumppanille.

Mitä muita etuja Unifaun-integraatiosta on?

Unifaun huolehtii jatkuvasti taustalla siitä, että rahtiasiakirjat ja kuljetustilaukset ovat aina viimeisimpien standardien mukaisia. Lisäksi eri rahdintoimittajien kilpailuttaminen onnistuu järjestelmän kautta helposti. Integroitu palvelu vähentää virheitä ja vapauttaa aikaa tuottavampaan työhön.


Vaihda jo nyt Unifauniin – säästät vähintään 500 €!

Saat rajapinnan avauksen hintaan 0 €, kun tilaat Unifaun-integraation Rahti-Baroniin 31.12.16 mennessä (norm. 500 € alv 0 %). Tilaa Unifaun-integraatio yhteydenottojärjestelmän kautta napsauttamalla NetBaron®ista Yhteydenotto-painiketta (kirjekuoren kuva vasemmassa ylälaidassa), valitse tyypiksi Myyntiasiat ja kirjoita Viesti-kenttään Unifaun.


Haluatko Rahti-Baronin käyttöösi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yhteydenottojärjestelmän kautta napsauttamalla NetBaron®ista Yhteydenotto-painiketta (kirjekuoren kuva vasemmassa ylälaidassa), valitse tyypiksi Myyntiasiat.