03/03/2015

Sovellusperhe

Pilvipalveluna internetselaimella toimiva ja käyttöjärjestelmästä riippumaton NetBaron®- sovellusperhe kattaa organisaatioiden ydinliiketoiminnan ja mahdollistaa automatiikan ja tietotekniikan tuomien etujen hyödyntämisen kokonaisvaltaisesti missä ja milloin vain.

Laajasta sovellusvalikoimasta löydät käyttöösi tarvitsemasi sovellukset ja pystyt laajentamaan sovellusvalikoimaasi myöhemmin muuttuvien tarpeidesi mukaiseksi. Sovelluksiin voit ostaa joko käyttöaikaa tai -lisenssit. Sovellusperhe mukautuu organisaation tarpeisiin sekä sovellus- että käyttäjätasoilla, esim. käyttöoikeuksia voidaan määritellä käyttäjäkohtaisesti sovelluksiin, asetuksiin ja ominaisuuksiin.

Sovelluksilla on yhteiset asiakas- ja tuoterekisterit sekä runsaasti muokattavia vakiopohjia. Raporttimalleja voidaan luoda itse, lisäksi sovellusperheeseen kuuluu yli 250 valmista raporttipohjaa, joista suurin osa on muokattavissa. Valmiit raportit voi kopioida, tulostaa, liittää sähköpostiin sekä tallentaa pdf- ja csv-tiedostoiksi.

Verkkokaupat ja muiden ERP-järjestelmien integraatiot

Sovellusperhe on mahdollista yhdistää ja integroida automaattisesti verkkokauppaan ja muihin ohjelmistoihin turvallisesti rajapintojen avulla. Rajapinnat perustuvat uusimpaan Web Services -teknologiaan (WS). Lue lisää »

Tuetut valuutat ja kielet

Sovellusperhe käsittelee ulkomaan valuuttaa automaattisesti noutaen ajantasaiset kurssitiedot Euroopan keskuspankista (EKP). Sovellusperheen kieli on suomi, ruotsi tai englanti, myös muut kielet käännettävissä.

Tietoturva sekä ylläpito- ja päivityspalvelut

Pilvipalveluna toimivan sovellusperheen käyttö ei vaadi ohjelmistojen asennuksia, päivityksiä tai varmuuskopiointeja. Tietoturva on varmistettu käyttämällä https://-rajapintaa ja salausavainta. Lisäksi käytetään kolmitasoista sisäänkirjautumista sekä tarvittaessa SMS-tunnistusta.

Palvelinten käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkealla tasolla mm. kahdennetun järjestelmän johdosta. Varmuuskopiointiin tarkoitetut palvelimet sijaitsevat fyysisesti eri paikassa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti 24 tunnin välein.

 

Tilaa-testitunnukset