Raportti-Baron

03/03/2015

Raportti-Baron – valmiit ja muokattavat raportit

NetBaron®-sovellusten kaikki raportointi tapahtuu Raportti-Baronin avulla. Eri sovelluksiin löytyy tällä hetkellä yhteensä yli 260 raporttia, joista yli 200 on muokattavia malleja.

 

raportti-baronTilaa-testitunnukset

Raporttien määrä on tällä hetkellä yli 260 jakautuen eri sovellusten kesken. Itse muokattavia raporttimalleja on yli 200. Rapotit voidaan tulostaa paperille, PDF- tai CSV-tiedostoiksi. CSV-tiedosto avutuu suoraan mm. MS Excelin taulukkolaskennassa, jossa sitä voidaan tarvittaessa vielä muokata tai tehdä aineistosta graafisia esityksiä.

Johdon graafista erikoisraportointia varten on mahdollista Talous-Baronin sisältä muodostaan Talgraf-ohjelmistotiedosto, jota voidaan käsitellä ja muokata Talgraf-ohjelmistossa.

Porautuvat raportit

Tapahtumahistorian tarkasteluun on kehitetty porautuvat raportit. Raportin rivituloksesta voi porautua yksittäiseen tapahtumaan asti ja palata takaisin raporttiriville, josta lähdettiin. Porautuvia raportteja ovat mm. myyntitilauksen perusraportit, taloushallinnon laskuluettelot, päivä- ja pääkirjat sekä tulos- ja taselaskelmat.

Raporttin käyttö- ja ajo-oikeuksia voidaan nostaa, vaikka käyttäjätunnuksen perusoikeustaso ei mahdollistaisi sen suorittamista. Käyttöön voidaan määritellä halutut raportit, jolloin koko raporttilista ei näy kaikille käyttäjille.