Saavutettavat hyödyt

03/03/2015

Säästä sähköisellä taloushallinnolla

NetBaron® tarjoaa yritykselle kokonaisvaltaisen sähköisen taloushallinto-ohjelmiston, jonka älykkäillä automatisointiratkaisuilla säästetään merkittävästi toiminnan kustannuksia, helpotetaan yrittäjän ja henkilöstön arkea ja vapautetaan aikaa.

 

Kun usein toistuvat työt on automatisoitu, vähenevät inhimilliset virheet. Toistuvaa työtä on turha tehdä koko ajan uudestaan, sen sijaan kannattaa keskittyä esimerkiksi toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja työntekijöiden kuormaa.

Säästä investoinneissa ja ylläpidossa

Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia.

Säästä aikaa automatisoinnilla

NetBaronilla säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta säästetään jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä, kun sekä yritys että tilitoimisto hyödyntävät automatiikkaa.

Yksi sopimus – kaikki työkalut

NetBaron® tarjoaa yli 20 sovelluksen valikoiman ERP-, CRM- ja HRM-työkaluja, joilla voi tehostaa yrityksen toimintaa. Sovelluksia voi ottaa käyttöön vaiheittain esim. toiminnan muuttuessa tai laajetessa. Sovellusperhe mukautuu organisaation tarpeisiin sekä sovellus- että käyttäjätasoilla.

Turvallista ja luotettavaa suomalaista pilvipalvelua

NetBaron® on Suomessa suomalaisille tehty sovelluskokonaisuus, jossa huomioidaan mm. lainsäädäntö ja verohallinnon vaatimukset. Ohjeet sekä koulutus- ja tukipalvelut ovat ensisijaisesti suomenkielisiä. Sovellusten tietoturva on varmistettu kolmitasoisella kirjautumisella ja SSL-salauksella. Kaikki päivitykset ja varmuuskopioinnit tehdään asiakkaan puolesta.

Katso kaikki edut »