Skannauspalvelu

03/03/2015

Ostolaskujen skannaus nopeuttaa ja helpottaa laskujen syöttämistä sekä auttaa välttämään virheitä. Ostolaskut voi skannata itse omalla skannausjärjestelmällä tai automaattisena palveluna haluttuun postilokero-osoitteeseen lähetetyille paperisille ostolaskuille.

skannaus

Automaattinen skannauspalvelu

Automaattisessa palvelussa paperisten ostolaskujen vastaanotto-osoite on haluttu postilokero. Skannattavasta aineistosta voidaan tunnistaa jopa 10 tietokenttää mm. tilinumero, eräpäivä, viitteet ja viitenumerot sekä laskurivit. Kenttien tiedot siirtyvät automaattisesti Talous-Baroniin.

Skannauspalvelun toteuttava verkkolaskuoperaattori huolehtii halutessa myös verkkolaskujen välitys- ja tulostuspalveluista.

Oma skannausjärjestelmä

Omalla skannausjärjestelmällä asiakas voi itse automatisoida ostolaskujen skannauksen.

Skannauksessa viivakoodillisen ostolaskun tili- ja viitenumero, loppusumma sekä eräpäivä siirtyvät automaattisesti Talous-Baroniin syntyneelle uudelle ostolaskulle. Samalla skannattu lasku tallentuu syntyneen laskun liitteeksi ja arkistoituu laskun mukana turvallisesti sähköiseen taloushallintoon. Viivakoodittomaan laskuun voi helposti hakea toimittajatiedot rekisteristä. Tilitoimisto voi myös tarjota skannauspalveluja tämän järjestelmän avulla suoraan omille asiakkailleen.

Lisätietoja palvelusta ja hinnoista saatte myynnistämme puh. 029 000 9015 tai myynti@netbaron.fi

lataa-esite